Forum » Pomoč in nasveti » i:navodila za inkubator
i:navodila za inkubator
janzaman ::
torej iščem inkubator, zraven paketa so navodila samo v nemščini, kar mojemu očetu ne gre,..
zato se obačam na vas, če mogoče kdo ima ali pa ve, kje bi dobil navodila v slovenščini ali pa v hrvaškem jeziku...
gre pa se za inkubator za jajca
Podatki o valilniku:
wiltec licht-kraft inkubator 48 eier
art.-nr.51077
hvala vnaprej
zato se obačam na vas, če mogoče kdo ima ali pa ve, kje bi dobil navodila v slovenščini ali pa v hrvaškem jeziku...
gre pa se za inkubator za jajca
Podatki o valilniku:
wiltec licht-kraft inkubator 48 eier
art.-nr.51077
hvala vnaprej
Zdravo. Angleski sem tudi nasel po dakjaem casu.. potreboval bi v slo alo hrvaskem jeziku. Oce ravno ne zna anglesko.nekaj malega zna nemako.. rabi pa o dolocenw podatke. O vlagu al neki tazga..naj bi pisalo v navodilih..kot nasvet....
O mi je popolnoma jadno..
Oce je kupil to od nekoga..ta pa je gotovo kupu v tuiini zato ni navodil v slo...
Oce je kupil to od nekoga..ta pa je gotovo kupu v tuiini zato ni navodil v slo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Applov šef: svetovni davčni sistem potrebuje prenovoOddelek: Novice / Rezultati | 11989 (9668) | galu |
» | Dnevi (Z)F in počastitev 30. obletnice Vojne zvezdOddelek: Sedem umetnosti | 2178 (1864) | Looney |
» | Predsednik Drnovšek - se mu je končno "odpeljalo"? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 11428 (7636) | Bob Rock |
» | SLO navodila za uporabo!?!?!Oddelek: Strojna oprema | 3296 (3041) | STASI |
» | naslov?hmmm...ma ne vem, poglejte pač :c)Oddelek: Loža | 1291 (1091) | Simko |