» »

Nadlegovanje ali spogledovanje

Nadlegovanje ali spogledovanje

««
5 / 14
»»

MasterTade ::

Eni mal pretiravate s sodišči pa tožbami. Nimam tovrstnih izkušenj vendar mislim, da se v najslabšem primeru ponavadi zgodi da te na licu mesta obtoži ali ti reče da spi*di. Kaj je privedlo do tega je pa lahko različno. Lahko je spogledovanje s strani njej nezanimivega, neprivlačnega človeka, lahko pa primitivizem, ali njen napihnjen ego

IL_DIAVOLO ::

Jarno je izjavil:

http://www.slovenskenovice.si/novice/sl...

Ko se spogleduješ, pazi s kom. Moški navadno potegnejo kratko.

To je bebcek v letih, ki se mu je zalustalo, da lahko za nekoga skrbi. Otrok seveda ni imel, zenske tudi ne.

To ima bolj malo s spogledovanjem.

Blop ::

Pika na i je izjavil:

Moški sploh poznajo razliko?
Včasih se zdi, da ne ravno.
Če jo, zakaj jo tako radi "pozabijo" ?

Resnici na ljubo, imajo s tem probleme tudi ženske.
Zdi se, da se bodo kmalu kar dobro zlasale med sabo.
Tiste, ki menda ne poznajo flirta in je vse kar naredi moški, zgolj nadlegovanje in tiste, ki še ločijo med njima. Groza.
Še večja groza pa je, da se zdi, kot da moškim to ustreza.
In kdo nosi posledice?

Ne in Ja sta še vedno besedi s točno določenim pomenom.
V to kategorijo spadata tudi Nehaj in Daj.

Kdaj točno in zakaj, se tega ne ve več?
Kdo je kriv?

Komunikacija, ki je ni.

P.s.
Zaradi mojega pisanja, nimaš prav nobene pravice predvidevat, da ti bom rekla ja. Razumljivo?

Besede nimajo toliko veze kot način, kako to poveš in to pokažeš. Mislim, da imajo ženske problem, ker ne znajo ostro, in glasno reči ne ter zraven zelo grdo pogledati tipa. Če punca reče ne in se zraven zaradi vljudnosti nasmehne tvega nesporazum - upravičeno.

Seveda so izjeme, ki ne razumejo glasnega ne, loputanja vrat pred nosom in jim kapne kaj punca misli šele takrat, ko ta kliče policijo, vendar so te osebe točno to. Izjeme. In niso predmet te debate.

btw, imo smo ženske in moški po pameti isti k***. Imaš tko neumne/pametne tipe/punce, ki imajo tako dobre kot tudi slabe dneve.
Sploh pa, ko iščeš patnerja te ne brigajo povprečja. Briga te le tista the one oseba, ki pade v povprečje ali pač ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Blop ()

vostok_1 ::

SimplyMiha je izjavil:

Jaz poznam več primerov ko je bil nekdo legitimo obtožen a nato na sodišču oproščen zaradi premalo dokazov.

Tudi jaz poznam te primere, ja. Pa veš, kaj se je potem zgodilo z njimi? Njihova življenja so bila prizadeta samo zato, ker jih je nekdo privlekel na sodišče za nekaj, česar niso naredili. Tudi če si oproščen, to še ne pomeni, da te bo okolica obravnavala enako kot prej.

Tako ti priporočam, da sam upoštevaš lastni nasvet, ter se odklopiš. Lahko tako kot Sašo Hribar.

Kar si napisal je zelo res, ni pa še tako prevalentno v SLO, kjer tradicionalen balkan še nekako vstraja.

Jz bi v primeru lažne obtožbe, jo stožil nazaj do srednjega veka.
Edini način, da se taki premeri zajezijo je tako, da se jim kontrira nazaj. Če v prvo sodišče zavrnilo njene obtožbe, pol je zmaga skoraj garantirana.
Sam upaj, da ne bo sodnica ženska.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

jype ::

Blop je izjavil:

upravičeno
Ne.

jype je izjavil:

Blop je izjavil:

upravičeno
Ne.

Nesporazume se vedno da reševati. Z bol jasnimi besedami in mimiko.

Ja, ni pa upravičeno domnevati, da "ne" pomeni karkoli drugega, če ni izrečen neprijazno.

Zgodovina sprememb…

• predlagala izbris: Blop ()

Feminizem je praktično itak ubil vso romantiko, katero si ženske običajno želijo.

There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Feminizem je praktično itak ubil vso romantiko, katero si ženske običajno želijo.
Narobe.

jype je izjavil:

Ja, ni pa upravičeno domnevati, da "ne" pomeni karkoli drugega, če ni izrečen neprijazno.

Seveda je. Jaz konstantno govorim "Ma ne me hecat. Resno?" Le kaj tukaj pomeni ne... ;) Sicer pa, eno je, kaj je upravičeno, drugo je, kaj ljudje dejansko razumejo. In, če res želiš, da negdo nekaj razume, bi bilo smiseno, da mu to poveš na način, kjer je velika verjetnost (bo velika večina tipov), to razumela.

p.s. pomotoma pritisnila predlagaj izbris

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Blop ()

noraguta ::

Feminizem v bistvu ne obstaja so le glasne nepofukanke.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

True dat.
There will be chutes!
It came from the lab.

Blop je izjavil:

Seveda je. Jaz konstantno govorim "Ma ne me hecat. Resno?" Le kaj tukaj pomeni ne... ;) Sicer pa, eno je, kaj je upravičeno, drugo je, kaj ljudje dejansko razumejo. In, če res želiš, da negdo nekaj razume, bi bilo smiseno, da mu to poveš na način, kjer je velika verjetnost (bo velika večina tipov), to razumela.
This is why we can't have nice things. "Ne" lahko rečeš povsem prijazno. Odgovornost za pravilno razumevanje povedanega ne more biti na tebi.

noraguta je izjavil:

Glih ti boš vedu, ja.

nagobčnik ::

Blop je izjavil:

Besede nimajo toliko veze kot način, kako to poveš in to pokažeš. Mislim, da imajo ženske problem, ker ne znajo ostro, in glasno reči ne ter zraven zelo grdo pogledati tipa. Če punca reče ne in se zraven zaradi vljudnosti nasmehne tvega nesporazum - upravičeno.

Seveda so izjeme, ki ne razumejo glasnega ne, loputanja vrat pred nosom in jim kapne kaj punca misli šele takrat, ko ta kliče policijo, vendar so te osebe točno to. Izjeme. In niso predmet te debate.

Premalo ostrine? Že v tej temi je nekaj ljudi, ki pravijo, da ženske preveč ostro odreagirajo (policija, sodišče) že za napačen pogled. Očitno je kar težko ustrezno odreagirat, če si ženska, vedno se bo našel nekdo s pritožbo.

jype je izjavil:

Blop je izjavil:

This is why we can't have nice things. "Ne" lahko rečeš povsem prijazno. Odgovornost za pravilno razumevanje povedanega ne more biti na tebi.

noraguta je izjavil:

Glih ti boš vedu, ja.

Gospod a pri vas petelini ne pojejo?

Utk ::

jype je izjavil:

Utk je izjavil:

Če ne veš kdo je moški in kdo ženska, vprašaj, ti bomo povedali.
https://slo-tech.com/forum/t716484/p580...

Ti morda nisi ziher, jaz pa sem. Zato pa pravim, poskusi še pri moškemu, da se prepričaš, da je neka razlika.

noraguta je izjavil:

Gospod a pri vas petelini ne pojejo?
Ne. Nagravžno se derejo.

Utk je izjavil:

Ti morda nisi ziher, jaz pa sem. Zato pa pravim, poskusi še pri moškemu, da se prepričaš, da je neka razlika.
OK, poizkusim in sporočim.

jype je izjavil:

Blop je izjavil:

This is why we can't have nice things. "Ne" lahko rečeš povsem prijazno. Odgovornost za pravilno razumevanje povedanega ne more biti na tebi.]

Odgovornost res ne. So pa žal poseledice nepravilnega razumevanja. V neizogib neprijetnostim pač jasno postaviš meje.

nagobčnik je izjavil:

Premalo ostrine? Že v tej temi je nekaj ljudi, ki pravijo, da ženske preveč ostro odreagirajo (policija, sodišče)
je kje kak statističen podatek, koliko žensk prijavi nadlegovanje policiji? Koliko jih pride na sodišče? Ker po mojih izkušnjah/poznavanju mora biti ta procent precej pod povprečjem. Iz tega bi logično sklepala, da se potem takem na tem forumu zadržujejo večina.. ;)

Ne. Nagravžno se derejo.

Pa kokoši kokodakajo?

nagobčnik ::

Blop je izjavil:

je kje kak statističen podatek, koliko žensk prijavi nadlegovanje policiji? Koliko jih pride na sodišče? Ker po mojih izkušnjah/poznavanju mora biti ta procent precej pod povprečjem. Iz tega bi logično sklepala, da se potem takem na tem forumu zadržujejo večina.. ;)

Po mojem mnenju imaš kar prav.

Ja mene jentud baba pofukala pa nism hotu. Punca na japonskem jaz z mačkom. Prav da mi bonžupo skuhala. Se pa name sprav kt krava kse jaha.
.. Jaz se nisem mogel upret. In me je gladko zlorabla za svoj sprevržen užitek. In potem še župe ni skuhala..

Pa še revna je bila kot crkvena miš

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: noraguta ()

noraguta je izjavil:

Pa kokoši kokodakajo?
Ne, nagravžno se derejo.

Povej jim

Ne govorijo švedsko.

SimplyMiha ::

Blop je izjavil:

Lahko te svoje izkušnje oz. poznavanje argumentiraš?

Ker ti povem, da če kot ženska greš prijavit spolni napad, te resno jemljejo na vsakem koraku, moškega pa čaka neresen sprejem, če ne celo posmeh. Zato je procent teh zelo majhen, čeprav ni nič manj nasilja nad moškimi kot ženskami (samo pri družinskem nasilju, kjer se partner izživlja nad partnerico, je tega 10%, medtem ko je obratno 8%). Moški se pred zakonom ne more nadejati enake obravnave kot ženske. Za moške obstaja samo ena varna hiša, in sicer v Mariboru, pa je bila nabasana takoj po odprtju.

Vpričo take neenakosti človek pač ne more ostati ravnodušen.

IL_DIAVOLO ::

@noraguta Daj obnasaj se no.

SimplyMiha je izjavil:

Ker ti povem, da če kot ženska greš prijavit spolni napad, te resno jemljejo na vsakem koraku, moškega pa čaka neresen sprejem, če ne celo posmeh.
A to si prebral na men's rights redditu?

SimplyMiha je izjavil:

ni nič manj nasilja nad moškimi kot ženskami
Pravi moški z resnim obrazom, medtem ko je vsaka peta pretepena, vsaka sedma posiljena.

SimplyMiha je izjavil:

Za moške obstaja samo ena varna hiša, in sicer v Mariboru, pa je bila nabasana takoj po odprtju.
Krivi ste mačisti, ki moške s težavami zmerjate z izrazi, sicer rezerviranimi za ženske.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

SimplyMiha ::

Vidite, o kakšnem odnosu govorim?

SimplyMiha je izjavil:

Vidite, o kakšnem odnosu govorim?
Pravilnem. Moški jamrajo, ženske pa trpijo, potem si pa moški še drznijo trditi, da je ravno obratno.

Ni gkih tako vsaj v ameriki razmišljajob, da bi bila kriva ovadba okrogbaponebokoristi kazniva.

Aha.

kuall ::

jype zakaj si pa ti cel dan na tem forumu? nimaš nič bolj pametnega za delat?

next3steps ::

Da širi resnico.

kuall ::

Jypetov džihad.:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

kuall je izjavil:

jype zakaj si pa ti cel dan na tem forumu?
Saj danes sem zadnji dan. Majkemi.

poweroff ::

Se pravi zato ker so moški "v povprečju" nasilni, ženske pa "v povprečju" pretepene, si tisti moški posamezniki, ki so žrtve nasilja ne zaslužijo varne hiše?

Emm...

Se pravi zato ker so črnci "v povprečju" nasilni, belci pa "v povprečju" pretepeni, si tisti črnski posamezniki, ki so žrtve nasilja ne zaslužijo varne hiše?

Reads right?
sudo poweroff

Pika na i ::

Dost bo. Zaklepamo.

Nč zaklepat. We're just warming up. Pust odprto.
There will be chutes!
It came from the lab.

Unknown_001 ::

Some people really have to ruin everything.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

MasterTade ::

Avtorica napiše 3 poste jamra pa reče da je dost :))

korenje3 ::

ja napajala se je z odzivi...
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Mordecai ::

Odgovor na op je dejansko preprost, ko enkrat poznaš biološko znanost, ki stoji za tem.
Punce ste biološko sprogramirane, da padate na tipe, ki se šopirijo, ki vzpostavijo vodilni položaj in ki si preprosto vzamejo in dosežejo svoje. Ženska podzavestno ugotovi, da je tak tip voditelj in jo bo sposoben vodit, branit in se prerinit čez druga krdela...

Mordecai je izjavil:

Punce ste biološko sprogramirane, da padate na tipe, ki se šopirijo, ki vzpostavijo vodilni položaj in ki si preprosto vzamejo in dosežejo svoje. Ženska podzavestno ugotovi, da je tak tip voditelj in jo bo sposoben vodit, branit in se prerinit čez druga krdela...
Oh, ko bi le bile reči tako zelo preproste...

V resnici so reči bistveno drugačne, kot si "FDV biologi" v tej temi predstavljate.

poweroff je izjavil:

Se pravi zato ker so moški "v povprečju" nasilni, ženske pa "v povprečju" pretepene, si tisti moški posamezniki, ki so žrtve nasilja ne zaslužijo varne hiše?

Emm...

Se pravi zato ker so črnci "v povprečju" nasilni, belci pa "v povprečju" pretepeni, si tisti črnski posamezniki, ki so žrtve nasilja ne zaslužijo varne hiše?

Reads right?
Tako je. Črnci nimajo nobene varne hiše v Sloveniji. Zakaj bi jo torej morali imeti moški?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Mordecai je izjavil:

Odgovor na op je dejansko preprost, ko enkrat poznaš biološko znanost, ki stoji za tem.

Ti jaz povem kako je dejansko izgledalo tisoče let nazaj da ne boš mlatil neumnosti?

Malo bolj divji samci iz jame ena so zavohal da majo v jami 2 plodno samico. V roke so vzeli buzdovane, šli v jamo 2, razbili par buč in "plen" za lase odvlekli v svojo jamo kjer so naredili svoje.

Potem pa ti tukaj mlatiš o prostovoljnem izbiranju samca.

Begabt

Plodne samice so šle kar same v jamo 2, btw.

Vic stoletja. :))

Jype prehistorik.

Begabt

Jah, taka so zgodovinska dejstva.

jype je izjavil:

Jah, taka so zgodovinska dejstva.

Falsificirana dejstva.

Wait.... jama 1 jama 2...

Owwwwwwww FUCK OFF jype. You got me here!

Begabt

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

O prazgodovini spogledovanja in nadlegovanja se lahko zazremo v plemensko urejene družbe iz bližnje preteklosti.
Da so moški bili nasilni pajaci je zgolj situacijsko (tribe vs. tribe), bili so tudi prijatelji in sorodniki.
#65W!

Jarno je izjavil:

O prazgodovini spogledovanja in nadlegovanja se lahko zazremo v plemensko urejene družbe iz bližnje preteklosti.
Da so moški bili nasilni pajaci je zgolj situacijsko (tribe vs. tribe), bili so tudi prijatelji in sorodniki.

Vseeno. Večina partnerskih zvez je bila do nedavnega vnaprej dogovorjenih. Seveda da so se familije združevale in krepile skupno kapitalno moč. Neke romantike ni bilo kaj dosti razen pri izjemah.

Te teorije o alfa beta in izbiranju so totalen bleferski BLUZ. Neko pametovanje v tri krasne ne da bi sploh kdo preveril kaj se je res dogajalo tekom zgodovine.

Begabt

Zgodovina sprememb…

««
5 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
64086848 (77837) vostok_1

Več podobnih tem