Forum » Programska oprema » Paint Shop Pro 8
Paint Shop Pro 8
zigi ::
A se da v PSP 8 nek efekt uporabiti na več slikah naenkrat? Recimo - rad bi efekt "Kaleidoskop" uporabil na vseh slikah v neki mapi pa se mi ne da odpret sliko, uporabit efekt, spet odpret sliko pa spet efekt pa ...
largie ::
Paint Shop Pro 8 ima eno fino novost proti PSP7, namreč snemanje makrov, posnameš makro na eni sliki, ga shraniš in ga uporabiš z možnostjo batch obdelave slik.
andper ::
Se da, ja.
Najprej posnameš skripto (začneš: File -> Script -> Start Recording). Na kateri koli odprti sliki uporabiš željen efekt in potem pavziraš ter shraniš svojo skripto. Nato zapreš odprto sliko in začneš z 'množičnim' urejanjem (File -> Batch -> Process...). V novem odprtem oknu izbereš slike, svojo skripto, način shranjevanja in klikneš 'Start'.
To je pomoje to. Upam, da se boš znajdu.
No, mau sem počasen, me je largie prehitel.
Najprej posnameš skripto (začneš: File -> Script -> Start Recording). Na kateri koli odprti sliki uporabiš željen efekt in potem pavziraš ter shraniš svojo skripto. Nato zapreš odprto sliko in začneš z 'množičnim' urejanjem (File -> Batch -> Process...). V novem odprtem oknu izbereš slike, svojo skripto, način shranjevanja in klikneš 'Start'.
To je pomoje to. Upam, da se boš znajdu.
No, mau sem počasen, me je largie prehitel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andper ()
Cokolesnik ::
Lahko potrdim, da se izplača presedlati iz različice 7 na 8. Mimogrede, zunaj je že skupek popravkov za različico 8.0 - 8.01 - v PSP izberite v meniju Help / Jasc Software Online / Check for Updates.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomanjšanje resolucije slikOddelek: Pomoč in nasveti | 777 (694) | beni |
» | Psp odklep (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 47680 (20044) | Peter6 |
» | PSP "napaka"Oddelek: Pomoč in nasveti | 3645 (3384) | hojnikb |
» | Mala šola digitalne fotografijeOddelek: Zvok in slika | 1743 (1564) | Matev |
» | Najboljši program za rezanje slik!!??Oddelek: Programska oprema | 3162 (3093) | Brody |