Forum » Zvok in slika » Lenovo notebook kamera
Lenovo notebook kamera
rdecibik ::
Lp! ugotovili smo da se na Lenovo notebooku pali žarnica ampak kamera ne dela. Prosim ima kdo kako idejo kako baj se bi to popravilo? Lp!
rdecaluc ::
Dej napiši vsaj malo več podatkov. Model prenosnika, kateri OS... take osnove a veš.
Est modus in rebus. ,typos
os Windowsi, mislim 10, a model...yah piše 110s pa intel j e drugo ništa...bijeli notebook
desetka, evo provjereno...
desetka, evo provjereno...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: rdecibik ()
slodreamer ::
Na Lenovo Thinkpad imam jaz v programu Lenovo Vantage pod "Nastavitve strojne opreme" možnost "Zasebnostni način kamere" - če je ta vklopljen, se lučka vklopi, kamera pa ne da slike. Če je mogoče to "problem".
meni se tudi lučka vklopi, slike pa ni
settings-zasebnost- v skype mi je odkljukano vklopljeno :((( upam da ni fizični kvar :(((
zasebnostni način- kako misliš vklopljen? noter imam veliko obcij...
settings-zasebnost- v skype mi je odkljukano vklopljeno :((( upam da ni fizični kvar :(((
zasebnostni način- kako misliš vklopljen? noter imam veliko obcij...
Zgodovina sprememb…
dovoli aplikacijam da uporabljajo mojo kamero:če je on, lučka svei, če je off ne sveti. slike pa v vsakemu primeru ni:(
slodreamer ::
sklepam da imaš to v nastavitvah windows, poglej če imaš morda tudi program Lenovo Vantage - nastavitve tega pri meni overridajo tiste iz windows.
Imam neki Vantage, že smo poskusili instalirati pa dolgo traja, javim
Imam v drugemkvadratku povezavo, nasladnja dva:
1. stanje sistema in podpora,
2. posodobitev sistema
3. Nastavitve strojne opreme, kaj moram kliknut, to zadnje?
Imam v drugemkvadratku povezavo, nasladnja dva:
1. stanje sistema in podpora,
2. posodobitev sistema
3. Nastavitve strojne opreme, kaj moram kliknut, to zadnje?
Zgodovina sprememb…
LJUDJE HVALA REŠENO!!!
LENOVO VANTAGE-NASTAVITVE STROJEN OPREME-zasebnost se izklopi!!!!
LENOVO VANTAGE-NASTAVITVE STROJEN OPREME-zasebnost se izklopi!!!!
Invictus ::
Lenovo ima problem s starimi laptopi (včasih tudi novimi), ker včasih Microsoft popolnoma dober driver iz Lenovo System Update prepiše s svojim.
Ampak to je fail Lenovota, ker driverjev ne certificira/podpiše s WQHL al kaj je že kratica.
Ampak to je fail Lenovota, ker driverjev ne certificira/podpiše s WQHL al kaj je že kratica.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo čudne težave s tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2404 (1827) | Dag |
» | Najcenejša varianta novega namiznega računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8593 (6672) | seminal |
» | Življenska doba baterije pri prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7314 (5839) | link_up |
» | Lenovo thinkpad e520 bluetoothOddelek: Pomoč in nasveti | 972 (749) | tiltech |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8524 (7730) | Invictus |