Forum » Programska oprema » Program ne deluje preko remote povezave
Program ne deluje preko remote povezave
prowb ::
Imam mašino z w10pro amd fx 6300, 16gb ram, asus gtx970... Na njej delam bolj ali manj vse :D
Veliko tudi preko RDC...
Problem imam pa s program za programiranje light showa - dalight, ki sicer deluje, ampak ne deluje pa 3d vizualizacija (ki je sicer res se v beta, ima probleme na intel grafiki...). Lokalno deluje, preko RDC pa ne. Poiskusil sem povezat z večih mašin pa je povsod enako: programs e zažene, ko izberem vizualizacijo pa crkne.
Če pa recimo poženem lokalno, pa se potem prijavim remote pa deluje :)
Kakšna ideja v čem bi bila finta fore?
Saj ni kritično - me pa jezi ;)
Veliko tudi preko RDC...
Problem imam pa s program za programiranje light showa - dalight, ki sicer deluje, ampak ne deluje pa 3d vizualizacija (ki je sicer res se v beta, ima probleme na intel grafiki...). Lokalno deluje, preko RDC pa ne. Poiskusil sem povezat z večih mašin pa je povsod enako: programs e zažene, ko izberem vizualizacijo pa crkne.
Če pa recimo poženem lokalno, pa se potem prijavim remote pa deluje :)
Kakšna ideja v čem bi bila finta fore?
Saj ni kritično - me pa jezi ;)
chort ::
Če se prav spomnim dela RDC render na client mašini, kar sesuje nekatere 3D programe. Jaz za podobne stvari običajno uporabljal TeamViewer, ki dela render na hostu in prenaša samo sliko.
GupeM ::
Jap, uporabi TeamViewer ali VNC. Mislim, da oba delata render na hostu in prenašata samo sliko. Mogoče je VNC celo nekoliko hitrejši kot TW, je pa nekaj več dela s konfiguracijo. Vsekakor pa še vedno dovolj enostavno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeamViewer neupravičeno prekinja zaradi komercialne uporabeOddelek: Programska oprema | 3149 (2380) | Ales |
» | TeamViewer nedosegljiv, vdor kljub pričevanjem uporabnikov zanikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15882 (10110) | Saul Goodman |
» | Remote DesktopOddelek: Omrežja in internet | 3017 (2414) | Yacksy |
» | Remote controlOddelek: Programska oprema | 1814 (1668) | amigo_no1 |
» | Remote AdministratorOddelek: Pomoč in nasveti | 1783 (1611) | karafeka |