» »

Nadlegovanje ali spogledovanje

Nadlegovanje ali spogledovanje

««
7 / 14
»»

tikitoki ::

jype je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Vidite, o kakšnem odnosu govorim?
Pravilnem. Moški jamrajo, ženske pa trpijo, potem si pa moški še drznijo trditi, da je ravno obratno.

Rece neuravnoveseni feminist

Alien123 ::

Unknown_001 je izjavil:

Alien123 je izjavil:

grde cice fuj..
pa picasso ni znan po tem da je delal lepe slike :D kaj mešaš hruške pa krompir?

Salvador Dali je bil s surrealizmom tudi prehud za estesko občutljive pi*ke. Kljub temu so njegova dela občudovana po celemu svetu ker nosijo vsebino. (What jype wants to tell ya)

spet se meša nekaj za bwz.. občudovane so ble ker nosijo vsebino, ne pa za to da bi bile lepe ..

Jarno ::

Malo domačega branja za moške.

https://www.edocr.com/v/61038127/lovers...
#65W!

Unknown_001 ::

Alien123 je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Alien123 je izjavil:

grde cice fuj..
pa picasso ni znan po tem da je delal lepe slike :D kaj mešaš hruške pa krompir?

Salvador Dali je bil s surrealizmom tudi prehud za estesko občutljive pi*ke. Kljub temu so njegova dela občudovana po celemu svetu ker nosijo vsebino. (What jype wants to tell ya)

spet se meša nekaj za bwz.. občudovane so ble ker nosijo vsebino, ne pa za to da bi bile lepe ..

Ne. Če dovolj dolgo nekaj gledaš in ne zamahneš takoj "to je krneki" v tvojih očeh lahko izpade kot nekaj najlepšega.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

jype ::

Jarno je izjavil:

Naslov obeta intelektualno oporečno vsebino. Lahko kratko obnovo, preden se lotimo?

Alien123 je izjavil:

grde cice fuj..
Vidim, da imaš šibko znanje estetike. Saj se lahko naučiš, samo zanimat te mora.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

SimplyMiha ::

Naslov obeta intelektualno oporečno vsebino. Lahko kratko obnovo, preden se lotimo?

Sem na hitro preletel. Samo nek jebač (oz. Chad če ti je ta pojem bolj domač) svetuje, kako utrgati nižje viseče plodove.

Jarno ::

jype je izjavil:

Jarno je izjavil:

V bistvu gre za prva poglavja knjige, ki se bi lahko nahajala tudi na travnikih.
Avtor ugotavlja, da mnogi moški ne znajo sami sebe korektno prezentirat nasprotnemu spolu in zato zveza ne napreduje.
Tudi malce kontroverznosti je v igri, saj promovira tudi uspeh pri večih ženskah zaporedoma, ampak za liberalca to ne bi smelo predstavljati kamen spotike. :)
Osebno bi dodal, da je napudran pujs še vedno pujs.
#65W!

slotechar ::

Dekleta ljubijo frajerje, ne barabe. Kar je razumljivo. Kaj si pa pricakoval. Da ljubijo neke smotane nesposobneze?

Zgodovina sprememb…

slotechar je izjavil:

Dekleta ljubijo frajerje, ne barabe. Kar je razumljivo. Kaj si pa pricakoval. Da ljubijo neke nesposobneze?

Špehle na nos, ledr jakno gor, čik u gobc, gel na betico, đins hlače na rit, pa gas na motor po tazadnem?

Begabt

Zgodovina sprememb…

Mordecai ::

Unknown_001 je izjavil:

Mordecai je izjavil:

:)) LOLing at all of you.

FDV biologija je daleč od kredibilne.

LOL. Tehnični faks. Kaj sploh je FDV? A si ti tja hodil? Se spomnim, da so kolegi printali skripte dolge 16 strani.

Sposoben si lahko tudi brez videza. Frajer tudi. Npr umetnik je lahko dolocenim procentom deklet tudi sposoben in frajer. Naprimer

Zgodovina sprememb…

Mordecai je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Mordecai je izjavil:

:)) LOLing at all of you.

FDV biologija je daleč od kredibilne.

LOL. Tehnični faks. Kaj sploh je FDV? A si ti tja hodil? Se spomnim, da so kolegi printali skripte dolge 16 strani.

Enkrat sem šel kolegu tam v študentski dom neki pomagat.

A samo kopirali? Mi smo pisali poročila po 30 strani in jih oddajali.

Begabt

vostok_1 ::

Dekleta ne ljubijo barabe.

Ljubijo vse. As in, želijo vse.

Soyboya za čez teden, da pazi otroke in plača račune, Fernanda čez vikend, da se mal sprosti.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Unknown_001 je izjavil:

slotechar je izjavil:

Dekleta ljubijo frajerje, ne barabe. Kar je razumljivo. Kaj si pa pricakoval. Da ljubijo neke nesposobneze?

Špehle na nos, ledr jakno gor, čik u gobc, gel na betico, đins hlače na rit, pa gas na motor po tazadnem?

ja kaj ti bi tudi imel nekomunikativno žensko, ki se ne zna zrihtat, pa edino kar zna je da je mulava?..

Če noben ne pogleda za tvojo žensko pomeni da maš grdavso al pa neobrušen diamant

Alien123 je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

slotechar je izjavil:

ja kaj ti bi tudi imel nekomunikativno žensko, ki se ne zna zrihtat, pa edino kar zna je da je mulava?..

Če noben ne pogleda za tvojo žensko pomeni da maš grdavso al pa neobrušen diamant

Ka ma to veze? Če si džek, si džek.
Noben minus fantje (in punce)

Begabt

@vostok. To je ce ne dobi vse v enem paketu. Ce pa imas varusko ali pa babico da pomaga cuvat je potem tist nepotrebno. Drugac pa odvisno od zenske.

Zgodovina sprememb…

raptor se mi zdi da te ženske niso opazle v srednji/faksu

Alien123 je izjavil:

raptor se mi zdi da te ženske niso opazle v srednji/faksu

Mene vsi poznajo :D

Begabt

vostok_1 je izjavil:

Soyboya za čez teden, da pazi otroke in plača račune, Fernanda čez vikend, da se mal sprosti.
Bit racist, are we?

Fernando komot pazi otroke in plača račune in soyboy komot zrihta večkratni orgazem.

Da ti ne moreš ne enega ne drugega, pa ni problem genetike.

Soyboy večkratne orgazme? Spet si se zbudil moker?
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Soyboy večkratne orgazme? Spet si se zbudil moker?
O spolnosti se boš moral še veliko naučiti, preden boš razumel osnove.

jype je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Bit racist, are we?

Fernando komot pazi otroke in plača račune in soyboy komot zrihta večkratni orgazem.

Da ti ne moreš ne enega ne drugega, pa ni problem genetike.

čakaj.. torej ti si fernando, ljubimec od tvoje pa je soyboy?

Mitja223 ::

Attractive Women Want it All: Good Genes, Economic Investment, Parenting Proclivities, and Emotional Commitment

David M. Buss, Department of Psychology, University of Texas

https://labs.la.utexas.edu/buss/files/2...

Veselo branje.

Edit: redkeje se seveda odpira vprašanje kar lahko same ponudijo, da je samo prijetna na pogled pač ni dovolj, sploh če ima takšne kriterije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja223 ()

To ni nič posebno presenetljivega.

Biologija nalaga ženskam, da skušajo zagotovit čimboljše pogoje potencialnemu naraščaju.
V današnjem plentiful svetu je sicer ta nagon se mal izrodil, ampak vseen.

Ni zastonj, da so ženske by-and-large, state kolektivistične. It's the ultimate form of providing for them.

Ampak kot že rečeno. Matriarhat ima grozno kratek življenski cikel. Zahod je uro že štartal.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Mitja223 je izjavil:

Attractive Women Want it All: Good Genes, Economic Investment, Parenting Proclivities, and Emotional Commitment

Veselo branje.

Edit: redkeje se seveda odpira vprašanje kar lahko same ponudijo, da je samo prijetna na pogled pač ni dovolj, sploh če ima takšne kriterije.

Odvisno kok si zbirčen.

Begabt

Alien123 je izjavil:

Tako je.

In obratno.

jype je izjavil:

Alien123 je izjavil:

Tako je.

In obratno.

Ekhhhhmmmm

"I hope you are with a lady this afternoon, even if you are a lady. This is passion."

Quote: Fernando Martinez Emotion 98.3 (GTA Vice City) :))

Begabt

I'm with a lady _every_ afternoon. Kaj čem, lepa je, fino se imam z njo.

Unknown_001 je izjavil:

Mitja223 je izjavil:

Veselo branje.

Odvisno kok si zbirčen.

Kaj hočeš povedat? Jaz osebno pričakujem od nje približno toliko kot sam nudim, da so skupni interesi in razmišljanje. Za piko na i če sta nekje tu-tu ni strahu, da se bo en na drugem feedal, tako ali drugače. Sicer je pa to že verjetno offtopic.

Mitja223 je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Mitja223 je izjavil:

Veselo branje.

Odvisno kok si zbirčen.

Kaj hočeš povedat? Jaz osebno pričakujem od nje približno toliko kot sam nudim, da so skupni interesi in razmišljanje. Za piko na i če sta nekje tu-tu ni strahu, da se bo en na drugem feedal, tako ali drugače. Sicer je pa to že verjetno offtopic.

No, to so tvoji kriteriji po katerih boš izbiral. Povsem legit zadeva kolega.

Begabt

Pika na i ::

poweroff je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Dost bo. Zaklepamo.

Hehe, to pa je odziv.

Kar nam ni več všeč, zaklenemo. >:D

Anyway, posledica vsega skupaj je med drugim tudi ta, da se fantje čedalje manj zanimajo za dekleta. Zato se zdi, da ženske "norijo".

Enakopravnost je namreč super stvar. Včasih je bilo družbeno nesprejemljivo, da bi moški gospodinjil. Danes smo te neumnosti k sreči prerasli. Moški zato znamo kuhati, prati, likati... in znamo tudi druge stvari. Pošraufati računalnik, avto. Hkrati moški lažje prenese samoto kot ženska (oz. mu samota dostikrat celo ugaja). In na neki točki se postavi logično vprašanje, zakaj bi sploh rabil žensko? Kaj mu ženska sploh lahko nudi?

Posledično čedalje več moških živi samih, tudi če so v zvezi. Nočejo zaživeti skupaj, nočejo se tesneje vezati. In ženske to dojemajo kot neodgovornost - v resnici pa je želja po svobodi. Fantje pa raje igrajo igrice in programirajo, kot da bi "letali" za dekleti.

Nekateri glede tega sicer bijejo plat zvona, ampak meni se pa ti trendi ne zdijo tako napačni.

- A ne? In, ste ga upoštevali? Je bil premalo jasen?
Bi morala menda grdo gledat, da bi razumeli DOST JE? Ali je dost, če piše (se reče) dost?

- Ne vidim prevelikega smisla v pregovarjanju z moškimi. Sploh pa ne v moškem brlogu, kjer eden drugega suvate, ko se pa utrudite, pa še malo po meni tolčete.
Meni so ljubši boji, eden na enega.

- Čist možno. Čeprav jaz tega še nisem opazila. Je pa res, da s tem na veliko opletajo vsepovsod.

- Da vse to znate, meni izjemno odgovarja. Znam pa tudi jaz vse to. Zakaj bi potem rabila moškega? Jah, zato ker mi je z njim super. In njemu z mano, jasno. Enemu je zagotovo, brez skrbi.

- A misliš, da ženske ne živijo rade same? Joj, joj, joj....

- Meni so ti trendi čisto všeč. Ko mi pa niso, pa poskrbim, da se obrnejo.

Anyway, nastrojenost proti ženskam, zagotovo ni še nikdar nič dobrega prinesla.

A če ti pomežiknem, bo kaj narobe? Bo to nadlegovanje?
Lahko noč

D3m ::

Če rada živiš sama zakaj odpiraš temo? What's the point?

P.S.

Bitch bitch bitch your all the same.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

poweroff ::

Pika na i je izjavil:

- A misliš, da ženske ne živijo rade same? Joj, joj, joj....

Heh, o nečem drugem sem govoril. Se bo treba potrudit, pa razumet.

Pika na i je izjavil:

- Meni so ti trendi čisto všeč. Ko mi pa niso, pa poskrbim, da se obrnejo.

Dobra šala. Za obrnitev sta potrebna dva. In če moškemu ustreza, da je sam in svoboden s svojimi hobiji in življenjem - ter če je odporen na pritiske družbe in okolja - ga ženska ne bo 'obrnila'. O teh trendih govorim.

Pika na i je izjavil:

A če ti pomežiknem, bo kaj narobe? Bo to nadlegovanje?

In kaj naj bi pomežik pomenil??

Anyway, ne gre za nastrojenost proti ženskam. Ženske naj kar lepo živijo po svoje. Gre za to, da je marsikateremu sodobnemu moškemu bolj všeč 1 in 0 kot A, T, G in C. Zato vas nič ne pogrešajo. Očitno to nekateri dojemajo kot nadlegovanje, nekateri pa bijejo plat zvona o pasivnosti moških.

Po mojem mnenju pa ne gre ne za eno ne za drugo, pač pa zgolj za vprašanje svobode.
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Dobra šala. Za obrnitev sta potrebna dva. In če moškemu ustreza, da je sam in svoboden s svojimi hobiji in življenjem - ter če je odporen na pritiske družbe in okolja - ga ženska ne bo 'obrnila'. O teh trendih govorim.
Kot družboslovec verjetno veš, da noben moški, ki ni gej, ni sposoben takšne samokontrole.

poweroff je izjavil:

In kaj naj bi pomežik pomenil??
Da ji je drobtina padla v oko.

poweroff je izjavil:

Anyway, ne gre za nastrojenost proti ženskam. Ženske naj kar lepo živijo po svoje. Gre za to, da je marsikateremu sodobnemu moškemu bolj všeč 1 in 0 kot A, T, G in C. Zato vas nič ne pogrešajo. Očitno to nekateri dojemajo kot nadlegovanje, nekateri pa bijejo plat zvona o pasivnosti moških.
Da ne gre?

https://www.wsj.com/articles/the-first-...

Tudi ženske imajo raje 1 in 0, ne marajo pa nasilja zoper ženske.

K se bo enakopravno obravnavali nasilje nad moskimi, bom bolj dojemljiv. Do takrat pa i me boli patak.
Dvolicnost nikoli ne vodi do pravega naoredka v odnosih

tikitoki je izjavil:

K se bo enakopravno obravnavali nasilje nad moskimi, bom bolj dojemljiv. Do takrat pa i me boli patak.
A si baba, da se ne morš zase postavt?

Dokler moški sami sebe ne bodo spoštovali, ni nobenega razloga, da bi jih tudi ženske.

tikitoki je izjavil:

Dvolicnost nikoli ne vodi do pravega naoredka v odnosih
Dvolični so moški, ne ženske.

Jype sej vem, da si bolnik ali trol. Ne, sa je veliko razlike.

Imas pa prav, da je cas, da se moski postavijo zase. Drugace bomo drugorazredni drzavljani ratal.

jype je izjavil:

Kot družboslovec verjetno veš, da noben moški, ki ni gej, ni sposoben takšne samokontrole.

Traparija.

Če ima normalen moški (ki misli še š čim drugim kot s 'spodnjo glavo') na voljo žensko ali računalnik/avto/šport,... bo izbral drugo. Tisti, ki pa niso sposobni sami živeti in jim je edini dosežek v življenju da osvojijo kakšno lepotico, pa seveda niso pravi moški.

Pravi moški vedno raje rešuje enačbe, kot pa da se zapleta ženskami. >:D
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

jype je izjavil:

Traparija.

Če ima normalen moški (ki misli še š čim drugim kot s 'spodnjo glavo') na voljo žensko ali računalnik/avto/šport,... bo izbral drugo. Tisti, ki pa niso sposobni sami živeti in jim je edini dosežek v življenju da osvojijo kakšno lepotico, pa seveda niso pravi moški.

Pravi moški vedno raje rešuje enačbe, kot pa da se zapleta ženskami. >:D

@ Matthai... you failed point

Begabt

taja13 ::

Dvoličnost ni vezana na spol, bolj je to način prilagajanja. Meni sicer taki ljudje ne ustrezajo, raje imam odkrit pogovor, brez kompliciranja.
Če pa nekdo začne pogovor z nekimi prepričanji od katerih noče odstopit niti milimeter, potem je logično, da bo videl samo to kar hoče in ne dejansko stanje.

Unknown_001 je izjavil:

A nisi pravi moški, kaj? :))
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

A nisi pravi moški, kaj? :))

In vam je kao FDV dal zmožnost dojemanja večih pogledov? Koji kurac? Jaz bi odškodnino na tvojem mestu zahteval.

Begabt

Fdv bi mogli zapret..

Alien123 je izjavil:

Fdv bi mogli zapret..
Se ne strinjam. Nekdo mora tudi v Sloveniji preživljat obubožane naravoslovce.

Tvoji odgovori me konsistentno, succeed to un-impress, jype.
There will be chutes!
It came from the lab.

Dokler ne ostaneš na cesti in brez vsega, bom Matthaija spoštoval.

A to tista tvoja opevana ženska empatija?
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

A to tista tvoja opevana ženska empatija?
Ženska intuicija. Empatija ni rezervirana za ženske, so pa moški v povprečju bolj počasni, ko je treba razvozlati subtilne namige.

Alien123 je izjavil:

Fdv bi mogli zapret..

Dokler se alieni po Zemlji sprehajajo, je FDV nujen! :))
sudo poweroff

Alien123 je izjavil:

Fdv bi mogli zapret..

Živimo v demokraciji, če bi bila večina za to bi ga zaprli, če se folk nebi tja vpisoval tudi. Če ti to ni všeč se lahko preseliš in preizkusiš ostale "sisteme".
««
7 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
64086841 (77830) vostok_1

Več podobnih tem