Forum » Problemi človeštva » Volitve 2018, drugič
Volitve 2018, drugič
Temo vidijo: vsi
tryhard ::
Ejga, Šarec ni bil nikoli dobra odločitev. Zgolj manj slaba. Tako kot Jankovič.
In Trump..
In Trump..
leiito ::
Spot, kot vsako sporočilo, mora vzbudit emocije, našuntat volilca, da gre v nedeljo na volišče, samo izobraževati ali moralizirati je morda plemenito, ni pa posebej koristno za glasove.
imagodei ::
Spot, kot vsako sporočilo, mora vzbudit emocije, našuntat volilca, da gre v nedeljo na volišče, samo izobraževati ali moralizirati je morda plemenito, ni pa posebej koristno za glasove.
Saj. Pri meni SDS-ovi spoti vzbudijo negativne emocije. Me pa vsekakor nagovarjajo, da naj grem v nedeljo na volišče, volit PROTI SDS.
- Hoc est qui sumus -
dronyx ::
3p ::
Janša pa je pač stari maček in si je sedaj nadel malo bolj prijazen obraz in to bedasto obnašanje levice le izkorišča.
Ja, nazadnje, ko je pred volitvami upošteval nasvet, da pred soočenji vzame pomirjevala in se le lepo smehlja, je potem dobil volitve.
Dodajmo še najbolj obsežno predvolilno kampanijo, ki je uspešno postavila za eno od glavnih tem strah pred tujci, ki menda čakajo za kolpo, da bi nam sunili vrtne palčke z dvorišč, in ki komaj čakajo, da bojo Evropo spremenili v isto beznico, iz katere so spakirali, pa se zna na volišču še kak, javno za zmernejšo opcijo opredeljen, doživeti trumpozo.
Za SD je jasno, da ne ponuja nič razen mlačne vode. V kompletu z ne-karizmatičnim in nespretnim predsednikom, bo rezultat ustrezen.
Levica ima, podobno kot SDS, omejen doseg. Za povprečnega državljana je stigmatizirana z etiketo skrajne levosti, k čemur so nespretno z blodnjami o revoluciji svoj čas prispevali tudi sami, čeprav njihovo parlamentarno delovanje ni nič drugačno od social-demokratov izpred Blairovih časov.
Šarec malo po malo drsi niže.
Osebno sem najbolj presenečen nad rezultatom SMC. Pričakoval bi, da bo tako oportunističen narod, v času, ko je najsrečnejši v Evropi, ko je rast BDPja med najvišjimi, vladarja ki je nenazadnje postavil obrambni "zid" na južno mejo, zminiral "zajedalski javni sektor", rekel: "Daj še!". Ampak očitno je tod želja po močnem vodji močnejša celo od oportunizma.
...
Žal vse to, verjetno poleg notranjepolitičnega zasuka v desno pomeni tudi navezavo na vzhodnoevropski blok, ki je to kampanijo financiral, kar verjetno pomeni, da bomo, če se bo evropa zamajala, namesto francosko-nemškega, madžarsko-poljski satelit.
Ker pa si večina v teh krajih, že nekaj časa želi avtokratsko oblast, red in varnost, namesto "multi-kultija" domačijskost, je edino demokratično, da to tudi dobi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 3p ()
Pika na i ::
Ampak očitno je tod želja po močnem vodji močnejša celo od oportunizma.
Želja po močnemu avtokratu je v Sloveniji približno stalna. Razlika je samo, kakšen delež volilcev uspejo angažirat stranke, ki so bolj levo od SDS. Rezultati so relativni, odvisni od udeležbe, in ne absolutna slika želja Slovencev.
- Hoc est qui sumus -
V primeru da SDS zmaga, se nam bo še bo kolcalo po Cerarju in SMC.
Če si na kakšni dobro plačani šefovski poziciji v državni administraciji in ti ni treba nič delat, razen da študiraš, kakšne vse dodatke k plači se da izplačat, se ti bo res kolcalo.
Najbrž res. Sodeč po izkušnjah, JJ na taka mesta kadrira svoje (najraje sorodstvo).
Smrekar1 ::
smrekar: volilni spoti ne rabijo bit na nivoju oskarjev Gre se zato, da zaobjameš čimveč ljudi. Morajo biti kmetavzarsko preprosti.
Kažejo na to, da SDS kot taka nima sposobnega kadra.
Meni se zdi, da ima desnica veliko boljši "podmladek": perspektivni (čeprav malce medel) Tonin, neomadeževani "lovec na banksterje" Logar, doktorica Jordanova. Na levici izstopa samo Mesec ki bo imo v roku 12-16 let kandidat za mandatarja, ostalo ni vredno besede. Una v Bruslju se je itak zamerila folku, ker bo skenslala vinjete.
Itak. V trenutku ko PTTM izgine iz političnega parketa bo desnica imela zagotovljene 2-3 mandate. In prav je tako, Slovenija je trenutno preveč levo, potrebujemo nekaj vlad desnice, vmes se levica lahko reformira, reorganizira, pomladi in poišče nove ideje in se zavihti nazaj, da popravi kurz nazaj proti sredini.
Dokler bo zgoraj PTTM lahko desnica računa na kakšno kratkoživo vlado, ki se bo ukvarjala predvsem s kadrovanjem, politično polarizacijo in sistemizacijo korupcije svojih zaveznikov, z nekaj sreče lahko morda računamo še na kakšno koristno reformo, bolj kot ne na princip slepe kure.
Sopomenka ::
Če si na kakšni dobro plačani šefovski poziciji v državni administraciji in ti ni treba nič delat, razen da študiraš, kakšne vse dodatke k plači se da izplačat, se ti bo res kolcalo.
Aja, zato je SDS med vladanjem in kadrovanjem zaposlil največ pijavk v javno upravo?
Kratek odgovor, da se gospodarstvo lahko spodobno razvija potrebujemo stabilne razmere.
tryhard ::
Vazelin ::
Cerar si je sam kriv. Imeli so čez 30 poslancev. Izpeljali niso nobene (resne) reforme. Samo jahalo se je val konjukture v svetu. V prvih dveh letih je imel moč kaj konkretnega narediti. Dokler je bil Mramor je še kazalo, da se nekaj obeta. Ko so sackali švede iz slabe banke, minirali Telekom (koalicija) in Mramorja je ratalo brezveze. Pa sem imel veliko upanje. Saj ni bil slab ampak lahko bi naredil veliko več.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Valicon
Odlična analiza, takih rabimo! 10/10
Jeba je, ker je tl,dr.: pojma nimamo kaj bo, gotovo lahko trdimo samo to, da majhna udeležba koristi SDS, a to je realnost naših anket. Razna ugibanja o razmerjih moči so samo to - ugibanja. Dodaten plus dobijo, ker pravilno ugotavljajo šibkost LMŠ.
harvey ::
Sinoči sta mi v dogovorjenem napadu novinar in hkrati politik Bojan Požar in Janez Janša očitala, da se tajno srečujem z Janezom Janšo. Logična reakcija na moja ostra stališča do financiranja stranke SDS iz tujine.
Ko sem se odločil za vstop v državno politiko, sem opravil veliko pogovorov z različnimi slovenskimi politiki, predsedniki strank, kandidati za poslance in mnogimi drugimi ljudmi. Sem človek, ki posluša in da priložnost. O tem nisem in ne bom javno govoril, ali tega celo prikrito prodajal novinarjem.
Žal danes ugotavljam, da je edini, ki je zlorabil to zaupanje, Janez Janša. Z njim sem se pogovarjal lani v predsedniški kampanji in enkrat letos.
Ugotavljam, da sem se pravilno odločil, da LMŠ pod mojim vodstvom ne bo nikoli sodelovala v koaliciji s stranko SDS, ki s svojim medijskim imperijem širi laži in lažne novice o meni in naših članih. Spomnimo se samo nekaterih člankov na Nova24 in portalu Požareport. Mogoče sem naiven, nisem pa pokvarjen.
Smešno je, da mi laž očita nekdo, čigar portal temelji na laži oziroma polresnicah. Ključno spoznanje pa je, da Janez Janša živi v preteklosti, nas pa zanima prihodnost in priložnost za naše otroke. Čas je za novo generacijo!
Ko gradiš celotno kampanijo na anti-JJ in potem pride ven, da se sestajaš z njim. Čisti facepalm.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Sinoči sta mi v dogovorjenem napadu novinar in hkrati politik Bojan Požar in Janez Janša očitala, da se tajno srečujem z Janezom Janšo. Logična reakcija na moja ostra stališča do financiranja stranke SDS iz tujine.
Ko sem se odločil za vstop v državno politiko, sem opravil veliko pogovorov z različnimi slovenskimi politiki, predsedniki strank, kandidati za poslance in mnogimi drugimi ljudmi. Sem človek, ki posluša in da priložnost. O tem nisem in ne bom javno govoril, ali tega celo prikrito prodajal novinarjem.
Žal danes ugotavljam, da je edini, ki je zlorabil to zaupanje, Janez Janša. Z njim sem se pogovarjal lani v predsedniški kampanji in enkrat letos.
Ugotavljam, da sem se pravilno odločil, da LMŠ pod mojim vodstvom ne bo nikoli sodelovala v koaliciji s stranko SDS, ki s svojim medijskim imperijem širi laži in lažne novice o meni in naših članih. Spomnimo se samo nekaterih člankov na Nova24 in portalu Požareport. Mogoče sem naiven, nisem pa pokvarjen.
Smešno je, da mi laž očita nekdo, čigar portal temelji na laži oziroma polresnicah. Ključno spoznanje pa je, da Janez Janša živi v preteklosti, nas pa zanima prihodnost in priložnost za naše otroke. Čas je za novo generacijo!
Ko gradiš celotno kampanijo na anti-JJ in potem pride ven, da se sestajaš z njim. Čisti facepalm.
Danes JJ samo še kakšno gasilsko fotko iz gostilne Kovač privleče v studio pa je Šarec zapečaten.
Kar sedaj dela Šarec so samo še obupni poizkusi včerajšnjega fiaska.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Cerar si je sam kriv. Imeli so čez 30 poslancev. Izpeljali niso nobene (resne) reforme. Samo jahalo se je val konjukture v svetu. V prvih dveh letih je imel moč kaj konkretnega narediti. Dokler je bil Mramor je še kazalo, da se nekaj obeta. Ko so sackali švede iz slabe banke, minirali Telekom (koalicija) in Mramorja je ratalo brezveze. Pa sem imel veliko upanje. Saj ni bil slab ampak lahko bi naredil veliko več.
Deloma je problem v tem, da je imel neprimerne koalicijske partnerje. DeSUS je dežurni škodljivec, SD tudi ni naravni zaveznik SMC. Koalicijo bi moral imeti z NSi in še kom, a to nikakor ni bilo izvedljivo, oni plus ZAB skupaj bi imeli samo 45 glasov, enega premalo.
Ga ne zagovarjam, moral bi storiti več, a to je realnost, ki nam jo poklanja PTTM.
link_up ::
hotel pirate in si vceraj premislil. Popolni retardiranci...oni bi blockchain uvedli...ja, jedli bomo bitkojn...bravo! Vlagati v in izkoriscati nove virtualne tehnologije v casu dejaskih fizicnih sprememb je bedarija...mar bi raje forsirali nov iter.
Thug life? Jelincic, ker ima tank? :D
Thug life? Jelincic, ker ima tank? :D
In and Out
scipascapa ::
ADIJOOO1 ::
Šarec, pred javnostjo ujet na laži, da se ni dobival z Janšo, besen in poparjen zapustil studio RTV Slovenija.
Sopomenka ::
scipascapa je izjavil:
saj so imeli 4 leta pa naredili nič.
Bili so najmanj škodljivi med vsemi, tema prihaja.
juve91 ::
Glasujte koga bi volili na tej anketi. Da vidimo, kje smo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: juve91 ()
volit PROTI SDS.
A si to ti, Zoran? Karl?
Pa daj no, a teh otročarij nisi še prerasel?
Glasovanje PROTI politiki izključevanja, sovražnemu govoru, nestrpnosti, laganju, zavajanju, potvarjanju, strašenju, Orbanizaciji - je legitimna izbira.
Ker sodišča ne opravijo svoje vloge, je to IMO nujna predpostavka zavednega volilca.
Če ob upoštevanju prejšnje predpostavke volilec voli neko konkretno stranko zaradi prepričanja, je to samo bonus.
In tako bo, dokler se SDS (v sedanji zasedbi) ne podrza s političnega parketa oziroma dokler ne postane obskurna smet na smetišču zgodovine.
Najprej je treba zagotoviti nujne pogoje, to je normalne stranke, z demokratičnimi vrednotami, šele potem se lahko pogovarjamo o zadostnih pogojih (to je: volit stranke s programom, ki nam je blizu).
- Hoc est qui sumus -
Glasovanje PROTI politiki izključevanja, sovražnemu govoru, nestrpnosti, laganju, zavajanju, potvarjanju, strašenju, Orbanizaciji - je legitimna izbira.
Politiko izključvanja je prakticirala trenutna vlada.
Sovražni govor lep primer sovražnega govora je bil včeraj na protestu kjer so se drči žalili in grozili.
Lažejo vsi
Zavajajo mediji in Levica, da problema ni čeprav je.
Ti praviš strašenje jaz pravim realnost.
Orbanizacija v vsakem primeru boljša kot anarhija, ki jo hoče levica z odprtimi mejami in dokončnim uničenjem vojske.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ADIJOOO1 ()
gus5 ::
In prav je tako, Slovenija je trenutno preveč levo, potrebujemo nekaj vlad desnice, vmes se levica lahko reformira, reorganizira, pomladi in poišče nove ideje in se zavihti nazaj, da popravi kurz nazaj proti sredini.V čem je sploh smisel političnega pluralizma, če naj bi se vse stranke zgnetle na sredini? Sredinski skrajnež, zagovornik kapitalističnega enoumja?
Btw, neoliberalistične prakse so se lahko razpasle, ko je socialna demokracija 'tretje poti' zavila proti sredini. Najprej Blair v VB (Margaret Thatcher je Blaira razglasila za svojo politično dediščino), potem Schröder v Nemčiji, pri nas Pahor (ki je kot premier cel mandat lovil neoliberalistični francosko-nemški vlak). Problem današnje socialne demokracije je, da je obtičala v blatu tretje poti, čeprav ve, da neoliberalizem vodi v razkroj države socialne blaginje, družbeno razslojevanje in plutokracijo.
leiito ::
Saj. Pri meni SDS-ovi spoti vzbudijo negativne emocije. Me pa vsekakor nagovarjajo, da naj grem v nedeljo na volišče, volit PROTI SDS.
Jp, do teh reakcij pride zaradi indoktrinacije, globoka država ima prek komunistov monopol nad mediji in konstantno demonizira SDS in kot si morda opazil, so se temu priključile še “nevladne” organizacije, češ da sovražno govorijo, za pokazat pa nimajo drugega kot par vaških trolov. Do neke mere pomagajo tehnike za razvijanje kritičnega razmišljanja, če se ti ni vse skupaj že povsem zapeklo.
In tako bo, dokler se SDS (v sedanji zasedbi) ne podrza s političnega parketa oziroma dokler ne postane obskurna smet na smetišču zgodovine.
SDS ima najbolj stabilno volilno bazo, pa ne glede na to kaj si misliš o IQ njihovih volivcev. Letos bo očitno spet dobila večino in morda celo 10% več od prvih zasledovalcev. Obskurna smet na smetišču zgodovine je pa postala LDS!
To si si izmislil.
Sovražni govor lep primer sovražnega govora je bil včeraj na protestu kjer so se drči žalili in grozili.
Tega ni organizirala vlada, da ostalega sploh ne komentiram.
Orbanizacija v vsakem primeru boljša kot anarhija, ki jo hoče levica z odprtimi mejami in dokončnim uničenjem vojske.
Da bi bil Mesec mandatar oziroma da bi Levica dobila kjerkoli blizu 20% glasov, je povsem nerealno. Tudi če bodo v vladi, bodo njene ideje šle skozi hudo sito, če bi ga preveč srali, bi koalicija razpadla. Torej je realno pričakovat kvečjemu, da bi koaliciji prinesli nekoliko bolj socialen obraz.
Orbanizacija Slovenije je realna možnost. In Orbanizacija ni nikoli dobra, kaj šele "boljša" od česarkoli.
SDS ima najbolj stabilno volilno bazo, pa ne glede na to kaj si misliš o IQ njihovih volivcev. Letos bo očitno spet dobila večino in morda celo 10% več od prvih zasledovalcev. Obskurna smet na smetišču zgodovine je pa postala LDS!
Očitno navijaš za SDS, pa to brez potrebe zanikaš. Sicer je res, da v mojih očeh malikovalci lika in dela JJ-ja nimajo nobenega spoštovanja, ampak jaz sem samo "spletni anonimnež". Ne sekiraj se.
Drugače pa: če pogledaš samo nekaj mojih komentarjev nazaj, boš videl, da točno to trdim tudi jaz: Janša ima stabilno bazo volilcev. Pa tudi stabilno bazo nasprotnikov.
- Hoc est qui sumus -
Zgodovina sprememb…
- spremenil: imagodei ()
Sovražni govor lep primer sovražnega govora je bil včeraj na protestu kjer so se drči žalili in grozili.Navedi eno grožnjo. Če je ne, si lažnivec.
En boljših včerajšnjih govorov... Evropo preplavlja pandemija. Pandemija politike sovraštva in ustrahovanja. /…/ Mirno smo brali tvite strankarskih predstavnikov o odsluženih prostitutkah. Mirno smo stali pred moškimi, ki so protestirali proti pravici do splava. Mirno smo opazovali plakate, ki na človeško življenje razpisujejo ceno. In mirno smo poslušali izjave, ki slavijo neonacistične ideje. Morda posamičen element ni smrtonosen, a je simptom. Simptom širjenja primitivne in prostaške populistične politike. Nevarne politike, ki ljudstvo počasi a vztrajno vabi na odprto morje vsesplošne nestrpnosti in sovraštva. /…/ Pod pretvezo domoljubja in zaščito zlorabljene ideje o svobodnem govoru nam osebe s pozicij moči vsiljujejo umetne, lažne vrednote. /…/ Nikakor se v zgodovino ne smemo zapisati kot generacija, ki je mirno dopuščala razčlovečevanje vseh oblik ter nemo opazovala razkroj humanega vrednostnega sistema. Evropo preplavlja pandemija. In mi smo edini protistrup.
Ti praviš strašenje jaz pravim realnost.Realnost je konstrukt. Konstrukt o realnem.
Orbanizacija v vsakem primeru boljša kot anarhija,Orbanizacija ali anarhije - lažna dilema/izbira. Edini, ki v RS ustvarja zmedo ('anarhijo'), je SDS. Hujska, laže, ponareja, pretvarja, skratka dela 'anarhijo' zato, da bi lahko vzpostavila svojega fuhrerja. Če je treba tudi, tudi z madžarsko pomočjo. To opažajo tudi na evropski politični sceni.
ki jo hoče levica z odprtimi mejami in dokončnim uničenjem vojskeMeje niso garant tvoje varnosti, še manj slovenska vojska.
globoka država ima prek komunistov monopol
Vidim, da se nedelja nevzdržno bliža. Vedno bolj aktivni ste SDS navijači in vedno bolj vas trga v smer, ki so jo za letos iz vaše baze prepovedali: omenjanja rdečih in belih do zdaj ni bilo kaj dosti. Ampak knee-jerk reaction je prehud za obvladat, ane?
- Hoc est qui sumus -
Lažejo vsi
Zavajajo mediji in Levica, da problema ni čeprav je.
Ti praviš strašenje jaz pravim realnost.
Jao. Alt-desničarji ste smešni s to "to si ti, kaj sem pa jaz" retoriko.
Če tistemu, ki zavaja in laže, izpostaviš, da zavaja in laže, si ga užalil in ga poskušaš izključevati. "Torej si sam enak, kot recimo lažoni, ki narod pumpajo s fiktivnimi 1950€ po beguncu."
Upam, da ti bo orbanizacija teknila. In da ponoči ne švicas, ko to Soros preganja.
Očitno navijaš za SDS, pa to brez potrebe zanikaš. Sicer je res, da v mojih očeh malikovalci lika in dela JJ-ja nimajo nobenega spoštovanja, ampak jaz sem samo "spletni anonimnež". Ne sekiraj se.
Če bi navijal bi jih šel volit, pa ne grem, ker se držim principa. Povem ti samo kako bo v nedeljo. Pa boš lahko preveril.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/z...
Šarec trdi, da se je s prvakom SDS srečal dvakrat Dve srečanji preveč za igrat anti janšo
Šarec trdi, da se je s prvakom SDS srečal dvakrat Dve srečanji preveč za igrat anti janšo
Če bi navijal bi jih šel volit, pa ne grem, ker se držim principa. Povem ti samo kako bo v nedeljo. Pa boš lahko preveril.
Jaz ne dajem nobenih napovedi. Sem ravno pred kratkim v tej temi zapisal, da je rezultat odvisen od udeležbe. Slika v ponedeljek ne bo odraz absolutnega stanja v Sloveniji. Fanatični sledilci lika in dela nekega avtokrata gredo bistveno prej in bistveno lažje volit, kot apatični razočaranci nad politično sceno.
Prav mogoče je, da bo Janša imel zelo dober rezultat. Če se bomo apatični razočaranci kljub vsemu zganili, mu bo (spet) spodletelo.
- Hoc est qui sumus -
Jaz sem ves čas mislil, da igra novega cerarja.
To si si izmislil.
Tega ni organizirala vlada, da ostalega sploh ne komentiram.
Da bi bil Mesec mandatar oziroma da bi Levica dobila kjerkoli blizu 20% glasov, je povsem nerealno. Tudi če bodo v vladi, bodo njene ideje šle skozi hudo sito, če bi ga preveč srali, bi koalicija razpadla. Torej je realno pričakovat kvečjemu, da bi koaliciji prinesli nekoliko bolj socialen obraz.
Orbanizacija Slovenije je realna možnost. In Orbanizacija ni nikoli dobra, kaj šele "boljša" od česarkoli
1. Nič si nisem izmislil. Trenutna vlada je izključevala opozicijo niso potrdili nič od SDS, Levice, alenke ali Nsi
2. To je bil poolitični shod proti stranki SDS. Če jkanez janša ne bi vodil v anketa če bi vodila npr Levica tega sjoda ne bi bilo.
3. Hvala bogu, da je nerealno to samo pove, da je še nekaj razuma v državi.
4. V Sloveniji ni nobene orbanizacije to je pač levo strašenje in nič drugega.
Jaz ne dajem nobenih napovedi. Sem ravno pred kratkim v tej temi zapisal, da je rezultat odvisen od udeležbe. Slika v ponedeljek ne bo odraz absolutnega stanja v Sloveniji. Fanatični sledilci lika in dela nekega avtokrata gredo bistveno prej in bistveno lažje volit, kot apatični razočaranci nad politično sceno.
Apatični razočaranci pravijo, da jim je prav, kar odločijo drugi. S svojo neudeležbo prav tako glasujejo.
SDS ima najbolj stabilno volilno bazo, pa ne glede na to kaj si misliš o IQ njihovih volivcev. Letos bo očitno spet dobila večino in morda celo 10% več od prvih zasledovalcev. Obskurna smet na smetišču zgodovine je pa postala LDS!Ja, SDS spominja na versko sekto častilcev velikega Janeza. Pravzaprav je vseeno, kaj diktatorček naredi, vedno ga bojo volili. To ni toliko ideološki problem, prej gre za problem politične kulture na desni. Na slovenski politični 'levici' in sredini volilna 'baza' (prek instituta volitev) vrši higiensko rotacijo; zato menjavanje strank, politikov. Kdo se še spomni nekoč 'vsemogočne' LDS, pa Zaresa, pa Katarinine LDS, pa Pozitivne Slovenije idr.? Na levici, 'levici' in sredini je politični prostor na prepihu, desnico pa že več kot četrt desetletja duši en in isti lik. Če se spet prebije na oblast, bo dušil vse.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gus5 ()
Če tistemu, ki zavaja in laže, izpostaviš, da zavaja in laže, si ga užalil in ga poskušaš izključevati. "Torej si sam enak, kot recimo lažoni, ki narod pumpajo s fiktivnimi 1950€ po beguncu."
Upam, da ti bo orbanizacija teknila. In da ponoči ne švicas, ko to Soros preganja.
Seveda saj se delimo na leve in desne.
O tem sem že pisal, da za migrante slovenija ni cilnja država in, da samo izrabljajo naš azilni sistem in z tem imamo samo nepomebne stroške, ki bi jih lahko uporabili za recimo izgradnjo pravega zidu na meji in se rešili tega problema.
Orbanizacija je strašenje levega pola in je nerealna v Sloveniji. Preveč se bojite strica Viktorja, ki ni naredil drugega kot zavaroval svoje državljane kot bi jih moral vsak dober vodja.
Kar se pa tiče Soroša pa tale slika pove več kot 1 miljon besed
jype ::
Serpentinšek je tihi partner Janeza Janše pa lahko to zanika kolikor hoče
jype ::
tale slikaKul nacistična propaganda, tovariš Zbogom.
1. Nič si nisem izmislil. Trenutna vlada je izključevala opozicijo niso potrdili nič od SDS, Levice, alenke ali NsiLažeš, kradeš, bolhe ješ.
Veš kaj Jype o Sorošu imaš prav in ni propaganda je resnica
George Soros admits Nazi collaboration with no regrets
Na slovenski politični 'levici' in sredini volilna 'baza' (prek instituta volitev) vrši higiensko rotacijo; zato menjavanje strank, politikov. Kdo se še spomni nekoč 'vsemogočne' LDS, pa Zaresa, pa Katarinine LDS, pa Pozitivne Slovenije idr.?
Poskušam uporabiti kmečko logiko. To, da je na levici toliko rotacij in propadov strank ti pove kaj? Po moje volivci niso zadovoljni z njimi...
1. Nič si nisem izmislil. Trenutna vlada je izključevala opozicijo niso potrdili nič od SDS, Levice, alenke ali Nsi
Lihkar je 3p dobro povedal:
Če tistemu, ki zavaja in laže, izpostaviš, da zavaja in laže, si ga užalil in ga poskušaš izključevati.
Nuff said.
4. V Sloveniji ni nobene orbanizacije to je pač levo strašenje in nič drugega.
Še. Ne - še.
Kaj misliš, kako bo Janša vrnil denar oz. usluge Orbanu?
- Hoc est qui sumus -