Forum » Kriptovalute in blockchain » Stratum connection timeou težava
Stratum connection timeou težava
Lukzii ::
Živjo,
imam 2 mašini, ki mi rudarita (zaenkrat samo CPU...). Na prvi (OS Win 10) zadeva deluje preko xmr-stak-cpu brez težav, se connecta in oddaja share v pool...na drugi (OS Debian), pa mi javi da je "stratum connection timeout in stratum connection interrupted".
Na obeh minerjih je isti port (4444...sem probal tudi z drugim), poskusil sem tudi, da dodam worker1 oz. worker2 za naslovom denarnice ampak na Debianu še vedno težava ostaja.
Preguglal sem vse internete in ne najdem neke pametne rešitve ;)
lp
imam 2 mašini, ki mi rudarita (zaenkrat samo CPU...). Na prvi (OS Win 10) zadeva deluje preko xmr-stak-cpu brez težav, se connecta in oddaja share v pool...na drugi (OS Debian), pa mi javi da je "stratum connection timeout in stratum connection interrupted".
Na obeh minerjih je isti port (4444...sem probal tudi z drugim), poskusil sem tudi, da dodam worker1 oz. worker2 za naslovom denarnice ampak na Debianu še vedno težava ostaja.
Preguglal sem vse internete in ne najdem neke pametne rešitve ;)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Catcoin (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16682 (13714) | papasmrk |
» | Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18802 (11739) | Hayabusa |
» | ntp (netwrok time protocol)Oddelek: Omrežja in internet | 1914 (1760) | moj_nick |
» | URAOddelek: Slo-Tech | 1975 (1884) | PaJo |
» | Windows 2000 in Windows Time serviceOddelek: Operacijski sistemi | 2327 (2223) | JeDo |