Forum » Zvok in slika » Nakup TV Samsung ali Philips
Nakup TV Samsung ali Philips
fender2206 ::
Prosim da mi pomagate glede nakupa TV in sicer :
Samsung 4K QLED TV sprejemnik QE55Q6F
Philips 4K TV sprejemnik 55PUS7502/12
Hvala za odgovore :)
Samsung 4K QLED TV sprejemnik QE55Q6F
Philips 4K TV sprejemnik 55PUS7502/12
Hvala za odgovore :)
starboi ::
Je kakšen poseben razlog, da odpiraš novo temo, ko že obstaja namenska tema za takšna in podobna vprašanja ? Kateri 55" in večji LCD televizor?
fender2206 ::
Razlog je sledeci da so teme vezane za isto stare skoraj 50 let racunam ce dam novo temo bo vsekakor vidna.
Drugo ce se mora placat prispevek za nove teme sem pripravljen da dobim konkreten odgovor na moje vprasanje od strokovne osebe.
Drugo ce se mora placat prispevek za nove teme sem pripravljen da dobim konkreten odgovor na moje vprasanje od strokovne osebe.
feryz ::
Če zanemarimo tehnične specifikacije (te si gotovo pregledal), sem jaz kupil oba v kratkem, Samsunga in Philipsa, oba 50 col.
S Samsungom sem bolj zadovoljen. Ampak spet je to subjektivna ocena.
S Samsungom sem bolj zadovoljen. Ampak spet je to subjektivna ocena.
starboi ::
fender2206 je izjavil:
Razlog je sledeci da so teme vezane za isto stare skoraj 50 let racunam ce dam novo temo bo vsekakor vidna.
Zgoraj linkana tema je med najbolj aktivnimi temami na tem forumu, tako da ni potrebe po odpiranju novih teme. Saj si star uporabnik, bi ti takšne zadeve morale biti znane. Admini zaklenite in odstranite temo! Lp
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: fender2206 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Televizija brez televizije, možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17647 (15486) | 34054 |
» | Pomoč pri sestavi PC-ja za oblikovanjeOddelek: Kaj kupiti | 5034 (4228) | Zion10 |
» | LG LED LCD 47LV470SOddelek: Zvok in slika | 3562 (3189) | phixion |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28667 (21995) | popster |
» | nakup televizorjaOddelek: Kaj kupiti | 2901 (2416) | fpbs |