Forum » Loža » Zaročni prstan potreben tudi za moškega?
Zaročni prstan potreben tudi za moškega?
Sheteentz ::
Torej, kolikor vem, se da zaročni prstan samo ženski, a ne? Potem pa malo guglam in na raznih forumih berem zapise zaročenk kako sta oba dala pri tej in tej zlatarni za dva prstana za recima jurja in pol. In jaz sem samo WTF. Sem mislil, da se da zaročni prstan samo boljši polovici. Mislim, naj še jaz naokoli hodim z nekim prstanom iz belega zlata? Meni je to totalno mimo, pa saj se mi bodo ljudje še smejali (ali pa sem samo jaz sam staromoden ali kaj). Tudi ne vem, kako potem tole speljat. Sam kupim oba prstana, ona kupi meni prstan, jaz njej? No, potem me pa še vpraša, kakšen poročni prstan si želim. Nisem vedel ali naj se smejem, ali pa naj možgane pustim v WTF Mode. Sem res sam čuden, če mi je popolnoma vseeno kakšen prstan (poročni, ne zaročno) bom imel okoli enega prsta? Če že bo definitivno nekaj enostavnega, brez vzorcev in ostale krame.
ps: Ona je omenjala celo neke lesene prstane, ki so kao kul in nekonvencionalni, jao bože...
Mnenja?
ps: Ona je omenjala celo neke lesene prstane, ki so kao kul in nekonvencionalni, jao bože...
Mnenja?
sesobebo ::
1. a ni to mogoče pogovor, ki bi ga moral imeti s svojo partnerico?
2. čemu bi nosil prstan, če nočeš nositi prstana?
2. čemu bi nosil prstan, če nočeš nositi prstana?
Assass1n ::
Za 2 prijatelja vem, zaročni prstan le žena to kupi pač dec sam in ga da kakorkoli pač misli da bo prav. Poročne pa si gresta skupaj izbrat.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
smacker ::
Zaročni je en, poročna pa dva - izbereta jih skupaj. Tako je v navadi, seveda pa se lahko s partnerko odločita drugače.
Opozorilo: poročni prstan je znak, da si zaseden, zato bodi previden ko načneš pogovor na to temo
Opozorilo: poročni prstan je znak, da si zaseden, zato bodi previden ko načneš pogovor na to temo
TheKekec ::
Moj fotr je poročen že 30 let, pa nikoli ni nosil poročnega prstana, ker mu pa ni do tega. To vso neke družbene norme.
jype ::
naj še jaz naokoli hodim z nekim prstanom iz belega zlata?Absolutno. S tem pokažeš, da si resen konformist, ki ga zelo skrbi, kaj bodo drugi rekli, če ne boš storil vsega tako, kot od tebe pričakujejo. Zaročni prstan je še enostaven, boš videl, kako prijetno gorki bodo družinski pogovori, ko se bosta odločala s katerim odtenkom barve prebelit stanovanje!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Machete ::
Al pa ko bo debata VW vs Škoda. To bodo šele etape.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
shadeX ::
Zaročni prstan je še enostaven,
Prstan na moškemu sploh ne zgleda lep. Zakaj bi partner(ka) želel/a, da ga nosiš če tebi ne ustreza?
kako prijetno gorki bodo družinski pogovori, ko se bosta odločala s katerim odtenkom barve prebelit stanovanje!
Kompromis? Kopalnica bo v modrem odtenku, spalnica pa zaradi mene lahko tudi roza če ji tako ustreza. Ali pa naj pobarva stanovanje tako kot želi, če ji to tako pomeni, bom pa kuhinjo jaz opremljal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
fikus_ ::
To z zaročnimi prstani je še ena marketinška fora iz USA, ki se je v EU prijela pri ženskah!
Ker smo pa ženske in moški enakopravni, pa mora doboto prstan tudi moški!
Ker smo pa ženske in moški enakopravni, pa mora doboto prstan tudi moški!
TheBlueOne ::
Mi ni jasno, kaj je s temi porokami in puncami. Obleka, festa, bend, ce si beden DJ, slab humor, ki je vedno isti ampak se vedno kao deluje?!?!?! Fantje ce se ne veste, ko boste z usti trgali podvezico bo na tipu in ne na vasi zenski. :)
Strosek za parcelo, da lahko gledas 80% ki jih ne maras in ki tako ali tako niso zeleli biti tam, sedaj pa se zarocni prstan za tipe? Kdo si izmisljuje ta pravila?
Tipi dejmo si mi se neki zmislit, kakor zarocni sportni avto, porocni gaming PC, medena delavnica....
Strosek za parcelo, da lahko gledas 80% ki jih ne maras in ki tako ali tako niso zeleli biti tam, sedaj pa se zarocni prstan za tipe? Kdo si izmisljuje ta pravila?
Tipi dejmo si mi se neki zmislit, kakor zarocni sportni avto, porocni gaming PC, medena delavnica....
TheBlueOne je izjavil:
Kdo si izmisljuje ta pravila?Jaz sem v svoji presenetljivo uspešni dvajset let trajajoči zvezi zanemaril vsa družbena pravila in upošteval samo reči, ki sva jih skupaj dorekla (kdo gre po mleko, kdo nese smeti, kdo plača štrom, kdo pa vrtec), drži pa, da je za barve meni popolnoma vseeno, ona je pa temeljito izobražena v likovni teoriji, tako da do konfliktov prihaja le zelo redko, ponavadi zaradi xkcd 386.
shadeX ::
kdo gre po mleko
Tisti, ki ima slučajno čas. Zakaj bi bilo to omejeno samo na enega?
kdo nese smeti
Same as above
kdo plača štrom
Oba oz. posameznik, ki je bolj finančno sposoben, da več (odvisno od razlike v plačah, ker je nesprejemljivo pričakovati, da oseba B s 600€ plača enak delež kot oseba A s 1800€ plače).
kdo pa vrtec
Same as above.
crniangeo ::
Tisti, ki ima slučajno čas. Zakaj bi bilo to omejeno samo na enega?Od kod ti pa ideja, da je?
Si sure da si poročen z zensko ? :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Mr_Globus ::
kdo plača štrom
Oba oz. posameznik, ki je bolj finančno sposoben, da več (odvisno od razlike v plačah, ker je nesprejemljivo pričakovati, da oseba B s 600EUR plača enak delež kot oseba A s 1800EUR plače).
Ja seveda, pol grem raje na polovični čas. Kot dacarji, bolj si sposoben, več ti vzamejo?
Oba prispevata enako, saj sta ja enakovredna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mr_Globus ()
Invictus ::
Zaročni prstan je nepotreben in nepomemben.
Če ti bo ženska težila zaradi tega, zamenjaj model ...
To je samo marketing.
V današnjem času so ženske še vesele, da se kdo hoče poročiti z njimi ob poplavi gayev in metroseksualcev .
Če ti bo ženska težila zaradi tega, zamenjaj model ...
To je samo marketing.
V današnjem času so ženske še vesele, da se kdo hoče poročiti z njimi ob poplavi gayev in metroseksualcev .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
crniangeo ::
Invictus, zdej pa ze rahko pretiravaš z zadnjim odstavkom :)
Konec koncev, bojo kar držale žalostne teze, da vsaka x zenska pade po stopnicah.
Kaj je bolje? biti sam ali vsake tolk past po štengah?
Konec koncev, bojo kar držale žalostne teze, da vsaka x zenska pade po stopnicah.
Kaj je bolje? biti sam ali vsake tolk past po štengah?
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
m0LN4r ::
mi2 tudi nimava prstanov, brezveze noben ne nosi nakita niti ga nima.
Lih obratno, nama se je zdelo staromodno metat dnar za nekaj, kar ne rabis/noces.
Po drugi strani se mi zeni ena sodelavka, to je sele konzerva. Ze pol leta govori o obleki, prstanih, samo o materialnih stvareh, a zeni se pa sele cez pol leta. Vsakemu svoje, ce bo zaradi tega pozneje bolj srecna... nevem.
Offtopic, sodelavka od zene je za tradicionalno poroko, kot v nekem reality showu pa se cerkveno itd. je za poroko dala samo ona 20 cukov (nemcija), kar je se relativno poceni, ko so se pogovarjale z ostalimi... Zdej pa jamra, da nima dnara vec.
Lih obratno, nama se je zdelo staromodno metat dnar za nekaj, kar ne rabis/noces.
Po drugi strani se mi zeni ena sodelavka, to je sele konzerva. Ze pol leta govori o obleki, prstanih, samo o materialnih stvareh, a zeni se pa sele cez pol leta. Vsakemu svoje, ce bo zaradi tega pozneje bolj srecna... nevem.
Offtopic, sodelavka od zene je za tradicionalno poroko, kot v nekem reality showu pa se cerkveno itd. je za poroko dala samo ona 20 cukov (nemcija), kar je se relativno poceni, ko so se pogovarjale z ostalimi... Zdej pa jamra, da nima dnara vec.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Mitja223 ::
20kE za poroko? Za tak denar dobiš na podeželju hišo in parcelo. No sej ko bosta se ločevala bo še dražje ko 20kE
TheBlueOne ::
Njeno osebno poglej.
Osebna je lahko fake. En mesec jo zasleduj, ce zleze jajce je zenska. Ce ga ne ne pomeni da ni, potem moras cakati do devet mesecev, deseti mesec pa ponovno spremljaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Rodila je že dva otroka, ampak... Ker je univ. dipl. ing. verjetno ve, kako se iz vrečk za smeti, malo bakrene žice in pol litra olivnega olja naredi zasilno maternico, tako da to najbrž ni zadosten test za potrditev spola.
Vprašaj malo ženske o današnjih tipih . Baje se jim niti ne da več seksat...
MIHAc27 ::
Zaročni je en, poročna pa dva - izbereta jih skupaj. Tako je v navadi, seveda pa se lahko s partnerko odločita drugače.
Tole je lepo povedano. Jaz in moja žena nisva bila nikoli za nakit. Niti ure ne nosiva. Ampak zaročni prstan za njo je bil. Nosila ga ni veliko, po poroki pa sploh ne.
Na poročnega se pa navadiš čez čas in ga oba nosiva. Pač nek simbol ljubezni in spomin.
Ljudje smo pač različni. En ima rad nakit, drugi ne. En bo šel delat poroko z 200 ljudmi, drug se bo poročil samo z pričo tretji se pa mogoče sploh nikoli ne bo poročil. Če sta oba partnerja z tem zadovoljna.. potem ni kaj rečt. Če pa nista... pa ponavadi je poroka smo 1x. Tisti dan se pa že malce potrpi.
next3steps ::
predi ::
Daj ji raje pooblastilo za bančni račun. To ti je gesta, ne pa nek kič za v predal. Sicer pri NLB-ju ne bo mogla dostopat do njega preko ločenega Klik accounta, ker imajo tam v IT-ju očitno zaposlene diletante, ampak gesta pa je vseeno. Lahko si tudi da na kartico motiv s sloganom tipa "Spoken for", pa tisto potem kaže f**fehterjem, če je že potrebno. Osebno mislim da je dovolj, če sama pove, da je oddana.
Unknown_001 ::
Večina kolegic meni jamra da se decu ne ljubi... sej če pob ne bi bil moj kolega bi že jaz pošraufal.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Unknown_001 je izjavil:
Večina kolegic meni jamra da se decu ne ljubi... sej če pob ne bi bil moj kolega bi že jaz pošraufal.
Biser.
Pika na i ::
OMG. Če že zdaj ne znaš povedat kaj bi rad in kaj ne, kaj šele bo.
Da bo še okolica zadovoljna, moraš pa obvezno nosit majico, sem oddan.
Potem bodo pa meni moški o logiki...
Da bo še okolica zadovoljna, moraš pa obvezno nosit majico, sem oddan.
Potem bodo pa meni moški o logiki...
Si prepričana, da niti v manjšini tistih, ki ne razumejo kaj hoče povedati? Mogoče je potem problem nekje drugje, obstaja seveda možnost, da si največji veleum in smo vsi ostali debili.
Si prepričana, da niti v manjšini tistih, ki ne razumejo kaj hoče povedati? Mogoče je potem problem nekje drugje, obstaja seveda možnost, da si največji veleum in smo vsi ostali debili.
Glede medosebnih odnosov dam skoraj roko v ogenj da vas Pika lah scat pelje.
Begabt
Begabt
Kdaj zdaj hočeš s tem povedat? Piki na i pihat na dušo? Potem imata tudi zasebna sporočila.
Kdaj zdaj hočeš s tem povedat? Piki na i pihat na dušo? Potem imata tudi zasebna sporočila.
Ti ne boš nikoli razumel ker imaš neke čudne predstave o odnosih kjer vključuješ lastne predsodke. Tisi eden tistih ki trdite da ženska in moški ne moreta biti prijatelja.
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
Unknown_001 je izjavil:
Ti ne boš nikoli razumel ker imaš neke čudne predstave o odnosih kjer vključuješ lastne predsodke. Tisi eden tistih ki trdite da ženska in moški ne moreta biti prijatelja.
A potem sta vidva prijatelja? Še vedno ne razumem kaj bi bil smisel posta razen to kar sem napisal.
Unknown_001 je izjavil:
A potem sta vidva prijatelja? Še vedno ne razumem kaj bi bil smisel posta razen to kar sem napisal.
Point je da imaš EQ na ravni toasterja.
Begabt
Begabt
FireSnake ::
Ko sem jaz pokleknil ... je prstan dobila samo ona.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Unknown_001 je izjavil:
Ti kar pošraufaj.
Čez N let ti bo žal da nisi .
sesobebo ::
FireSnake ::
Kolegu se še plota ne poščije ne pa, da bi se mu babo drajsalo.
Od kolegov punce so svete.
Kdor tega ne spoštuje: srečen tisti, ki vas je zgrešil.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Kaj pa storiš v primeru, da te kolega prosi za take vrste uslugo?
Trojček... pogojno. Čeprav raje vidim da sta dve ženski kot dva deca.
Kolegu se še plota ne poščije ne pa, da bi se mu babo drajsalo.
Aye... ni vredno zapravit zaupanje zarad skušnjave. 100x bolje it čez mejo, dat EURO za ficki ficki če je res huda kriza. Sam tega pa ne tikat.
@ Invictus remember. Nikoli se ne zabija v hrbet. Nikoli! Sicer si lahko prepuščel le samemu sebi. Bolj bi mi bilo žal dobrega prijatelja kot seksa za eno noč.
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko ste zapravili za poroko? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10605 (4538) | guano |
» | Poročni prstan...Oddelek: Loža | 4154 (755) | c3p0 |
» | Kdaj poroka v današnjih časih? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 31928 (24594) | BaToCarx |
⊘ | Pomoč pri zaroki :)Oddelek: Loža | 7181 (3957) | dzinks63 |