» »

V win98 modem dela v XP pa ne!

V win98 modem dela v XP pa ne!

ahimah ::

Pred kratkim sem si instaliral XPje. Je pa problem ker ne dela modem tam.Pa ne da ne bi imel driverjev.Imam prave, sam mi XP sam avtomatsko doloci driverji za modem, ki pa niso cisto pravilni.Modem je 56k winmodem in ne fax modem kot mi doloci XP.
Vem v cem je problem in kaj naj naredim tudi vem sam kako naj to naredim pa ne vem. Ce dam posodobitev gonilnika mi ga noce namestit ker je mal starjesi od tistih ki jih vsebuje XP.Zmeram mi avtomatsko doloci driverje.
Help!

Lith ::

odpri my compuer - properties - hardware - device manager, klikni pod modems tvoj modem ki ima instaliran 'napačen' gonilnik, potem pod zavihkom Driver klikni 2. gumb Update driver in potem izberi Install from a list or a specific location (Advanced) - klikni Next
slika:

in pod naslednjim izberi 2. opcijo Don't search. I will choose the driver to install
slika:

če potem pokažeš na direktorij s tvojim gonilnikom in ga inštaliraš, bo moral Windows vzet pač tistega, ki mu ponujaš, pa čeprav je starejši....
drugače pa pokliči Microsoft Slovenija tehnična pomoč - (01) 5853 449
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: OwcA ()

RacaClone ::

delaj tako, kot pravi Lith

ce slucajno nimas driverjov za XP lahko izberes une za Windownse 2000 (pr mojmu prjatlu lepo delajo)

vcasih sem mel jest en winmodem, k mi je fulll ?kripal na windowsihXP pri edinih delujocih driverjih (na Me je bil cist tih)

a slucajno se komu ?kriple winmodem na XP-jih?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Povezava(Namestitev) Interneta na Slackware PROBLEM !!??

Oddelek: Omrežja in internet
51591 (1539) SasoS
»

Dobro podprt modem za Mandrake linux

Oddelek: Operacijski sistemi
101015 (875) jaBo
»

56k Voice faxmodem v.90 standard v linux red hat 9

Oddelek: Pomoč in nasveti
101292 (1203) Lee
»

RH8 - linux explorer, dma, updejti

101114 (1002) Arthur
»

Kako prepričati proizvajalce hardvera...

161140 (800) antiUSA_taliban

Več podobnih tem