» »

Nadlegovanje ali spogledovanje

Nadlegovanje ali spogledovanje

««
6 / 14
»»

noraguta ::

jype je izjavil:

Jah, taka so zgodovinska dejstva.

Ne da si slab zgolj v fiziki tudi zgodovino si se učil iz harry potter ja
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Mordecai ::

:)) LOLing at all of you.

Unknown_001 ::

Mordecai je izjavil:

FDV biologija je daleč od kredibilne.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

poweroff ::

Pika na i je izjavil:

Dost bo. Zaklepamo.

Hehe, to pa je odziv.

Kar nam ni več všeč, zaklenemo. >:D

Anyway, posledica vsega skupaj je med drugim tudi ta, da se fantje čedalje manj zanimajo za dekleta. Zato se zdi, da ženske "norijo".

Enakopravnost je namreč super stvar. Včasih je bilo družbeno nesprejemljivo, da bi moški gospodinjil. Danes smo te neumnosti k sreči prerasli. Moški zato znamo kuhati, prati, likati... in znamo tudi druge stvari. Pošraufati računalnik, avto. Hkrati moški lažje prenese samoto kot ženska (oz. mu samota dostikrat celo ugaja). In na neki točki se postavi logično vprašanje, zakaj bi sploh rabil žensko? Kaj mu ženska sploh lahko nudi?

Posledično čedalje več moških živi samih, tudi če so v zvezi. Nočejo zaživeti skupaj, nočejo se tesneje vezati. In ženske to dojemajo kot neodgovornost - v resnici pa je želja po svobodi. Fantje pa raje igrajo igrice in programirajo, kot da bi "letali" za dekleti.

Nekateri glede tega sicer bijejo plat zvona, ampak meni se pa ti trendi ne zdijo tako napačni.
sudo poweroff

poweroff ::

Unknown_001 je izjavil:

Mordecai je izjavil:

Na FDV ne predavajo biologije. Vem, ker sem hodil tja. 8-)

So nas pa (tiste, ki smo hoteli), zelo dobro naučili kritičnega razmišljanja in prepoznavanja ideologije. In to, da biologija ni pomembna je seveda ideologija. Enaka kot to, da so ženske ali črnci manjvredni. Še več. Po mojem mnenju popolno zanikanje biologije daje gorivo nestrpnežem proti ženskam in črncem. Zato je popolno zanikanje biologije ne samo neumno, pač pa tudi nevarno.

Še enkrat - govorim o popolnem zanikanju biologije. Biologija še zdaleč ne določa vsega, ampak da nima pa nobenega vpliva pa tudi ne drži.
sudo poweroff

jype ::

poweroff je izjavil:

In to, da biologija ni pomembna je seveda ideologija.
Biologija je še kako pomembna, le da ni ideološka, kot si domišljate ti in tvoji.

poweroff je izjavil:

Še enkrat - govorim o popolnem zanikanju biologije. Biologija še zdaleč ne določa vsega, ampak da nima pa nobenega vpliva pa tudi ne drži.
Biologija nima nobenega vpliva na to, kaj si FDVjevci mislijo o njej.

vostok_1 ::

Seveda ima. Saj vi soyboyi naturalno gravitirate v self-loathing grupe, kjer jo nato zmerjate.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Vidim, da ste alt-right biološko predispozicionirani verjeti FDVjevski biologiji.

jype je izjavil:

Vidim, da ste alt-right biološko predispozicionirani verjeti FDVjevski biologiji.

Strojniki patološko ne maramo FDV bluzatorjev.

Begabt

Scaramouche ::

Tako pač je, ženske imajo vso moč danes in moški mora biti ženski prej všeč da se flirtanje na resni ravni lahko zgodi,drugače riskira da ga obtoži da je perverzen ali celo prijavi...

Zakon bo prej verjel ženski kot moškemu tudi če ni dokazov, pa je samo njena trditev edini dokaz...

Obstajajo pač nevidne strukture ki najstnikom niso takoj vidne in spoznajo ko probajo lepo punco dobiti in če nima pač neverjetne karizme ali denar vidi kako krute so lahko punce...

Tako treba biti realist in otroke učiti da je bolje biti negativec z denarjem,več izobrazbe,boljšim položajem v družbi kot pa pozitivc z lepo dušo.

To ne pomeni da ni sredine kjer lahko dobiš ženske, samo so pač leveli tudi tukaj, čim lepša je težje je, ostalo se da dobiti tudi če nisi kaj posebnega,samo kaj ko vsak hoče vse naj.

Pa tudi mi moški nismo realni, dosti nas ni kaj posebnega, hočemo pa veliko več.

Že vem kateri tukaj bo rekel, govori o sebi jaz vem da sem nekaj več, vsi vemo kdo je.

Moraš dati da dobiš, večina teh punc ve da so top če jih od 12 leta naprej vsi osvajajo in ko je stara 18 ima ego velikosti zemlje.

Ko vidi povprečnega tipa ki ni niti bogat,urejen,dobro grajen ali z pozicijo v družbi se ga hoče čim prej rešiti...

Moški so stoletja morali biti vedno nad žensko da so jo lahko dobili,danes se ni nič spremenilo...

Tisti ki pa flirtajo izven svojega levela dobijo ban tako kot v igrici, kar pač na tem forumu nebi smelo biti

Chris Rock je dobro rekel v šali ki pa res drži da ženske vedno iščejo dva levela nad njimi, mi moški pač kar dobimo...

poweroff je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Mordecai je izjavil:

Na FDV ne predavajo biologije. Vem, ker sem hodil tja. 8-)

So nas pa (tiste, ki smo hoteli), zelo dobro naučili kritičnega razmišljanja in prepoznavanja ideologije. In to, da biologija ni pomembna je seveda ideologija. Enaka kot to, da so ženske ali črnci manjvredni. Še več. Po mojem mnenju popolno zanikanje biologije daje gorivo nestrpnežem proti ženskam in črncem. Zato je popolno zanikanje biologije ne samo neumno, pač pa tudi nevarno.

Vidim da te v bistvu niso naučili nič.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Scaramouche je izjavil:

v šali ki pa res drži
Ne nakladaj. Velika večina lepih, pametnih in ekonomsko neodvisnih žensk je v zvezi s čisto povprečnimi ljudmi.

ginekk ::

Pa kaj vlečete FDV skoz ven, a res niste še spoznali zelo inteligentnega (IQ > 150) FDVjevca?

Veliko pove o vas. No saj sem bil tud jaz skeptičen, dokler nisem naletel na par zelo prepričljivih.

Tudi družbene pojave je potrebno preučevat kolikor se da znanstveno. Strojniki in kemiki tega ne počnejo.

ginekk je izjavil:

Pa kaj vlečete FDV skoz ven, a res niste še spoznali zelo inteligentnega (IQ > 150) FDVjevca?
Jaz se norčujem iz Matthaija, ker je družboslovec. Tudi on se norčuje, jasno.

Scaramouche ::

jype je izjavil:

Scaramouche je izjavil:

v šali ki pa res drži
Ne nakladaj. Velika večina lepih, pametnih in ekonomsko neodvisnih žensk je v zvezi s čisto povprečnimi ljudmi.

dobro očitno veš iz svojega lajfa, ti ne oporekam...

ginekk je izjavil:

Veliko pove o vas. No saj sem bil tud jaz skeptičen, dokler nisem naletel na par zelo prepričljivih.

Tudi družbene pojave je potrebno preučevat kolikor se da znanstveno. Strojniki in kemiki tega ne počnejo.

To jaz lahk delam za hobi. Pro bono na forumu. Ne rabm faksa.

FDV ko te je*be može strojar i bez tebe.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Scaramouche je izjavil:

dobro očitno veš iz svojega lajfa, ti ne oporekam...
Ne, vem iz neizogibnih statističnih dejstev.

Yakamashi ::

jype je izjavil:

Velika večina lepih, pametnih in ekonomsko neodvisnih žensk je v zvezi s čisto povprečnimi ljudmi.

Tvoja izjava terja definicijo povprecnosti.

Yakamashi je izjavil:

jype je izjavil:

Velika večina lepih, pametnih in ekonomsko neodvisnih žensk je v zvezi s čisto povprečnimi ljudmi.

Človek ki ne jamra na forumu, hodi v službo, gleda dnevnik in gre ob vikendih ven.

Begabt

Yakamashi je izjavil:

Znotraj dveh standardnih odklonov od aritmetične sredine.

jype je izjavil:

Yakamashi je izjavil:

Kolikšen faktor pokritja? K2?

X(povp) = SUM {n, i=1}: (Xi / n)

s(x) = Sqrt( 1/(N-1) * SUM {N, i=1}:(Xi-Xpovp)^2 )

Begabt

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Ni nujno, da bi se Gauss strinjal s kontekstom debate.

next3steps ::

Gauss je namenjen drugim, ne meni.

Bi se pa s statistično implikacijo. Trditev, da se lepi in uspešni ljudje vedno medsebojno poparčkajo, nikoli ni zares držala, pa ne zaradi kakršnihkoli ideoloških dejavnikov.

Oprosti, te ne poznam, ampak sem pravkar sel skoz 6 strani teme in nikjer ni sledu o trditvi, da se lepi in uspesni ljudje medsebojno poparckajo. What's your point exactly?

Yakamashi je izjavil:

Oprosti, te ne poznam, ampak sem pravkar sel skoz 6 strani teme in nikjer ni sledu o trditvi, da se lepi in uspesni ljudje medsebojno poparckajo. What's your point exactly?
Da si površen.

Alien123 ::

sam v 95% se lepi in uspešni poparčkajo..

Alien123 je izjavil:

No, ravno v tem je vic: Ne le, da se ne - sploh se ne morejo.

in kak to da se ne morejo?

MasterTade ::

Glede lepote je zelo odvisno ker vsak jo vidi drugače, po uspešnosti bolj verjetno ker 2 karierista bolj pašeta skupaj kot 2 nasprotja

Jarno ::

jype je izjavil:

Alien123 je izjavil:

No, ravno v tem je vic: Ne le, da se ne - sploh se ne morejo.

Hiearhijo lepote se da lepo oceniti z ELO algoritmom (Zucko že ve), merilo uspešnosti pa je kombinacija premoženja in družbenega statusa.
Če bi vsi po jypejevo "ne gre" in "ne vem" bi še vedno pulzno "diali".
#65W!

Kar jaz prebiram zdejle, ce bi vsi po jypetovo, bi bla orenk diktatura.

Yakamashi je izjavil:

Ta izjava je zgolj neposrečena "obramba" proti kontrirajočemu mnenju.

Begabt

Yakamashi je izjavil:

Zdaj me več ne čudi, da se tako temeljito motiš tudi glede statistike, ki je malce bolj zapletena od zgolj osnovnega bralnega razumevanja.

Jarno je izjavil:

Hiearhijo lepote se da lepo oceniti z ELO algoritmom (Zucko že ve), merilo uspešnosti pa je kombinacija premoženja in družbenega statusa.
Če bi vsi po jypejevo "ne gre" in "ne vem" bi še vedno pulzno "diali".
Matematično nemogoče je, da bi se medsebojno poparčkali "uspešni" in "lepi", v kakšrnikoli kombinaciji.

Alien123 je izjavil:

in kak to da se ne morejo?
Ker bi morali, če bi se želeli, na bistven način spremeniti družbo: Makeup bi bil prepovedan, stanje na bančnih računih pa javno.

jype je izjavil:

: Makeup bi bil prepovedan, stanje na bančnih računih pa javno.

Čemu je to dobro?

jype je izjavil:

Matematično nemogoče je, da bi se medsebojno poparčkali "uspešni" in "lepi", v kakšrnikoli kombinaciji.

Namiguješ da ne obstaja oseba ki je hkrati lepa in uspešna?

Begabt

Zgodovina sprememb…

makeup tudi ne skrije "grdote" do te mere, da bi bil prepričan da je lepotica :)
pr "uspešnem" statusu pa ne rabiš videt bančni račun. Imaš več drugih pokazateljev.
Dejansko pa je lepota definirana glede simetričnosti obraza. Bolj je vse v idealni legi, boljši si za drugi spol.

Alien123 je izjavil:

makeup tudi ne skrije "grdote" do te mere, da bi bil prepričan da je lepotica :)
pr "uspešnem" statusu pa ne rabiš videt bančni račun. Imaš več drugih pokazateljev.
Dejansko pa je lepota definirana glede simetričnosti obraza. Bolj je vse v idealni legi, boljši si za drugi spol.

Vse je idealno nato pa slečeta gate... te gleda. Pa ji rečeš... no res je da ni dolg, je pa tanek.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 je izjavil:

Čemu je to dobro?
Ker potem lahko objektivno ovrednotiš kdo je lep, kdo pa uspešen.

Unknown_001 je izjavil:

Ničesar temu podobnega ne namigujem. Vem, da se ljudje praviloma zaljubijo v druge ljudi na podlagi cele vrste dejavnikov, pri čemer lepota in uspešnost ne igrata praktično nikakršne vloge, z izjemo ekscesnih odstopanj, ki so zelo redka. To vem, ker raziskave o teh rečeh niso redke in vse pridejo do enakega sklepa: Partnerske zveze temeljijo na vzajemnem spoštovanju in zaupanju - v vseh družbenih kontekstih, celo pri tistih, kjer je zveza vnaprej dogovorjena.

Alien123 je izjavil:

To si domišlja velika večina ljudi, ki so jih vzgajale Disneyeve pravljice, drži. Resnični svet je malce bolj zapleten: Simetrija obraza ni linearno korelirana s percepcijo lepote, se bojim, "drugi pokazatelji" uspešnosti pa niso korelirani z uspešnostjo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Unknown_001 je izjavil:

Alien123 je izjavil:

Vse je idealno nato pa slečeta gate... te gleda. Pa ji rečeš... no res je da ni dolg, je pa tanek.

lepota in obdarjenost ni isto.

Alien123 je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Alien123 je izjavil:

Spodobi se, da je ;)

Begabt

Alien123 je izjavil:

Zdi se mi, da je Raptor F16 mislil na njen penis.

jype je izjavil:

Alien123 je izjavil:

Zdi se mi, da je Raptor F16 mislil na njen penis.

Tega še nisem videl a ne izključujem možnosti da obstaja.

Begabt

A jype pol praviš, če ima tvoja zizo večjo za 2 košarici od druge, pol je vseeno lepo za videt? Ker pač nisi gledal disneyevih risank?

Disney je CANCER

Begabt

kuall ::

jype je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Ničesar temu podobnega ne namigujem. Vem, da se ljudje praviloma zaljubijo v druge ljudi na podlagi cele vrste dejavnikov, pri čemer lepota in uspešnost ne igrata praktično nikakršne vloge, z izjemo ekscesnih odstopanj, ki so zelo redka. To vem, ker raziskave o teh rečeh niso redke in vse pridejo do enakega sklepa: Partnerske zveze temeljijo na vzajemnem spoštovanju in zaupanju - v vseh družbenih kontekstih, celo pri tistih, kjer je zveza vnaprej dogovorjena.

Spet ne znaš povedat jasno stvari.
Ljudje se zaljubijo v tiste ljudi, ki jih znajo zasvojit z dobrimi občutki, ki jim jih dajejo s svojim obnašanjem.
Čist slučajno (ali pa ne) so taki ljudje, ki drugim ljudem znajo dajat dobre občutke velikokrat tudi uspešni na drugih področjih. Lepota pa res nima prevelike povezave z uspešnostjo. Mogoče samo to, da so do lepih ljudi vsi malce bolj prijazni in potem so tudi ti nazaj malce bolj prijazni do vseh.

Alien123 je izjavil:

A jype pol praviš, če ima tvoja zizo večjo za 2 košarici od druge, pol je vseeno lepo za videt? Ker pač nisi gledal disneyevih risank?
Narava estetike je kompleksna. Ja, komot je lepo za videt:

Picasso ni svetovno znan po naključju.

kuall je izjavil:

Spet ne znaš povedat jasno stvari.
Če si ti razumel, potem je bilo dovolj jasno.

Ko bom velik bom baraba.

Vsi vemo, da lepa dekleta ljubijo barabe ;)

Begabt

jype je izjavil:

Alien123 je izjavil:

Narava estetike je kompleksna. Ja, komot je lepo za videt:

Picasso ni svetovno znan po naključju.

grde cice fuj..
pa picasso ni znan po tem da je delal lepe slike :D kaj mešaš hruške pa krompir?

Alien123 je izjavil:

grde cice fuj..
pa picasso ni znan po tem da je delal lepe slike :D kaj mešaš hruške pa krompir?

Salvador Dali je bil s surrealizmom tudi prehud za estesko občutljive pi*ke. Kljub temu so njegova dela občudovana po celemu svetu ker nosijo vsebino. (What jype wants to tell ya)

Begabt

gus5 ::

jype je izjavil:

Biologija nima nobenega vpliva na to, kaj si FDVjevci mislijo o njej.
Biologija ima vpliv na družboslovne vede. Npr. genetika je odplaknila nekatere zgodovinopisne, kulturno-antropološke zablode. Velja tudi obratno: Darwin si je idejo o selekciji sposodil pri političnem ekonomistu Malthusu.
««
6 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
64086848 (77837) vostok_1

Več podobnih tem