Forum » Loža » Pošta, večji paket
Pošta, večji paket
matobeli ::
Zdravo,
za avto sem naročeval karoserijske dele. Rad bi vrnil stvari, pa ne vem katera pošta bo najugodnejša.
Poslano je bilo kot dva paketa (čeprav je ista pošiljka), en paket je dolg cca 2m (pragovi), drug paket pa je nepravilnih oblik (2 blatnika).
Ali navadna pošta sploh sprejme tako dolge pakete? Ali lahko oddam to kot isti paket, ali se mora nujno skupaj držat?
Kater ponudnik "hitrih pošt" velja za ugodnejšega?
za avto sem naročeval karoserijske dele. Rad bi vrnil stvari, pa ne vem katera pošta bo najugodnejša.
Poslano je bilo kot dva paketa (čeprav je ista pošiljka), en paket je dolg cca 2m (pragovi), drug paket pa je nepravilnih oblik (2 blatnika).
Ali navadna pošta sploh sprejme tako dolge pakete? Ali lahko oddam to kot isti paket, ali se mora nujno skupaj držat?
Kater ponudnik "hitrih pošt" velja za ugodnejšega?
krefi ::
pozdravljeni
zanima me ce mi lahko razlozi kdo kratice DEREGA pri sledenju paketa ?
zanima me ce mi lahko razlozi kdo kratice DEREGA pri sledenju paketa ?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
DarwiN ::
DEutschland, REgensburg ... skratka, paket se nahaja v Nemčiji.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste neprevzem pošiljkeOddelek: Loža | 2929 (2341) | Highlag |
» | je komu ratalo prepričat telekom da mu kombinira paketeOddelek: Omrežja in internet | 4177 (2928) | loveJDM |
» | kako najhitreje in najugodneje rešiti problem za vse 3Oddelek: Loža | 1530 (920) | turk1990 |
» | ebay - track numberOddelek: Pomoč in nasveti | 6089 (5615) | mihec87 |
» | Paket via Pošta slovenije - nepričakovana dodatna postavkaOddelek: Loža | 10311 (9310) | kitewing |