Forum » Pomoč in nasveti » google maps navigacija
google maps navigacija
vres.ales ::
model HTC M8
V google maps dodam svojo lokacijo vpišem naslov, prikažem navodila za pot in pritisnem začni. Pot se ustvari in tu se vse konča. Nič se ne premika nič ne govori.
Danes sem naredil tovarniško ponastavitev in še je vedno isto.
V google maps dodam svojo lokacijo vpišem naslov, prikažem navodila za pot in pritisnem začni. Pot se ustvari in tu se vse konča. Nič se ne premika nič ne govori.
vres.ales ::
Vremenski portal dela normalno. Prav tako sem dol potegnil GPS test in mi kaže GPS satelite
Mare2 ::
model HTC M8
V google maps imaš opcijo, da na namizje dodaš bližnjico za vožnjo. Tam je dobro kot cilj vpisovati ulico in številko. GPS moraš imeti vklopljeno. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Send my location - standard?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4300 (3383) | MrStein |
» | Google Maps dobil informacijo o dostopnosti parkiranjaOddelek: Novice / Android | 11029 (8430) | M.B. |
» | A-GPS se prenos podatkov obračunava? HTC EVO 3DOddelek: Mobilne tehnologije | 5634 (5299) | amacar |
⊘ | na koliko metrov natančno se lahko določi lokacija preko GSM omrežja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15522 (14458) | bluefish |