Forum » Pomoč in nasveti » Popraviti moramo vaš Microsoftov Račun (najverjetneje se je spremenilo vaše geslo)....
Popraviti moramo vaš Microsoftov Račun (najverjetneje se je spremenilo vaše geslo)....
Jasnaaaa ::
imam še eno vpršanje:
Pri zagonu računalnika se mi pojavi obvestilo:
"Težava z Microsoftovim Računom. Popraviti moramo vaš Microsoftov Račun (najverjetneje se je spremenilo vaše geslo). Izberite to možnost, da ga popravite v nastavitvah možnosti »Izkušnje, deljenje z drugimi«
vtikati bi mogla ponovno moje geslo.
Ali je to normalno, običajno, takega obvestila prej ni bilo nikoli??
Ali lahko vtipkam geslo?
p.s. Nastavitve-sistem-Izkušnje, deljenje z drugimi-Deljenje z več napravami: imam izključeno
Pri zagonu računalnika se mi pojavi obvestilo:
"Težava z Microsoftovim Računom. Popraviti moramo vaš Microsoftov Račun (najverjetneje se je spremenilo vaše geslo). Izberite to možnost, da ga popravite v nastavitvah možnosti »Izkušnje, deljenje z drugimi«
vtikati bi mogla ponovno moje geslo.
Ali je to normalno, običajno, takega obvestila prej ni bilo nikoli??
Ali lahko vtipkam geslo?
p.s. Nastavitve-sistem-Izkušnje, deljenje z drugimi-Deljenje z več napravami: imam izključeno
ngc2392 ::
raje spremeni račun na lokalni (tam te tega ne sme vprašati :) če imaš pa z razlogom microsoftov račun (zaradi one drive ipd) pa se vpiši. verjetno je pač verifikacija. ali pa mali mehki spet bluzi (w10 press)
United We Stand, Divided We Fall
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | microsoftov račun-ali ga imam?, težave, zaprtjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3821 (3699) | _Denny_ |
» | Prispel brezplačen Office za AndroidOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 22791 (13672) | noraguta |
» | Zaprtje gesla za vstop v računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 5508 (4952) | solatko |
» | Windows Vista - Wlan, LAN ter problem s tiskalnikom v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 720 (629) | Rokic |
» | windowsphone 8 TRGOVINAOddelek: Mobilne tehnologije | 1740 (1438) | Tilen |