Forum » Pomoč in nasveti » PC --> MAC / MAC --> PC
PC --> MAC / MAC --> PC
nemesis ::
Zivjo!
A ma mogoce kdo izkusnje pri prenosih MAC - PC?
Problem je pri formatu zunanjega SCSI diska... ce je v formatu HFS (mac format) mi ga na PC-ju ne zazna, ce ga na PC-ju formatiram na FAT32 mi ga na macu na zazna (poskusil sem tudi z FAT, NTFS)...
a mogoce obstaja kaksen programcic al pa kaksna varianta za prenos prek diska oz. kateri format bi podpirala oba
lp,
nemesis
A ma mogoce kdo izkusnje pri prenosih MAC - PC?
Problem je pri formatu zunanjega SCSI diska... ce je v formatu HFS (mac format) mi ga na PC-ju ne zazna, ce ga na PC-ju formatiram na FAT32 mi ga na macu na zazna (poskusil sem tudi z FAT, NTFS)...
a mogoce obstaja kaksen programcic al pa kaksna varianta za prenos prek diska oz. kateri format bi podpirala oba
lp,
nemesis
nemesis ::
problem sem porihtal --> sam tko ce ima ali bo morda kdo imel podobne tezave...
Linux podpira macintos format, za WIN pa lahko za ceno 63$ dobimo program imenovan TransMAC, ki ga namestimo na okna in prek njega lahko upravljamo z diskom formatiranim v MAC formatu...
lp,
nemesis
Linux podpira macintos format, za WIN pa lahko za ceno 63$ dobimo program imenovan TransMAC, ki ga namestimo na okna in prek njega lahko upravljamo z diskom formatiranim v MAC formatu...
lp,
nemesis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk MAC & windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2149 (1993) | opeter |
» | Mac vs PCOddelek: Operacijski sistemi | 2027 (1261) | huelz |
» | Mac VS PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6508 (5299) | lopov |
» | MAC OS X & WIN 98Oddelek: Operacijski sistemi | 948 (845) | nemesis |
» | novo racunalo = nestabilno !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1332 (1115) | ABX |