Forum » Izdelava spletišč » Rad bi vključil števec - kako?
Rad bi vključil števec - kako?
Maxtor ::
Torej naredil sem stran, ki jo bom naložil na Arnesov strežnik. Rad bi dodal še števec obiskov, vendar ne vem kako. Na geocitieu sem to znal narediti kar na strani, za arnes pa mi ni jasno ali se sploh da.
Skratka prosim pomagajte.
LP
Skratka prosim pomagajte.
LP
Sci-Fi ::
Če želiš imeti kar arnesov števec potem so podrobna navodila kar na njihovi strani pod pogostimi vprašanji. Ta števec ti šteje samo osvežitve strani in nima naprednejših funkcij.
Pa še link:
LINK
Pa še link:
LINK
Sci-Fi is the best way to dream
Tomi ::
Sicer pa, ali je težko v Google napisati counter, mogoče še s kakšnim levim ali desnim prilastkom?
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Maxtor ::
Hvala za informacijo in LINK. Drugič bom pa res google vprašal, samo danes se mi ni dalo iskat v googlu pa še na dial-up sem in bila je dnevna tarifa .
LP
LP
Tito ::
Če hočeš dobr števec je tole idealna stvar... Ima edinstvene obiske log, ki ti pove vse kar rabiš in še in še :D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Števec obiskovalcevOddelek: Izdelava spletišč | 1519 (1263) | mayhem |
» | Spektralni analizator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8058 (6407) | gumby |
» | ocente mi stran!Oddelek: Izdelava spletišč | 2064 (1266) | zenith1 |
» | Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6191 (5379) | webfreak |
» | Koliko ur mesečno surfate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4823 (4246) | Janus |