Forum » Pomoč in nasveti » Nasvet
Nasvet
Lujz113 ::
Zdrvo!
Imam eno vprašanje. Danse ko sem prišel na računalnik (win 10) me je čakalo nekakšno obvestilo(pojavno okno). Ne vem točno kako je pisalo,vendar za izbrati sem imel Da ali Ne. Pisalo je nekako v tem smislu,če dovolim računalniku,da spreminja nekakšne nastavitve glede posodobitev-microsoft coorporation..itd...in seveda sem pritisnil Da.
Sedaj razmišljam,ker takšnega obvestila še nikdar nisem videl,windowse pa uporabljam že xxx let,je kakšna možnost da je bil kakšen virus,ali kaj podobnega?
Lahko to kako prekličem oz izbrišem potrditev,naprimer z obnovitvijo sistema na nekaj dni nazaj? Ali bo to še vedno shranjeno?
Hvala za pomoč,lp
Imam eno vprašanje. Danse ko sem prišel na računalnik (win 10) me je čakalo nekakšno obvestilo(pojavno okno). Ne vem točno kako je pisalo,vendar za izbrati sem imel Da ali Ne. Pisalo je nekako v tem smislu,če dovolim računalniku,da spreminja nekakšne nastavitve glede posodobitev-microsoft coorporation..itd...in seveda sem pritisnil Da.
Sedaj razmišljam,ker takšnega obvestila še nikdar nisem videl,windowse pa uporabljam že xxx let,je kakšna možnost da je bil kakšen virus,ali kaj podobnega?
Lahko to kako prekličem oz izbrišem potrditev,naprimer z obnovitvijo sistema na nekaj dni nazaj? Ali bo to še vedno shranjeno?
Hvala za pomoč,lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako do slike na drugem monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1467 (1086) | Valery |
» | Reševanje programskih algoritmov. Kakšen pristop?Oddelek: Programiranje | 2035 (1792) | Yacked2 |
» | WD My book 1TB nehal delatiOddelek: Strojna oprema | 3696 (3315) | abaximan |
» | virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 1478 (1173) | solatko |
» | težave z interetomOddelek: Omrežja in internet | 1484 (1105) | Saintek |