» »

Zavod in delovni preizkus 2017 / 2018

Zavod in delovni preizkus 2017 / 2018

sejmon ::

Pozdravljeni

...vprašanje glede zavoda in delovni preizkus....rabim strokoven odgovor oz. pravni nasvet.


Torej, oseba je bila prijavljena na zavodu in se ji je ponudila ena priložnost za delo in sicer z enim mesecom delovnega preizkusa preko zavoda. Torej, da zavod delodajalcu plača neki določen znesek....cilj tega je,da se oseba sproba, če je za to delo. Osebi se to delo po enem dnevu ni najbolj prijelo, ker tudi takega odnosa med zaposlenimi ni pričakovala. Nakar gre na zavod in tam hladnokrvno jo kar odslovijo, ""da to tako ne gre, da ne moreš po enem dnevu prekinit pogodbe-bili so določeni stroški.""......

zdaj me zanima, a res človek več nima nobene pravice več? a si to na zavodu preveč dovolijo? mogoče kaki nasvet ali kaka podobna situacija??

otago ::

Napisi za kaj gre. Gre za eno od klicnih centrov, ki uporabljajo usposabljanje za nadlegovanje naivcev? Gre za arheolosko firmo, ki nagrebe 20 kandidatov za grabljenje kamenckov, pogodbo za 6m pa dobi en, ze vnaprej izbran.

Oseba se je prijavila na razpis, sla cez birokraticen postopek. Zagotovo je v vecih trenutkih imela razgovor glede dela, kakor je v pogodbi, sporazumu, imela opisane delovne naloge, delovni cas, pogoje dela...

Ce nekaj zelo ne stima, imas legitimen vzrok.

Ce pa gre za soncka, ki se prvic seznanja z delom in bi raje doma nabijal CoD, ...

Q: Dal delovni preizkus cez. Kakor je bilo obcasno butasto, sem vzel zadevo resno, nisem zabusaval kot mnogi zraven mene. Tistih 20 delovnih dni hitro mine.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: otago ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako prekiniti pogodbo za določen čas, denarno nadomestilo za brezposelnost (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8532863 (7455) St235
»

Sporazumna odpoved (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5220764 (16152) St235
»

Prisilno delo, ki te napoti ZRSZ (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6723520 (21030) Invictus

Več podobnih tem