Forum » Loža » Nakup postelje
Nakup postelje
rovka ::
mat xxl ::
Pojdi Aniles d.o.o. v Gunclje, tam vedno pametno in ugodno svetuje nek mlajši fant, mi smo veliko tam kupili.
Mislim, da ima tudi internet trgovino.
Mislim, da ima tudi internet trgovino.
Markus386 ::
Vsi od naštetih imajo tako različne cene, da mislim, da ti ne uide ena sobota lutanja po štacunah. Pojdi vsaj v lesnino na brdu, pa rutar in dipo na rudniku. Za skoraj identične zadeve (ne postelja, pač pa neka omarica z predali, pa neke manjše omarice), so bile cene za faktor 5+ različne, eno ceneje v eni, drugo v drugi štacuni.
Aja, pa seveda, ne pozabit na ikeo :)
Aja, pa seveda, ne pozabit na ikeo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Markus386 ()
Gaius ::
Pozdravljeni,
ve kdo od vas, če kje v sloveniji prodajajo že komplet zaključene postelje? Torej posteljni okvir, dno, vzmetnica, po možnosti posteljnina (vse skupaj vključeno?)
ve kdo od vas, če kje v sloveniji prodajajo že komplet zaključene postelje? Torej posteljni okvir, dno, vzmetnica, po možnosti posteljnina (vse skupaj vključeno?)
koyotee ::
Zakaj pa vse skupaj?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
DePalmo ::
Za okvir lahko pogledaš tudi na www.pohistvo.si, sva si s punco naročila višjo, s tremi predali spodaj in naslonjalom za glavo, 140x200, za 140 evrov. Dostava na dom vključena.
MostWanted ::
dipo, lesnina, momax... kaj neznate pogledat po netu, vpišete ime trgovine potem poiščete postelje in sortirate kakšne postelje.
misek ::
Twixz ::
Harvey norman za postelje ok?
Sin si je izbral en jogi & posteljni okvir tam, pa sem rekel da bova še sebi s partnerko modernizirala posteljo.. Ima kdo izkušnje?
Sin si je izbral en jogi & posteljni okvir tam, pa sem rekel da bova še sebi s partnerko modernizirala posteljo.. Ima kdo izkušnje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 117716 (820) | mat xxl |
» | Boxpring ali sestavljena postelja?Oddelek: Kaj kupiti | 4188 (3721) | vratmatra |
» | približno kolko €€ bi rabil za opremit 40m2 flatOddelek: Loža | 7332 (5899) | NikolormousB |
» | Nakup vzmetnice - nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31544 (17850) | amigovespuci |