Forum » Zvok in slika » Kako pregledati ogromen mp3 zvočni posnetek?
Kako pregledati ogromen mp3 zvočni posnetek?
Shegevara ::
Rabim pomoč, ker si z googlom ne znam spomagati.
Imam 10 ur zvočnega posnetka, kjer je 99% šuma in popolne tišine, 1% pa je relevantnega zvoka. Rad bi torej na videz identificiral izseke, kjer je posnetek glasnejši (v decibelih).
Zdi se mi, da se sigurno da dobit kak program, ki zvizualizira cel file in bi lahko hitro zaznal kje v posnetku so "frekvenčni hribčki" in se jim posvetil.
Prosil bi za kak predlog, hvala.
Imam 10 ur zvočnega posnetka, kjer je 99% šuma in popolne tišine, 1% pa je relevantnega zvoka. Rad bi torej na videz identificiral izseke, kjer je posnetek glasnejši (v decibelih).
Zdi se mi, da se sigurno da dobit kak program, ki zvizualizira cel file in bi lahko hitro zaznal kje v posnetku so "frekvenčni hribčki" in se jim posvetil.
Prosil bi za kak predlog, hvala.
d4vid ::
V audacity uvozis in ti vizualizira. Zmanjsas kolikor gre in gledas kje je uporabno :)
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Shegevara ::
Hvala obema odgovoroma.
Odločil sem se za movie maker varianto, ker sem ugotovil da file ni mp3 ampak je .wma in ga audacity ni zmožen odpreti.
Odločil sem se za movie maker varianto, ker sem ugotovil da file ni mp3 ampak je .wma in ga audacity ni zmožen odpreti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obdelava videoposnetkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1425 (1234) | m0LN4r |
» | Kateri program za obdelavo videaOddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1359) | FPSGamer |
» | video obdelava- programOddelek: Igre | 1118 (883) | Good Guy |
» | Easycap, delitev zvokaOddelek: Konzole | 1905 (1749) | Dejavu01 |
» | da bi na pesmi bil moj glasOddelek: Zvok in slika | 1303 (1155) | Fatboyslim |