Forum » Kaj kupiti » Razer Blackwidow X Mercury (White) Edition -VS- Razer BlackWidow Chroma V2
Razer Blackwidow X Mercury (White) Edition -VS- Razer BlackWidow Chroma V2
shintaro ::
Mercury White X Blackwidow
Razer BlackWidow Chroma V2
Mene zanima katera od teh dveh vam je lepša. Še posebej če pogledaš dejstvo glede glowa RGB... mercury white ima IMO boljši glow, se ga več vidi
Blackwidow V2 ima ta detajl da glow ni ravno zunanji ampak precej notranji tko da se ga dosti manj vidi kot pri Mercury edition white.
Govorim izključno o estetiki .. Imam še do Petka čas za zamenjat naročilo BlackWidow V2 v Mercury White .. Razmišljam pustit naročilo kot je pač Black Widow V2 .. do petka mam čas ker RGB mousepad steelseries treba čakat
Mercury white je nekoliko cenejša ampak za ceno me ne briga v tem primeru
Razer BlackWidow Chroma V2
Mene zanima katera od teh dveh vam je lepša. Še posebej če pogledaš dejstvo glede glowa RGB... mercury white ima IMO boljši glow, se ga več vidi
Blackwidow V2 ima ta detajl da glow ni ravno zunanji ampak precej notranji tko da se ga dosti manj vidi kot pri Mercury edition white.
Govorim izključno o estetiki .. Imam še do Petka čas za zamenjat naročilo BlackWidow V2 v Mercury White .. Razmišljam pustit naročilo kot je pač Black Widow V2 .. do petka mam čas ker RGB mousepad steelseries treba čakat
Mercury white je nekoliko cenejša ampak za ceno me ne briga v tem primeru
- spremenilo: shintaro ()
Itak da 2. ko je črna. Bela je fuj.
ja res je barva fuj.. je pa to da ima outer glow, črna pa bolj inner glow
Kok si star da rabiš RGB?
mehanska tipkovnica je.. ni samo rgb...
rabim pač za ambient če že te zanima
Trenutno:
LED trakovi, torej ambilight kot se marsikje vidi zelo lepo izpade , dobim danes
Nanoleaf Aurora , še morem naročit, malo je drago za uno kar ponujajo
RGB mehanska
RGB mousepad steelseries
RGB miška Proteus Spectrum logitech
Ocean projektor od Kitajcev
Arturia midi controller k ima itak lučke
MPC Akai k ima itak lučke
in pride še eno tono opreme
In še se bo najdlo! ... namesto šparat za avto k me ne briga več, bom lepo si naredil tako postojanko da peče glava - errr avto sicer me zanima ampak sm dal prioriteto prvo postojanki.
Zgodovina sprememb…
eh double post sorry. pozabu dodat.. celo leto mam praktično dela 24/24 in ciljam ful naredit. Tok da ne bom rabu penzije. Imam audio inženirja tokrat k mi vse naredi tehnično kar jaz nevem in bo produkt sila enostavno reklamirat ker bo kvaliteta ven iz tega sveta.
Zdej edino če zdravje zataji , če ne bo zlo nice.
Zdej edino če zdravje zataji , če ne bo zlo nice.
Kaj pa tak ambient?
čeprav je verjetno troll... kaj podobnega bi si tudi vzel, ampak nevem kje dobit.. sem pa gledal LED FLAME EFFECT na ebayu ampak zraven ne dobiš lusterja in grla in jaz elektrike nimam blage . vse kar ma veze z elektriko samo vidim direkt smrt če jaz delam
DOBRODOŠLI VSI POSTI k majo kako idejo glede raznih led scen, vse kar se tiče ambienta.. led lučk , kakšna HQ slike galaksije.. thx
jutri dobim tko da ni več časa menjavat ... torej črna
pride še ful stvari ampak evo danes sm že dobil LED trakove, čeprav drage ... to je preview ampak to ni še nič.
pride še ful stvari ampak evo danes sm že dobil LED trakove, čeprav drage ... to je preview ampak to ni še nič.
i9 7900X / 16gb / ssd PCIe 3.0x4 500gb
pozabu prlepit oops : link : http://www.zarnica.eu/si/diy-trak-smd50...
pa lej to kakšna sreča. še včeraj je bil -40% ... dans pa je že polna cena. Pa jaz rabim še 2x jaoooo zakaj nism včer vzel , da bi vedel da je taka kvaliteta. Kvaliteta tega je nenormalno visoka. priporočam
pa lej to kakšna sreča. še včeraj je bil -40% ... dans pa je že polna cena. Pa jaz rabim še 2x jaoooo zakaj nism včer vzel , da bi vedel da je taka kvaliteta. Kvaliteta tega je nenormalno visoka. priporočam
Zgodovina sprememb…
pixelzgaming ::
Meh te nove razer tipkovnice itak ne uporabljajo cherry stikal, prodajajo se tako samo zaradi "lučk".
Tako zgleda moja Blackwidow 2013 (Zadnji model, ki je še imel cherry stikala) Naslednja bo mogoče kakšna 60%, raje kot pa da oslepim od RGB
Tako zgleda moja Blackwidow 2013 (Zadnji model, ki je še imel cherry stikala) Naslednja bo mogoče kakšna 60%, raje kot pa da oslepim od RGB
Komp: 2600X | 16GB DDR4 | 500GB NVMe | 10 + 10 + 6 + 4 TB HDD | GTX 1060 6GB
Telefon: S23 Ultra
Avto: Megane MK4 GTLine
Telefon: S23 Ultra
Avto: Megane MK4 GTLine
pixelzgaming je izjavil:
raje kot pa da oslepim od RGB
a to se hecaš al je kaj resnice v tem hecu... errr RGB škodljivo za oči?
glede stikal pa imam GREEN in pa UK layout. komaj čakm jutr yayyyyy
vsekakor fonti V2 so mi ful manj lepi k fonti original blackwidow al starejših (k recimo ta na sliki)
Zgodovina sprememb…
MostWanted ::
jah kabli me ne briga. (je preview, ni še končano)
čiki pač, nekadilcu ogabno. jaz pač kadim. hhhh
sm pa napisal da je PREVIEW kaj ti ni jasno
čiki pač, nekadilcu ogabno. jaz pač kadim. hhhh
sm pa napisal da je PREVIEW kaj ti ni jasno
Zgodovina sprememb…
Fak keri chamber
Zajebano
thx.. še posebej ko ti pride en negativec k ne ve prebrat da piše preview.
ma video slab kvalitete but anyway tle se vidi z daljincem menjam barvo k hočm al efekt hh
ma sej je ful dobra ... sm pač pregledal vse in še najbolj 'not cheap' zgleda razer proti recimo corsair in ostalo. plus tega jutri pride paket, konc z alternativami.
Vazelin ::
dobr, sam povem ker ma ducky original cherry switche gor in ga lahko zaradi robustnosti uporabiš za orožje v samoobrambi :P
ma kot sm bral so tele od blackwidow v2 TOP switchi, tele green so pa ravno tisti k hočem klasik mehanski občutek... sm siguren da bom zadovoljen
sigurno pa mi bo paralo živce ker niso slim gumbi.
edit: če pa bo enter tisti podolgovat pa bom padel v globoko despresijo k ne morem videt tistega enterja. hočem velik huge enter saj tipka ni hec (ampak bi mogel bit velik enter, ker je UK kar sm naroču ..... ?)
sigurno pa mi bo paralo živce ker niso slim gumbi.
edit: če pa bo enter tisti podolgovat pa bom padel v globoko despresijo k ne morem videt tistega enterja. hočem velik huge enter saj tipka ni hec (ampak bi mogel bit velik enter, ker je UK kar sm naroču ..... ?)
Zgodovina sprememb…
Vazelin ::
a je ansi ali iso layout? ti lahko takoj povemo kak enter bo
a ti si sploh probal v recimo bigbangu malo tipkat na te tipkovnice lol?
a ti si sploh probal v recimo bigbangu malo tipkat na te tipkovnice lol?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
1 × SteelSeries podloga za miško QcK Prism, 360° RGB
1 × Razer BlackWidow Chroma V2 Green Switch, UK SL
1 × Razer Keycap
drgač pa tale
https://www.mimovrste.com/tipkovnice/ra...
vidim da sledi depra hahahaha... ma fak dobr se bom že navadil :)
errr? help? kakšn bo enter?
in seveda sm probal v big bangu. Sm pa imel mehanske že miljonkrat, pa tudi strojepisje sm se učil že pr 10 letih na pisalnem stroju k en bebec (mtka melaza pisarno)pol pa pridem v srednjo pa strojepisje na vse prste se naučim v 1 mescu in vse teste prakse 4 al 5 ji napisal tok hitro da sm jo pwnal ker je bla sigurno najbl zatežena od vseh profesorc.. ja ponavaljam te tipkovnice sm dal široko in globoko čez , vem točno kaj kupujem ko kupim mehansko. samo ti pravim ker ni slim, bo kar bo, še vedno občutek in natančnost fantastična, mogoče ne tako hitro kot slim gumbi
umiram od smeha kako mi je ta trenutna čisto umrla dan po temu ko sm naroču novo .. in zdej komaj komaj lahko kaj napišem, N gumb pa šel rakom žvižgat
1 × Razer BlackWidow Chroma V2 Green Switch, UK SL
1 × Razer Keycap
drgač pa tale
https://www.mimovrste.com/tipkovnice/ra...
vidim da sledi depra hahahaha... ma fak dobr se bom že navadil :)
errr? help? kakšn bo enter?
in seveda sm probal v big bangu. Sm pa imel mehanske že miljonkrat, pa tudi strojepisje sm se učil že pr 10 letih na pisalnem stroju k en bebec (mtka melaza pisarno)pol pa pridem v srednjo pa strojepisje na vse prste se naučim v 1 mescu in vse teste prakse 4 al 5 ji napisal tok hitro da sm jo pwnal ker je bla sigurno najbl zatežena od vseh profesorc.. ja ponavaljam te tipkovnice sm dal široko in globoko čez , vem točno kaj kupujem ko kupim mehansko. samo ti pravim ker ni slim, bo kar bo, še vedno občutek in natančnost fantastična, mogoče ne tako hitro kot slim gumbi
umiram od smeha kako mi je ta trenutna čisto umrla dan po temu ko sm naroču novo .. in zdej komaj komaj lahko kaj napišem, N gumb pa šel rakom žvižgat
Zgodovina sprememb…
Beta2 ::
jAAAA... evo že pišem na mehanski. I love it ! ... JE PRAVI ENTER , yes!!!! ...
evo nekaj slabih slik. pač še dosti morem naredit .. BTW ta mehanska je čisti odklop. totalen užitek. hitra tudi ful. I love it ! sm že naštimal lights + reactive, extremely nice.
Bom kkšno prlimal, ko je bolj temno da pride bolj do izraza. ampak že zdej pri polnem soncu je meni všeč! (razen tisti patetičnih zvočnikih, neki začasno za silo , ker so moji ta hudi se pokvarli po nekje 5 let)
jA kabli totalno ubijajo itd. , bom že uredil, trenutno nimam časa s temi kabli se mučit.
pa pride še tono audio stvari, samo čakam da pošljejo.
pa še video kratek
evo nekaj slabih slik. pač še dosti morem naredit .. BTW ta mehanska je čisti odklop. totalen užitek. hitra tudi ful. I love it ! sm že naštimal lights + reactive, extremely nice.
Bom kkšno prlimal, ko je bolj temno da pride bolj do izraza. ampak že zdej pri polnem soncu je meni všeč! (razen tisti patetičnih zvočnikih, neki začasno za silo , ker so moji ta hudi se pokvarli po nekje 5 let)
jA kabli totalno ubijajo itd. , bom že uredil, trenutno nimam časa s temi kabli se mučit.
pa pride še tono audio stvari, samo čakam da pošljejo.
pa še video kratek
Zgodovina sprememb…
Za ta denar bi raje obnovil sobo.
in kdo je reku da jo ne bom? sm že naroču novo okno in montažo , se menim za obnovo parketa in še divaN sleek + seveda bom prebarval. Bo top. pa kako ti računaš da misliš da nism upošteval v upgrade tudi sobo obnovit.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27530 (3734) | boolsheat |
» | Mehanska tipkovnica ali membranskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1939 (1795) | ST-777 |
» | Preizkusil mehanično tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 4599 (3695) | SloBiscuit |
» | Tipkovnica z osvetljitvijoOddelek: Pomoč in nasveti | 3668 (3214) | integral15 |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50178 (44788) | LordPero |