Forum » Igre » Voice chat
Voice chat
Lucifix ::
Malce sem brskal po googlu in našel par voice chat programov. Zanima me katerega se splača uporabljat. najbolj pomembna pa sta tukaj hiter pretok zvoka in kvaliteta. Kaj priporočate?
Lucifix ::
bom probal tega teamspeak, da vidm kvaliteto
darkolord: pipca je kr ADSL, tko da ne bi smelo biti problemov
rogerwilco: sem ga že probaval in zvok je fula slab. primerjal sem ga z voice chat-om iz msn messanger (tam je res enkraten).
darkolord: pipca je kr ADSL, tko da ne bi smelo biti problemov
rogerwilco: sem ga že probaval in zvok je fula slab. primerjal sem ga z voice chat-om iz msn messanger (tam je res enkraten).
gruntar ::
Živjo,
ker imam probleme z visokimi računi za telefon me zanima kater "voice chat" program omogoča, "najavo" preden bi rad začel pogovor (na način kot pri telefonu - zvonec).
Programi kot so teamspeak, ventrilo... so narejeni tako, da se priklopiš kadar želiš, nimajo pa možnosti, da bi sporočil kolegu, da bi se rad kaj zmenil in da naj se "priklopi".
Ali pozna kdo kak tak program, da bi lahko poklical kolega da vklopi mikrofon, slušalke.. Fajn je če ima full duplex podporo.
Hvala
ker imam probleme z visokimi računi za telefon me zanima kater "voice chat" program omogoča, "najavo" preden bi rad začel pogovor (na način kot pri telefonu - zvonec).
Programi kot so teamspeak, ventrilo... so narejeni tako, da se priklopiš kadar želiš, nimajo pa možnosti, da bi sporočil kolegu, da bi se rad kaj zmenil in da naj se "priklopi".
Ali pozna kdo kak tak program, da bi lahko poklical kolega da vklopi mikrofon, slušalke.. Fajn je če ima full duplex podporo.
Hvala
OmegaBlue ::
SkyPe je super ja, dobite ga lahko tukaj
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dajanje komand v Unreal Tornamentu prek mikrofonaOddelek: Igre | 941 (822) | jedateruk |
» | katere slušalke z mikrofonomOddelek: Zvok in slika | 1596 (1431) | KTr1sk |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8657 (5208) | Gandalfar |
» | Pogovori preko interneta - skupinskoOddelek: Omrežja in internet | 2247 (1871) | cryptozaver |
» | Pogovarjanje preko mrežeOddelek: Programska oprema | 2158 (1913) | snow |