Forum » Pomoč in nasveti » Vrstica nad orodno vrstico - Windows 10
Vrstica nad orodno vrstico - Windows 10
Real_Madrid ::
Pozdravljeni,
na monitorju se mi je pojavila neka vrstica nad orodno vrstico, ki potem zakrije spodnji del Google Chroma, Acrobat Readerja, tudi vseh map.
Ampak pri nekaterih programih pa se mi ne vrstica ne pojavi, npr. pri Wordu, Excelu...
Je pa dejansko ta vrstica del namizja...Ker ko kliknem z desnim klikom na vrstico se mi pojavi "meni" namizja.
Je že mel kdo tak primer?
na monitorju se mi je pojavila neka vrstica nad orodno vrstico, ki potem zakrije spodnji del Google Chroma, Acrobat Readerja, tudi vseh map.
Ampak pri nekaterih programih pa se mi ne vrstica ne pojavi, npr. pri Wordu, Excelu...
Je pa dejansko ta vrstica del namizja...Ker ko kliknem z desnim klikom na vrstico se mi pojavi "meni" namizja.
Je že mel kdo tak primer?
Real_Madrid ::
Nope. Ni bilo to.
Sej sem napisal, da to ni bil del orodne vrstice, ker je bilo dejansko namizje.
Ker se je tud barva spremenila v belo ko sem odprl kako mapo. Tu na sliko je slučajno bila črna barva, tako kot orodna vrstica.
No, ampak sem zdaj resetiral računalnik, pa je izginila.
Sej sem napisal, da to ni bil del orodne vrstice, ker je bilo dejansko namizje.
Ker se je tud barva spremenila v belo ko sem odprl kako mapo. Tu na sliko je slučajno bila črna barva, tako kot orodna vrstica.
No, ampak sem zdaj resetiral računalnik, pa je izginila.
Invictus ::
Zadnji update je malo sfukal grafiko...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | opravilna vrsticaOddelek: Pomoč in nasveti | 7449 (6147) | hearts17 |
» | Orodna vrstica izgineOddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (872) | sese12 |
» | orodna vrstica question...Oddelek: Operacijski sistemi | 1039 (957) | opeter |
» | težave z orodno vrsticoOddelek: Programska oprema | 1254 (1161) | Dr Živago |
» | orodne vrstica izginilaOddelek: Programska oprema | 1145 (1058) | pino |