Forum » Zvok in slika » Brnenje zvočnikov Logitech
Brnenje zvočnikov Logitech
RatedR ::
Zdravo,
kupil sem nove 25W računalniške zvočnike Logitech (Z313). Špilajo kot je treba, ko je glasbe konec pa slišim tiho konstantno brnenje/šumenje, dovolj glasno je pa da ti gre na živce. Ko jih ugasnem vse potihne.
Sem gledal kaj bi lahko bilo narobe pa ne najdem rešitve, ruter imam blizu zvočnikov ampak pri prejšnjih zvočniki, ki so bili prav tako Logitech - 7W (Z213) ni bilo brnenja.
Če priklopim prejšnje satelite na woofer je brnenje še vedno prisotno.
Kakšna ideja?
kupil sem nove 25W računalniške zvočnike Logitech (Z313). Špilajo kot je treba, ko je glasbe konec pa slišim tiho konstantno brnenje/šumenje, dovolj glasno je pa da ti gre na živce. Ko jih ugasnem vse potihne.
Sem gledal kaj bi lahko bilo narobe pa ne najdem rešitve, ruter imam blizu zvočnikov ampak pri prejšnjih zvočniki, ki so bili prav tako Logitech - 7W (Z213) ni bilo brnenja.
Če priklopim prejšnje satelite na woofer je brnenje še vedno prisotno.
Kakšna ideja?
- poskusilo klonirati: RatedR ()
vres.ales ::
Brni tudi, ko ni kabel prikplopljen na računalnik? Probaj tudi drugo vtičnico, mogoče so samo motnje na liniji.
Meni je prejšnji komplet logitech zvočnikov tudi brnel, ponoči pa še je lovil neko kitajsko radijsko postajo
Meni je prejšnji komplet logitech zvočnikov tudi brnel, ponoči pa še je lovil neko kitajsko radijsko postajo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinuOddelek: Zvok in slika | 2939 (2362) | 2mlavric |
» | Kakovost zvočnikov Logitech Z506, 5.1Oddelek: Zvok in slika | 2753 (2362) | fireX88 |
» | Nakup zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 2638 (2295) | T-Majo |
» | Brenčanje novih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 3037 (2631) | bibip |
» | Logitech Z-5500 ali Creative S750 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6160 (4952) | ganzi |