Forum » Pomoč in nasveti » Ultra EUROPE music festival
Ultra EUROPE music festival
edi45 ::
Pozdravljeni,
s prijatelji se odločamo da bi šli letos na UMF Europe v Split, ki je od 6.7. do 8.7. Smo se že od prvega festivala, ki je bil 2013 dogovarjali, vendar nismo nikoli potem skupaj prišli s časom itd..zanima me če je kdo od tu bil in če lahko deli kakšno izkušnjo ali dve, glede organizacije, kje je stanoval, saj imaš na voljo od kampa do apartmajev in hotelov? Ker koliko sem slišal od znancev, ki so bili 2 leti nazaj se baje ne splača. Baje je zelo slaba organizacija na Hrvaškem, da je boljše dat par 100EUR zraven za letalsko karto in leteti v Miami, kjer je vsako leto marca ali pa kam drugam. Ter če mogoče kdo ve, koliko decibelov kaj dosegajo takšni festivali, saj če malo pogledaš na youtubu imajo vsi čepke v ušesih. Predvsem bi zaradi tega rad šel, ker me zanima kako to "poka"
s prijatelji se odločamo da bi šli letos na UMF Europe v Split, ki je od 6.7. do 8.7. Smo se že od prvega festivala, ki je bil 2013 dogovarjali, vendar nismo nikoli potem skupaj prišli s časom itd..zanima me če je kdo od tu bil in če lahko deli kakšno izkušnjo ali dve, glede organizacije, kje je stanoval, saj imaš na voljo od kampa do apartmajev in hotelov? Ker koliko sem slišal od znancev, ki so bili 2 leti nazaj se baje ne splača. Baje je zelo slaba organizacija na Hrvaškem, da je boljše dat par 100EUR zraven za letalsko karto in leteti v Miami, kjer je vsako leto marca ali pa kam drugam. Ter če mogoče kdo ve, koliko decibelov kaj dosegajo takšni festivali, saj če malo pogledaš na youtubu imajo vsi čepke v ušesih. Predvsem bi zaradi tega rad šel, ker me zanima kako to "poka"
- spremenilo: edi45 ()
MIHAc27 ::
Naredi tako kot jaz, ko sem šel prvič na res glasen koncert.. imej čepke z sabo, pa če bo kriza jih daj gor. Jaz jih nisem
rozman ::
Na Ultri še nisem bil, sem bil pa na malih gigih od nekaj 10 ljudi pa do velikih koncertov 100k ljudi, pa sem mel čepke vedno s seboj in vedno se je splačalo!
2 leti nazaj sem si kupil Alpine musicsafe pro (https://www.lastra.si/zascita-za-usesa/... in jih uporabim vedno
Ne zajebavaj se z ušesi. Če te mogoče ne moti to, da počasi izgubljaš visoke frekvence, je pa druga, bolj zaskrbljujoča stvar tinitus. Read on it, ni zabavno :)
2 leti nazaj sem si kupil Alpine musicsafe pro (https://www.lastra.si/zascita-za-usesa/... in jih uporabim vedno
Ne zajebavaj se z ušesi. Če te mogoče ne moti to, da počasi izgubljaš visoke frekvence, je pa druga, bolj zaskrbljujoča stvar tinitus. Read on it, ni zabavno :)
DamijanD ::
@rozman: Če prav razumem, so tile Alpine musicsafe frekvenčno nevtralni? Mislim je isto, kot če bi samo glasnost znižal - vse ostane v enakih razmerjih (torej ni samo, da ti poreže določen spekter frekvenc)?
rozman ::
@DamijanD oglaševano je že, ni pa čisto tako. Imaš 3 različne filtre, glede na moč zaščite, ki jo želiš. Ko si daš čepke notri, postane vse malo bolj boomy, zvok ni tako čist, kot brez njih.
Ampak spet pa bolje to, kot da ti bobniče raznese :)
Ampak spet pa bolje to, kot da ti bobniče raznese :)
Guzzy ::
Kar se tiče ULTRE, je kvaliteta zvoka na nivoju, meni 2 leti nazaj ni bilo preglasno za ušesa. Je razlika za ušesa če je ozvočenje dobro, ali pa če maš neke bedne zvočnike v klubih
Mi smo najeli apartma v Trogirju in se vozili z ULTRA shuttlom v Split, kar je bilo čist uredu. Prvi dan je blo dost bed ker je odpadlo zaradi burje(smo dobili pošten refund potem), drugače pa ni bilo problemov. Razen to da je vse na festivalu drago as fuck, vključno voda, kar me zlo moti. So meli tudi ob stadionu chill out gaming lounge, kjer sem zaigral z 9 folka en LoL game, ki se je odvijal na platnu :D ob drevesih so bli pa Play Stationi. Dost kul
Mi smo najeli apartma v Trogirju in se vozili z ULTRA shuttlom v Split, kar je bilo čist uredu. Prvi dan je blo dost bed ker je odpadlo zaradi burje(smo dobili pošten refund potem), drugače pa ni bilo problemov. Razen to da je vse na festivalu drago as fuck, vključno voda, kar me zlo moti. So meli tudi ob stadionu chill out gaming lounge, kjer sem zaigral z 9 folka en LoL game, ki se je odvijal na platnu :D ob drevesih so bli pa Play Stationi. Dost kul
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Guzzy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čepki za ušesa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20313 (8660) | AndyS |
» | piskanje v ušesih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 41795 (15154) | krepki |
» | Čepki za ušesaOddelek: Loža | 4324 (3406) | ginekk |
» | TinnitusOddelek: Loža | 9417 (8118) | [D]emon |
» | Zaščita sluha - kako?Oddelek: Loža | 5030 (4086) | LeQuack |