Forum » Mobilne tehnologije » Huawei, baterija + microSD
Huawei, baterija + microSD
legokocka ::
Zdravo. Skoraj mesec nazaj sem kupila Huawei p8 lite, ki je do predvčerajšnjega dneva deloval kot se za nov telefon spodobi - brezhibno. Na predvčerajšnji dan D, sem v tisto dodatno režo za microSD, vstavila microSD in od takrat se mi baterija čuda hitro prazni, za primerjavo: polnjenje baterije brez karticeSD je bilo potrebno na okoli 40ur, medtem ko sedaj s karticoSD baterija ne zdrži niti celega dneva. Glede te karticeSD - vstavila sem jo v telefon, nisem je pa še sploh aktivirala, se pravi pomnilnik imam še vedno zgolj primarni, telefonski. Ne vem, zanima me, če torej karticaSD (SanDisk 32g) lahko vpliva na hitreje prazno baterijo? Naj še omenim, da sem povprečna uporabnica telefona, ne igram telefonskih igric ali snapčetam, fejsbukam in podobno trošim baterijsko energijo. Pa še to, podatkov nimam vključenih, blututa, GPS tudi ne, aplikacijam na zaklenjenem zaslonu ne pustim delovati, poskusila sem oziroma redno poskušam tudi z čiščenjem pomnilnika in optimizacijo baterije. Pretty please Help.
Pokazatelj, da se telefon pregreva je verjetno precej topla hrbtna, baterijska stran, sklepam da v mojem primeru ne gre za pregrevanje, trenutno namreč polnim telefon pa je le bežno mlačen?
Sem jo, še preden sem ga začela polnit. Do polne napolnjenosti imam še cca 30minut. Bom sporočila za koliko časa bi po presoji telefona potem naj zdržala baterija.
Baterija se še vedno hitro prazni, iz predvidene 24urne porabe na battery managerju, se omenjena v roku parih sekund skrči na 20ur. Štos je tudi v tem, da se moji moji cimri, ki ima huawei p9 lite istočasno dogaja isti problem; brez SD kartice se ji baterija konstantno prazni. Zdaj sva poskusili z "letalskim načinom", namreč razmišljali sva, da bi znal bit problem v signalu samega operaterja (Simobil), obema "signal telefona" poje največ energije. Je mogoče, da signal obeša baterijo?
Naj še omenim, da v "zastarelem" android sistemu ni problem, kako leto sem imela v lasti p9 pri katerem je baterija zdržala zgolj kak dan več kot pri p8 lite navkljub temu, da je kapaciteta v lionih še kar različna.
Naj še omenim, da v "zastarelem" android sistemu ni problem, kako leto sem imela v lasti p9 pri katerem je baterija zdržala zgolj kak dan več kot pri p8 lite navkljub temu, da je kapaciteta v lionih še kar različna.
GrX ::
Zanimivo.. Že več kot eno leto imam Huawei P8 Lite z SD kartico in mi baterija zdrži okoli 44 ur brez problema..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HUAWEI P9Oddelek: Mobilne tehnologije | 11380 (3625) | AnjaNja |
» | Dual sim android telefon (ranga S3)Oddelek: Mobilne tehnologije | 5220 (3898) | SmeskoSnezak |
» | Izkušnje s Huawei P8Oddelek: Mobilne tehnologije | 1824 (1263) | ;-) |