Forum » Hlajenje in modifikacije » Kateri vent/i za ohišje?
Kateri vent/i za ohišje?
Grimlord ::
Zanima me kateri vent je dober, tih, pretoči dosti zraka, cenovno ugoden, velikosti 80mm, ki bo postavljen spredaj v ohišju in bo vlekel zrak noter.
Zdaj mam Zalman F1 spredaj, pa je kr glasen (obrati na full, nimam še kontrolerja), en Ys-Tech 60mm zadaj da mi vleče luft ven.
Na stranico mislim dat še 120mm vent. Katerega priporočate? Pa da bo tudi lep, ker pride na plexija.
hm... To bi bilo zaenkrat vse....
See ya čez 1 week.
Ajde
Zdaj mam Zalman F1 spredaj, pa je kr glasen (obrati na full, nimam še kontrolerja), en Ys-Tech 60mm zadaj da mi vleče luft ven.
Na stranico mislim dat še 120mm vent. Katerega priporočate? Pa da bo tudi lep, ker pride na plexija.
hm... To bi bilo zaenkrat vse....
See ya čez 1 week.
Ajde
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
gabl136 ::
Mislim, da je zalman eden najboljših, če ne celo najboljši ventilator v razmerju zmogljivost/cena. Sicer pa lahko kupiš še enega, in boš zraven dobil upor s katerim zmanjšaš obrate!
Več si lahko pogledaš na zalmanovi domači strani!
Več si lahko pogledaš na zalmanovi domači strani!
Golden eye ::
ko kupuješ ventilatorje za prepih v ohišju kupi 12 cm vente!! Daš an 5V neslišni in še dobr hladijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero PCI-E grafično do 200EUR priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1875 (1405) | Brane2 |
» | Menjava hladilnika za vezni nabor matične ploščeOddelek: Strojna oprema | 990 (857) | sodček |
» | ventilatorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1573 (1246) | Jan987 |
» | Vodno ali zračno za P4? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5585 (4497) | mimax |
» | Kako bi vi utisali tole masinoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2203 (1934) | EjTi |