Forum » Pomoč in nasveti » Ping spike
Ping spike
Venoox ::
Venoox ::
Kupil nov rutr, ni pomagalo. Kupil nove kable, ni pomagalo. Spreminjal pozicijo kablov in ruterja, da ne bi bilo kakšnih motenj, ni pomagalo. Testiral z drugimi kompi in je bilo isto. Potem pa sem moj komp odklopil iz interneta (fizično) in kar naenkrat ni ni bilo več ping spike-ov. Trenutek, ko sem komp priključil nazaj, je ping začel spet poskakovati. Nato sem spet komp odklopil iz interneta in probal z Wi-Fi adapterjem in ponovil se je isti scenarij. Zgleda, da je nekaj narobe z mojim kompom ampak nevem kaj?!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Venoox ()
KAVINSKY ::
Če si poskusil z drugimi računalniki in je bilo isto, potem je težava od priključka naprej.
KAVINSKY ::
Mogoče lahko za preizkus še priklopiš telefon na računalnik z USB kablom in ga uporabiš kot modem. Pa tam opazuješ dogajanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15231 (4982) | acookook |
» | Telekom in linijaOddelek: Omrežja in internet | 1093 (653) | _Denny_ |
» | PC ne pokaze slike po 3 mesecih neuporabeOddelek: Strojna oprema | 2902 (1813) | polde66 |
» | Polovica ljudi bi neznan USB-ključ zagnalaOddelek: Novice / Varnost | 12162 (8919) | shadeX |
» | Oglasi na internetu (imam adblock pa so še kar oglasi)Oddelek: Omrežja in internet | 2799 (2189) | Kamion |