» »

Win 10pro / creator

Win 10pro / creator

D-PaX ::

Pozdravljeni,
Potrebujem vašo pomoč...
file:\Boot\BCD
Error code: 0x0000034
Ob nadgradnji win 10 creator je izginila boot datoteka zagonska za winse...
Probal sem že vse načine obnovitev točke, obnovitev win na prejšnjo različico, v cmd fix boot (acess denied).
Ali lahko kako iz novih win 10 potegnem boot datoteko in jo ročno kopiram na disk kjer so win brez boot datoteke?
Ali je kakšna druga rešitev, saj vse datoteke so na disku samo boot ni in nikakor ne morem v winse....
Na yt sem videl tudi en način kako bi lahko popravil v cmd ta acess denied v cmd fixbooot ampak vedno napiše acess denied :(....
Paxy
  • spremenil: D-PaX ()

crniangeo ::

Cudna napaka. Chkdsk /f za zacetek nato pa diskpart za preverbo ce imas fat32 particijo se v igri :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

crniangeo
to sem prvo naredil.
Paxy

BivšiUser2 ::

Če maš moznost kje, da kreiraš Live Linux, probaj naredilti backup podatkov, potem pa magari formatiraj. Sem sam mel probleme, ko sem nadgrajeval z 8.1. boot. Bom pogledal link kjer lahko restoraš boot datoteko, samo je treba biti ful pazljiv, ker sem sam zaj****. Sledil je format in izguba datotek.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

@S4NNY1

Glede podatkov me ni skrbelo, saj so na drugi particiji in jih nisem izgubil.
Ni se mi dalo še 1x nalagat sistema in programov. Sem pa ta sistemski disk priklopil na zunanji usb na drugem pcju in prekopiral pomembne podatke, ker če boot datoteka fali to ne pomeni, da izgubiš vse podatke na disku :)... Še sedaj mi ni jasno kako to, da je boot datoteka izginila a je res bila kriva nadgradnja?
Zadevo sem rešil tako, da sem formatiral sistem in ga na novo naložil, ko je bil sistem na novo naložen sem prekopiral appdata mampo v novi sistem in sedaj imam tako kot je bilo prej...
Takoj sem si šel kupit še en ssd za backup oz clone disk, ker stari id cloone disk me je razočaral back up crkono... :/
Ta boot mi je požrl živce, saj sem 1 teden probaval vse načine boot win z dvd, usb, sd, ročno kopiral boot, in uporabil cmd ampak nič ni šlo razen format...
jeba je če ta boot zgine...
Paxy

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

inštalacija windows xp s trdega diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
283142 (2282) ngc2392
»

Windows 10 - EFI particije

Oddelek: Operacijski sistemi