Forum » Mobilne tehnologije » Katera aplikacija Android za pohodništvo
Katera aplikacija Android za pohodništvo
Bye ::
Zanima me, katere aplikacije uporabljate za pohodništvo, v smislu, da ti izračuna parametre poti (čas, razdaljo...)? Po možnosti offline, torej da je vključen samo GPS.
- spremenilo: Bye ()
Jst ::
Jaz uporabljam Sportstracker. Če nima povezave, ne nariše mape. (Ponavadi to ni problem, ker pobere iz cache-a).
Kar se tiče izvoza/uvoza podatkov, se pa nisem spuščal v podrobnosti, tako da ne vem, koliko je ta app fleksibilen.
(Čeprav ga uporabljam že več let zaporedoma, od HTC DesireHD ko je izšel, mnogo let nazaj.)
Kar se tiče izvoza/uvoza podatkov, se pa nisem spuščal v podrobnosti, tako da ne vem, koliko je ta app fleksibilen.
(Čeprav ga uporabljam že več let zaporedoma, od HTC DesireHD ko je izšel, mnogo let nazaj.)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Rast ::
Jaz imam že leta ENDOMONDO, dela na moji S3 ali telefonu in lepo prenaša podatke na splet kjer je vsa zgodovina!
krucymucy ::
Sports tracker. Tudi izvoz gpx datotek je mozen, za prenos na kak drugi tracker.
Nekaj casa sem uporabljal endomondo, pa sem se vrnil na ST
Nekaj casa sem uporabljal endomondo, pa sem se vrnil na ST
Brainstorm ::
Mogoče osmand, lahko si naložiš brezplačne zemljevide, večkrat mi je že prišel prav v hribih. https://osmand.net/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android aplikacija (šport) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7793 (1262) | DamijanD |
» | Sports trackerOddelek: Mobilne tehnologije | 7389 (5159) | Machete |
» | Pas od ure z merilcem utripa povezati z android programom ?Oddelek: Loža | 1229 (1017) | BigWhale |
» | Endomondo aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12270 (9818) | Selassie |
» | GPS in program za treningOddelek: Mobilne tehnologije | 1816 (1562) | SkyEye90 |