Forum » Omrežja in internet » Pozabljeno geslo
Pozabljeno geslo
agica ::
verjamem, da je že bilo tema o pozabljenem geslu na gmailu. a vendarle..
več kot 10 let nazaj sem si naredila gmail. tega gmaila nekaj let nisem uporabljala, a na žalost sem geslo pozabila.
Šla sem na vse možne načine, da bi nekako dobila geslo. a ne gre. Se da kako pomagat drugače? Ali ni več pomoči?
Hvala.
več kot 10 let nazaj sem si naredila gmail. tega gmaila nekaj let nisem uporabljala, a na žalost sem geslo pozabila.
Šla sem na vse možne načine, da bi nekako dobila geslo. a ne gre. Se da kako pomagat drugače? Ali ni več pomoči?
Hvala.
Mare2 ::
verjamem, da je že bilo tema o pozabljenem geslu na gmailu. a vendarle..
Hvala.
Če nisi vključila restavracije gesla z dodatnim vprašanjem npr. Kam si hodila na osnovno šolo bo bolj težko.
bobby ::
Glede na to, da je ze 10 let nazaj od kreacije in takrat so se imeli politiko 9ih mesecev neaktivnosti=delete account, pol vprasanje je, kdaj si se nazadnje logirala. Vmes so spremenili politiko in naj ne bi vec brisali.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
agica ::
Hvala za odgovor.
Sedaj me zanima se v povezavi instagrama. Da ne odpiram nove teme.
S tem mailom sem registrirana na fb.s pomocjo fbja sem se vpisala na instagram. Kaj kmalu mi je bilo jasno da sem naredila veliko napako saj nisem mogla aktivirat svoje up.ime.sem si naredila nov profil a na zalost je v tem starem profilu nekdo vdrl notet. Taglavnim sem ze pusala ce bo kaj odgovora. Lahko se jaz kaj naredim ali naj samo cakam? Hvala
Sedaj me zanima se v povezavi instagrama. Da ne odpiram nove teme.
S tem mailom sem registrirana na fb.s pomocjo fbja sem se vpisala na instagram. Kaj kmalu mi je bilo jasno da sem naredila veliko napako saj nisem mogla aktivirat svoje up.ime.sem si naredila nov profil a na zalost je v tem starem profilu nekdo vdrl notet. Taglavnim sem ze pusala ce bo kaj odgovora. Lahko se jaz kaj naredim ali naj samo cakam? Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail gesloOddelek: Omrežja in internet | 3601 (3268) | Baja |
» | Google računiOddelek: Omrežja in internet | 3736 (2000) | zindo23 |
» | Google račun z mojim Hotmail naslovomOddelek: Omrežja in internet | 1710 (1587) | naKljuchni |
» | Vdor v gmail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8635 (8009) | ttommy |
» | Vdor v facebook in gmailOddelek: Informacijska varnost | 13989 (13471) | MP10 |