Forum » Pomoč in nasveti » Moj računalnik se je pokvaril in nevem kaj je vzrok
Moj računalnik se je pokvaril in nevem kaj je vzrok
Tinc1233 ::
Lep pozdrav! Pred nekaj trenutki se mi je pokvaril računalnik kn nevem kaj je narobe. Ekran se ne prižge, lučke na miški in tipkovnici ne gorijo in prezračevalni ventilator na ohišju se ne vrti. Prosim za pomoč pri težavi :)
Han ::
Verjetno je šel napajalnik rakom žvižgat... Napiši več podrobnosti o računalniku - model, komponente, starost.
Za začetek iztakni napajalni kabel iz el. vtičnice za dve minuti.
Za začetek iztakni napajalni kabel iz el. vtičnice za dve minuti.
MadMax ::
Včasih zmanjka elektrike in računalnik ne dela. Običajno ob tem niti luč v sobi ne dela :)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Napajalnik ma 550w,grafična Sapphire radeon HD 6850, procesor Intel core 2 quad, matična ASUS IPIBL-LB :)
Hahaha pol pa gremo na ece tečnarit ka je zdej :)
Hmm, pa mam mal več ko leto starga not... Ste prepričani da je to?
Včasih zmanjka elektrike in računalnik ne dela. Običajno ob tem niti luč v sobi ne dela :)
Hahaha pol pa gremo na ece tečnarit ka je zdej :)
Napajalnik ti je šel.
Hmm, pa mam mal več ko leto starga not... Ste prepričani da je to?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tinc1233 ()
bambam20 ::
No, zdaj je zgleda do konca crknil, prej pa sem imel problem, ker se mi je računalnik ugašal po 3-4 urah uporabe in se je prižigal v blue screenih, če ga nisem pustil na miru nekaj ur. Predvideval sem da je matična ampak zgleda da ne.
hojnikb ::
ce je kaksen cungalunga napajalc, zna bit to. lahko je pa tut grafika, ce ti je metal bluescreene
#brezpodpisa
bambam20 ::
Na bluescreenih so ble napake: system_service_exception, whea_uncorrectible_error, isqr_not_less_or_equal, page_fault_in_nonpaged_area
Kmode_exception_not_handled
Kmode_exception_not_handled
Han ::
Ta Asus plata ima kar veliko navadnih kondenzatorjev. So vsi normalni ali je kakšen napihnjen?
ngc2392 ::
vse komponente dej ven in probaj vklopiti. pa rame dej ven in jih malo spucaj z radirko :) pa najprej enega, pa drug slot itd. če ne dela nič od naštetega...plata/napajalc.
United We Stand, Divided We Fall
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15213 (13775) | Berni_01 |
» | Problemi pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1565 (1468) | BorutK-73 |
» | Napajanje r9 280x - napetostiOddelek: Strojna oprema | 4320 (3268) | Jst |
» | samougasnitevOddelek: Strojna oprema | 2467 (2060) | jozerus |