Forum » Problemi človeštva » Volitve 2018, drugič
Volitve 2018, drugič
Temo vidijo: vsi
pegasus ::
Smrekar1 ::
V čem je sploh smisel političnega pluralizma, če naj bi se vse stranke zgnetle na sredini?
Priporočam ti tečaj slovenskega jezika ali vsaj kakšno knjigo.
Btw, neoliberalistične prakse so se lahko razpasle, ko je socialna demokracija 'tretje poti' zavila proti sredini. Najprej Blair v VB (Margaret Thatcher je Blaira razglasila za svojo politično dediščino), potem Schröder v Nemčiji, pri nas Pahor (ki je kot premier cel mandat lovil neoliberalistični francosko-nemški vlak). Problem današnje socialne demokracije je, da je obtičala v blatu tretje poti, čeprav ve, da neoliberalizem vodi v razkroj države socialne blaginje, družbeno razslojevanje in plutokracijo.
Glavni problem socialne demokracije je dejstvo, da je Razmetavanje z zvenečimi imeni in sofisticiranimi izrazi je slab nadomestek za resno analizo. Kljub temu je to največ kot lahko ponujajo. Izpeta, izpita ideologija, katere največji doprinos je obmetavanje nasprotnikov s floskulami je dejansko obtičala v lastnem blatu, s tem se strinjam.
gus5 ::
Ja, in zato jih odvržejo. Morda bi volilni bazi 'levice' in sredine lahko očital potrošniško mentaliteto: če z izdelkom nisi zadovoljen, na polici izbereš drugega. Desni verniki so povsem nekritični do lika in dela velikega Janeza. Slepa vera, slepo sledenje Vodji - to je njihova politična kultura.Na slovenski politični 'levici' in sredini volilna 'baza' (prek instituta volitev) vrši higiensko rotacijo; zato menjavanje strank, politikov. Kdo se še spomni nekoč 'vsemogočne' LDS, pa Zaresa, pa Katarinine LDS, pa Pozitivne Slovenije idr.?
Poskušam uporabiti kmečko logiko. To, da je na levici toliko rotacij in propadov strank ti pove kaj? Po moje volivci niso zadovoljni z njimi...
Priporočam ti tečaj slovenskega jezika ali vsaj kakšno knjigo.Kaj te muči?
Glavni problem socialne demokracije je dejstvo, da je Razmetavanje z zvenečimi imeni in sofisticiranimi izrazi je slab nadomestek za resno analizo. Kljub temu je to največ kot lahko ponujajo. Izpeta, izpita ideologija, katere največji doprinos je obmetavanje nasprotnikov s floskulami je dejansko obtičala v lastnem blatu, s tem se strinjam.Kot prvo, priporočam ti tečaj slovenskega jezika ali vsaj kakšno knjigo. Kot drugo, da je neoliberalizem, ki ga je posvojila sociala demokracija tretje poti, izpeta in izpita ideologija, se popolnoma strinjam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gus5 ()
ADIJOOO1 ::
Ni mi pa všeč, da bomo zaradi tvoje naivnosti nadrsali vsi ostali ...
Veš to gre lahko v obe smeri če zmagamo mi vi nadrsate če zmagate vi nadrsamo mi tako, da zmagovalca ni če te to kaj tolaži ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ADIJOOO1 ()
Veš to gre lahko v obe smeri če zmagamo mi vi nadrsate če zmagate vi nadrsamo mi tako, da zmagovalca ni če te to kaj tolaži ...Ne, ne more iti. Če zmagate vi, nadrsamo vsi, če zmagamo vi, surlo vlečete samo vi, nadrsali pa ne boste, ker bomo mi poskrbeli za vas. Vseeno boste še imeli izbiro to skrb ponosno zavrniti, tako da se lahko potem drsate po lastni izbiri.
Veš to gre lahko v obe smeri če zmagamo mi vi nadrsate če zmagate vi nadrsamo mi tako, da zmagovalca ni če te to kaj tolaži ...Madžarščina za začetnike...
žal mi je – sajnálom
bil sem v zmoti – tévedtem
ne bo se več zgodilo – soha többé nem fog megtörténni
razumem – értem
domoljubje – hazaszeretet
veleizdaja – hazaárulás
hvala mu – köszönöm neki
nevladne organizacije – nem kormányzati szervezetek
tuji agenti – külföldi ügynökök
mula – öszvér
kreditodajalec – hitelező
Veš to gre lahko v obe smeri če zmagamo mi vi nadrsate če zmagate vi nadrsamo mi tako, da zmagovalca ni če te to kaj tolaži ...Ne, ne more iti. Če zmagate vi, nadrsamo vsi, če zmagamo vi, surlo vlečete samo vi, nadrsali pa ne boste, ker bomo mi poskrbeli za vas. Vseeno boste še imeli izbiro to skrb ponosno zavrniti, tako da se lahko potem drsate po lastni izbiri.
Jaz sem vsaj priznal kako bo ti še tega nisi zmožen.
juroz ::
Veš to gre lahko v obe smeri če zmagamo mi vi nadrsate če zmagate vi nadrsamo mi tako, da zmagovalca ni če te to kaj tolaži ...Madžarščina za začetnike...
žal mi je – sajnálom
razumem – értem
veleizdaja – hazaárulás
hvala mu – köszönöm neki
mula – öszvér
priden da si se že začel učit.
a ti je modrndorfr zgled?
žal mi je – sajnálom
razumem – értem
veleizdaja – hazaárulás
hvala mu – köszönöm neki
mula – öszvér
Kaj če mi Madžaršlina za začetnike če slišim perfektno 45 jezikov
priden da si se že začel učit.Bom, baje na sedežu SDS v Ljubljani že prirejajo tečaje za začetnike.
Zgodovina sprememb…
3p ::
4. V Sloveniji ni nobene orbanizacije to je pač levo strašenje in nič drugega.
Seveda je še ni.
Če je ne bo, bo pač JJ razočaral svoje volilno telo. To namreč pričakuje zaprtje mej in nespoštovanje migrantskih kvot, kar je eden kriterijev vstopa v vzhodni evropski blok. Avtokratski stil vladanja je zagotovoljen. +1. Nadzor nad mediji, mu tudi ne diši?
A misliš, da ne bomo čez dve leti v temle bloku? https://www.theguardian.com/world/comme...
4. V Sloveniji ni nobene orbanizacije to je pač levo strašenje in nič drugega.
Seveda je še ni.
Če je ne bo, bo pač JJ razočaral svoje volilno telo. To namreč pričakuje zaprtje mej in nespoštovanje migrantskih kvot, kar je eden kriterijev vstopa v vzhodni evropski blok. Avtokratski stil vladanja je zagotovoljen. +1. Nadzor nad mediji, mu tudi ne diši?
A misliš, da ne bomo čez dve leti v temle bloku? https://www.theguardian.com/world/comme...
Če je nova beseda za zaščito mej njenega prebivalstva in kulturne dediščine Orbanizacija potem res ne vidim problema.
Seveda, da Bruelskim marksistom nista všeč Madžarska in Poljska saj vztrajno nasprotujeta projektu EUrabia, ki je bil sprejet leta 1975.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ADIJOOO1 ()
Odjava ::
Imejte ob spremljanju te teme (in nasplošno vsega predvolilnega dogajanja) v mislih, da se nekateri tule z vztrajno gonjo zelo trudijo vplivati na mnenje in ustvariti drugim SRAM pred podporo določenim strankam.
Jah, jaz povsem priznam, da si želim, da bi koga prepričal, naj ne glasuje za SDS. Vem sicer, da je to sizifovo delo, ker na eni strani prepričujem že prepričane, na drugi strani pa ni šanse, da bi koga premaknil za milimeter.
Je pa sram stvar tistih, ki želijo Janšo volit navkljub temu, da je dokazan lažnivec in manipulant ter da brez kančka sramu z najbolj nizkotnimi izjavami žali novinarke, nezakonito financira svojo kampanjo in tudi se tudi sicer na vse načine požvižga na pravo (izogibanje sodnim narokom, izogibanje vročitvi pošte) - a bi vseeno rad govoril o pravni državi. Dvoličnež.
Kdor želi ob vsem tem voliti SDS in ne občuti kančka sramu, mu itak ni pomoči.
Potem bi isto lahko rekel za Jankoviča in podobne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Odjava ()
Če je nova beseda za zaščito mej njenega prebivalstva in kulturne dediščine Orbanizacija potem res ne vidim problema.Janša ne ščiti prebivalstva RS, ga ogroža. Tudi ne brani kulture, pač pa daje domovinsko pravico primitivizmu in nizkotnim strastem.
Seveda, da Bruelskim marksistom nista všeč Madžarska in Poljska saj vztrajno nasprotujeta projektu EUrabia, ki je bil sprejet leta 1975.Evropska gospodarska skupnost je bila marksistični projekt?
MisterM ::
Če je nova beseda za zaščito mej njenega prebivalstva in kulturne dediščine Orbanizacija potem res ne vidim problema.
Orbanizacija prav nič ne prispeva k ohranitvi kulturne dediščine. Ohrani jo lahko edinole narod sam, da se čimveč izobražuje, bere, podpira svoje kulturnike, itd.
jype ::
imagodei ::
Kdor želi ob vsem tem voliti SDS in ne občuti kančka sramu, mu itak ni pomoči.
Potem bi isto lahko rekel za Jankoviča in podobne.
Pa daj. Jaz nimam problema razčistit s stvarmi, ki so napačne. Ne glede na ideologijo.
Aja, a je to potem sploh še ideologija?
- Hoc est qui sumus -
MisterM ::
Sarkozy ::
sds-se-nasmiha-zmaga
SDS je s 18,9 odstotka glasov najverjetnejša zmagovalka nedeljskih državnozborskih volitev, a lahko se zgodi tudi preobrat, ki pa je manj verjeten, razkriva najnovejša javnomnenjska raziskava agencije Valicon. S 13,6 odstotka glasov ji sledi stranka SD, z 12 odstotki pa LMŠ.
SDS je s 18,9 odstotka glasov najverjetnejša zmagovalka nedeljskih državnozborskih volitev, a lahko se zgodi tudi preobrat, ki pa je manj verjeten, razkriva najnovejša javnomnenjska raziskava agencije Valicon. S 13,6 odstotka glasov ji sledi stranka SD, z 12 odstotki pa LMŠ.
Ils sont fous ces Slovenes!
Orbanizacija prav nič ne prispeva k ohranitvi kulturne dediščine. Ohrani jo lahko edinole narod sam, da se čimveč izobražuje, bere, podpira svoje kulturnike, itd.
Seveda , da ne k takim stvarem pripomorejo samo odprte meje in množično priseljevanje. Tukaj je ena pozitivna zgodba na to temo https://siol.net/novice/slovenija/velen...
juve91 ::
Od države zahteva sistemsko rešitev! Kdo mu jo bo zrihtal?
SDS bo preprosto zaprla meje, ločila družine in ustvarila razloge za terorizem in kriminal, ostale stranke bodo pa poskrbele, da bodo Albanci pri nas postali koristni člani družbe.
Koga bi raje?
SDS bo preprosto zaprla meje, ločila družine in ustvarila razloge za terorizem in kriminal, ostale stranke bodo pa poskrbele, da bodo Albanci pri nas postali koristni člani družbe.
Koga bi raje?
V Španiji je padla vlada v sled ugotovljenega nezakonitega financiranja vladajoče konservativne stranke. V RS SDS brez sramu naskakuje oblast, četudi so Janeza ujeli v nezakonitem Dijaninem objemu. Da madžarskega financiranja kampanje ne omenjam...
Zgodovina sprememb…
Trip ::
Torej se strinjaš z Orbanom in podobnimi.
Brez naroda je država samo en kos ozemlja, kjer lahko živi vse kar leze in gre, kar si očitno nekateri tudi želijo. Če si za ohranitev naroda si po njihovo nacist.
Kar se tiče kampanje, pa me je najbolj razočaralo to, da bi večina strank rada omejevala svobodo izražanja, z izgovorom dneva: sovražni govor.
Nočeš imigracije? Sovražni govor. Nočeš redefinicije poroke? Sovražni govor. Nočeš uvesti novih kategorij "ogroženih" ljudi? Sovražni govor. Sem užaljen zaradi tvoje izjave? Sovražni govor.
Najbolj se za tako cenzuro zavzemajo "progresivne" levičarke stranke, ampak niso edine. Tudi večina desnih bi rada cenzurirala neke simbole pa ne vem kaj še. Žalostno.
Edina dva ki sta se mi zdela glede tega bolj normalna sta bila stranka GAS in Dobovšek, pa še za njiju nisem prepričan, ker nista bila izpostavljena. Mediji se seveda raje zabavajo s klasiko ala partizani vs domobranci in z brezveznimi twitter izjavami.
Machete ::
NE ukvarjajte se z nickom Adijo, ker gre za najstnika, ki vas prca. Prisoten je tudi na mmc pod drugim nickom, kjer je večino časa lepil gife, na vsako 'temo' članka, in to mu je celebralni domet. Res škoda se pustit motit, ker niti volilne pravice nima.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Nočeš redefinicije porokeTo ni tvoja odločitev. Vsak svojo poroko lahko definira kakor želi, država pa tega _sploh ne sme_, ker sicer diskriminira.
SNS, SLS , NSI lahko zbiraš ?Nobena od njih ne zastopa evropskih vrednot.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Nočeš redefinicije porokeTo ni tvoja odločitev. Vsak svojo poroko lahko definira kakor želi, država pa tega _sploh ne sme_, ker sicer diskriminira.
SNS, SLS , NSI lahko zbiraš ?Nobena od njih ne zastopa evropskih vrednot.
Ja dragi prijatelj tovariš Jype levica je na oblasti v sloveniji 20 let in integracija ni uspešna. To so besede župana Velenja iz leve stranke SD, ki kliče na pomoč.
Trip ::
Mah, državna definicija poroke je pač neka tradicija. Tako kot so državni prazniki, ki izhajajo iz nekih tudi religioznih tradicij (božič, velika noč...). V tem smislu lahko državna poroka ostane, in naj ostane taka kot je.
Najbolj preprosto in po eni strani pošteno bi pa bilo da se država sploh ne ukvarja s porokami, to se strinjam.
Kdor voli sns je preprosto nor, ker s tem podpre Jelinčiča, ki že celo življenje izjmeno lagodno živi na račun davkoplačevalcev. Še dolgo po tem, ko sploh ni več v parlamentu. Za državo pa ni storil ene koristne zadeve. Kakšen domoljub neki, zajedalec slovneskega naroda.
Kar se tiče kampanje, pa me je najbolj razočaralo to, da bi večina strank rada omejevala svobodo izražanja, z izgovorom dneva: sovražni govor.
Nočeš imigracije? Sovražni govor. Nočeš redefinicije poroke? Sovražni govor. Nočeš uvesti novih kategorij "ogroženih" ljudi? Sovražni govor. Sem užaljen zaradi tvoje izjave? Sovražni govor.
Najbolj se za tako cenzuro zavzemajo "progresivne" levičarke stranke, ampak niso edine. Tudi večina desnih bi rada cenzurirala neke simbole pa ne vem kaj še. Žalostno.
Ah. Pa kaj še. Prepoved sovražnega govora je legitimna omejitev svobode izražanja. Ta pač ni absolutna.
In ne. Nihče te ni cenzuriral, če si odprl civilizirano razpravo o katerikoli zgoraj omenjeni temi. Če pa to, da nočeš imigracije (razen priljubljene emigracije seveda), izraziš z besedami: "utopimo lene migrante in teroriste v Kolpi" si pa cenzuro zaslužiš. Pa še kaj.
Mah, državna definicija poroke je pač neka tradicija. Tako kot so državni prazniki, ki izhajajo iz nekih tudi religioznih tradicij (božič, velika noč...). V tem smislu lahko državna poroka ostane, in naj ostane taka kot je.Se ne strinjam. Državna definicija poroke je ostanek nasilja iz preteklosti.
NE ukvarjajte se z nickom Adijo, ker gre za najstnika, ki vas prca.Misliš? Glede na to, da njegovo pojavljanje tu sovpada s timingom kampanije SDS, je primernejša razlaga, da gre za plačanega propagandnega drona. Njegova izkušenost v generiranju odziva potrjuje to mnenje. Sem precej prepričan, da bo v prihodnjih tednih obmolknil.
NE ukvarjajte se z nickom Adijo, ker gre za najstnika, ki vas prca.Misliš? Glede na to, da njegovo pojavljanje tu sovpada s timingom kampanije SDS, je primernejša razlaga, da gre za plačanega propagandnega drona. Njegova izkušenost v generiranju odziva potrjuje to mnenje. Sem precej prepričan, da bo v prihodnjih tednih obmolknil.
Ne. Njihovi plačanci imajo večinoma neke ženske nicke ala Kajčika30 ali pa slovenka1545. Ker mislijo kako so s tem clever prekrili svoj senilni nastop na medmrežju. Gre za trola, ki ga je bilo zaslediti že prej (enak stil, gifi, dicaprio meme itd.. ). Sicer pa je nastop te sorte desničarjev zelo preprosto predvideti, ker so njihovi zapisi nekaj najbolj predvidljivega in zlajnanega. Eni in isti lažni argumenti, stalno kazanje s prstom na druge, kričanje držite tatu id.. Praktično do besede natančno se ponavljajo po vsem spletu, že leta. Kot bi jih pobral iz Westworlda, ker nikakor ne razvijejo svojega mnenja se držijo zlajnanih frazemov. Dejansko so letos presenetili, ker Kučana omenjajo samo 5x na 15 minut in ne vsako minuto, kot včasih. Napredek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
kingsix ::
Ta soočenja so kar nekaj. Nobene vsebine, nič konkretnih vprašanj, nič od nič. Vsi samo bluzijo... no, večji vsi bluzijo, nekateri iz manjših strank še skušajo kaj povedat, ostali pa eh.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()
kingsix želi popravit vtis, da bo potem jutri in v nedeljo šel v ofenzivo.
- Hoc est qui sumus -
Daj pojdi si žile reszat na Janšo , ali pa drkat. Odvisno...
I'm not judging, I'm very progressive that way!
Zgodovina sprememb…
mzakelj ::
Bedarija. Naj gre mladinsko v Katar odšpilato to pa de vidmo kolko časa se jih bo držala blentava glava na telesih. Mal predaleč so šli. Naciji gor naciji dol, čist prav so nardil de so zblokiral predstavo. Mislim MLADINSKO gledališče pa take kuzlarije delajo. Se pravi da lahko gre 5 letni mulc gledat kako se nekdo sprehaja z kurcem po odru. Kako tako bedarijo se lahko zgodi Only in Slovenia !!!
Bedarijahttps://www.mladina.si/183278/jansev-kl...
Mislim MLADINSKO gledališče pa take kuzlarije delajo.Ti si idiot.
Daj pojdi si žile reszat na Janšo , ali pa drkat. Odvisno...
Evo, takole Janševa baza rešuje probleme.
- Hoc est qui sumus -
imagodei, ti nisi problem, ti si le manjša nadloga, podobno kot komar ali muha.
Zaradi takšnih kot si ti pa je v sloveniji tako kot je. Zaradi takšnih slepcev kot si ti, dobijo SD, SDS, DESUS itd kljub vsemu toliko glasov kot jih. Zaradi takšnih vernikov kot si ti, ki verjamejo, da je vsega kriva le ena oseba ali stranka so slovenski ljudje in politika tako razdeljeni. Zaradi takšnih lahkoumnežev kot si ti, stranke navsezadnje ne sodelujejo med seboj, saj hočejo zadovoljit svoje goreče privržence klana.
in ja...v tem primeru si ti problem.
Zaradi takšnih kot si ti pa je v sloveniji tako kot je. Zaradi takšnih slepcev kot si ti, dobijo SD, SDS, DESUS itd kljub vsemu toliko glasov kot jih. Zaradi takšnih vernikov kot si ti, ki verjamejo, da je vsega kriva le ena oseba ali stranka so slovenski ljudje in politika tako razdeljeni. Zaradi takšnih lahkoumnežev kot si ti, stranke navsezadnje ne sodelujejo med seboj, saj hočejo zadovoljit svoje goreče privržence klana.
in ja...v tem primeru si ti problem.
Zgodovina sprememb…
Evo, še ena lucidna iz Mladine (25.5.2018) izpod peresa Boža Repeta:
Kulturni boj
Kako je mogoče, da slovenska javnost spet ne prepozna kulturnega boja, čeprav se njegov obraz tako rekoč ni spremenil?
In še:
Ostali del precej obsežnejše analize je na linku (zgoraj).
Kulturni boj
Kako je mogoče, da slovenska javnost spet ne prepozna kulturnega boja, čeprav se njegov obraz tako rekoč ni spremenil?
Drugi razlog je v tem, da se je Janševa vzporedna tretja republika zaradi razvoja političnih razmer gradila počasi in s presledki. Začelo se je s polletno Bajukovo vlado leta 2000, vrhunec pa doseglo v času druge Janševe vlade od februarja 2012 do marca 2013. V letih 2004-2008 je sicer pokazal pravi obraz, a so se razsežnosti v celoti videle šele kasneje. Tudi obračuni so bili tedaj ciljni, usmerjeni na posameznike in ne vsevprek. Evropska unija je bila takrat bistveno drugačna in sedanja madžarska, poljska, avstrijska, hrvaška in še kakšna "normalnost" so bile tedaj nepredstavljive. Slovenija je bila šele dobro sprejeta v EU, stranke niso poznale bruseljskih razmer. Poleg tega je naša država predsedovala EU in je bilo treba biti previden. Kar pa ne pomeni, da ni nastajala esdeesovska mreža v državnih institucijah in podjetjih ter širokem pasu paradržavnih zavodov, svetov, agencij in kar je še tega, ki ponujajo neskončne možnosti za neopazno zaposlovanje svojih. Skupaj s tistimi, ki so ob izteku mandatov s političnih funkcij zgolj premeščeni na uradniške, tako nastane več kot solidna podlaga za nadaljevanje gradnje tretje republike z državnim denarjem tudi v opoziciji. Nekaj dodajo še politične in kadrovske kupčije, ki jih s pridom uporabljajo vsi politiki, SDS in SD pa imata s tem daleč največ izkušenj (in medsebojnega razumevanja). Ko gre za interese, pač ni ne načel in ne ideologije. In glej čudo, tudi ne kulturnega boja.
Zagotovo bi moralo biti povprečno razgledanemu človeku, medijem pa še posebej, danes jasno, kako janšizem deluje; tu pač ne more biti izgovorov in relativizacije. Pričakovanje, da bo šlo mimo vas, da bo udarilo po drugih, po vas pa ne, ni več naivnost, pač pa neumnost. Ali si za demokracijo ali pa nisi, za nekaj vmes ni več ne prostora in ne časa.
In še:
Kaj se bo zgodilo, če bo Janša spet vodil vlado, je predvidljivo. To smo pač doživeli dvakrat neposredno in enkrat posredno. Na osebni in družbeni ravni. Le da glede na spremenjene okoliščine v EU tedanje dogajanje lahko potrojimo ali početverimo. Ne mislim, da bo zaradi tega Slovenijo kar povozil valjar, kakršen je Madžarsko. Ne popuščajo strahu kar povprek vsi. Slovenija ima proporcionalni politični sistem. Levica se ni kompromitirala tako kot na Madžarskem. Libertarni del slovenske družbe je, če se zgane, kljub heterogenosti močan. Ostalo je nekaj kritičnih medijev. Učinek družabnih omrežij je mogoče obrniti, saj jih desnica uporablja prozorno in mehanicistično. Politika izčrpavanja ima meje, čeprav utrujene ali dvomljive kadre v janšistični mašineriji sproti zamenjujejo s svežimi, brezpogojno vdanimi jurišniki.
A le zakaj še štiri taka leta? Pri teh volitvah ne gre zgolj za to, ali bo Slovenijo vodila desna ali leva vlada. Gre za vprašanje, ali se je končno sposobna vsaj začeti otresati posebnega klinča z Janšo, v katerega je pomemben del volivcev in družbenih podsistemov od vojske, medijev, sodstva in še nekaterih ujet že skoraj 20 let.
Ostali del precej obsežnejše analize je na linku (zgoraj).
- Hoc est qui sumus -
Fritz ::
Mah, jaz tole trolanje SDS believerjev samo še preletim ali pa še to ne. Vse kar ne trobi v isti rog z njimi je uberlevo ali fuj-fuj. Še NSi pod Ljudmilo je bila fuj-fuj. Seveda so potem popolnoma užaljeni, ko večina reče, da noče imeti nobenega opravka z njimi.
Druga težava te stranke in njenih podpornikov je ta, da imajo premalo dobrih in artikuliranih ljudi, zato ni čudno, da od njih prihajajo v javnost celo z vrha požegnane nizkotnosti. Težava SDS je vedno enaka in ni toliko v tem, da imajo vedno okrog 20% prepričanih temveč v tem, da pri 40-60% državljanov povzročajo gnus.
Druga težava te stranke in njenih podpornikov je ta, da imajo premalo dobrih in artikuliranih ljudi, zato ni čudno, da od njih prihajajo v javnost celo z vrha požegnane nizkotnosti. Težava SDS je vedno enaka in ni toliko v tem, da imajo vedno okrog 20% prepričanih temveč v tem, da pri 40-60% državljanov povzročajo gnus.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
link_up ::
Je ze kdo pojasnil zakaj imamo meje, ce pa bi tako ali tako bilo najboljse, da so odprte? Zakaj bi rabili polje, ce imamo gozd?
In and Out
imagodei, ti nisi problem, ti si le manjša nadloga, podobno kot komar ali muha.
Hehe, poglejte
Kako zagrizen Janšist zliva žveplo po nasprotnikih. In se tega sploh ne zaveda; gnojnica mu leti iz ust podzavestno. Kot bi poslušal Grimsa. Nadaljevanje misli si lahko kar predstavljam: ko bomo na oblasti, te bomo (in tebi podobne) zmečkali kot mravljo.
Zdajle se smejem. Po 4 letih Janševe vlade mi verjetno ne bo več do smeha.
- Hoc est qui sumus -