» »

LG išče pot iz težav pri prodaji pametnih telefonov

LG išče pot iz težav pri prodaji pametnih telefonov

Slo-Tech - LG-jev oddelek za mobilne telefone že deset četrtletij zapovrstjo prideluje izgubo in kazalo je, da jo bo tudi enajstič. Toda LG se je odločil, da bo popolnoma spremenil taktiko. Že minuli teden so sporočili, da ne bo več novega modela telefona vsako leto, sedaj pa je postalo jasno še, da se prihajajočemu modelu LG G7 obeta velika sprememba. Že izdelano so vrgli v koši, telefon pa si bodo zamislili povsod od začetka.

Pri proizvajalcih pametnih telefonov se je kar nekako zakoreninilo prepričanje, da je treba vsako leto izdati nov model. Apple vse od leta 2007 vsako leto pripravi novo generacijo iPhonov, podobno velja tudi za Samsungove telefone Galaxy. LG se je odločil, da tako ne bo šlo več naprej. Izvršni direktor Cho Seong-jin je na CES-u dejal, da bodo nov vrhunski pametni telefon (flagship) predstavili, ko bo ta potreben, ne bodo pa tega počeli zgolj zato, ker to počnejo konkurenti. Namesto tega bodo obdržali obstoječe modele dlje ter pripravili več variant obstoječih modelov. Seveda ni težko ugotoviti, da je glavni razlog za tako odločitev slaba prodaja in izguba.

Zanimiva je tudi odločitev, da je prihajajoč LG G7 odpovedan. Pričakovali smo ga na MWC-ju v Barceloni, ki bo potekal konec februarja. Toda viri blizu podjetja pravijo, da se to ne bo zgodilo. Novi telefon, ki se ne bo imenoval LG G7, bo nared šele aprila ali pozneje, ker se je LG odločil za popoln redizajn. Zdi se, da je LG ugotovil, da obstoječ prototip za LG G7 ni imel odlike, ki bi ga razlikovala od konkurence in prinesla prepotrebne prodajne številke. Zato so se odločili, da se vrnejo za pisalno mizo in ga oblikujejo tako, da bo privlačnejši.

83 komentarjev

«
1
2

drekodovce ::

če prodaš ljudem jajc za 150€, kateri spodobno deluje 14 dni, potem pa ni več zmožen normalno funkcionirati, normalno da ne boš šel še enkrat kupit LGja. Prav tako se je govorilo kako je lg g2 superduper model. In res je bil, kasneje pa so uporabniki imeli z njemu cel kup težav. Pride ven G3.. super telefon za ugodno ceno. Celo priporočil sem ga parim kolegom ki so ga kupili, po enem letu se je izkazalo to kot popolna napaka. Drug kolega je kupil neko oskubljeno verzijo g3 in mi pokazal kako poteka odklepanje zaslona. 10 sekund.

Na kratko povedano. Verjel sem, da so LG dobri telefoni, ampak so preveč uporabnikov razočarali v prekratkem obdobju. Če se že igraš z bumerangom se vsaj nauči kako ga vreči, da pride nazaj.

MxxW5 ::

Seveda, privlačnost je problem. Ne pa serija telefonov, ki so se samouničili kmalu po nakupu (bootloop). Lepo je videti, da celo današnji potrošnik ne prenese vsega.

Dr_M ::

Jest imam dalec najboljse izkusnje z LGji. Optimus G Pro star 4 leta in pol, dela povsem brez tezav. Moja ima G3, samo baterijo sem zamenjal enkrat in to je to, dela bp, moj G6 se vedno brezhiben.
Moja tasca je Nexusa 4 zamenjala po 5 letih, ko je zacel mal nagajat (pa se to je bila verjetno se original baterija), moja mat ima se vedno nexusa 5.
To dela, ne pa samsungi in appli, ko ti sam od sebe razpade po 2 letih.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Kebo ::

Doma imam 3 Nexus 5ke, na 2 od treh se zatika knof, iz vseh treh so popadale posamične črke napisa "Nexus", okvir na vseh treh ima razpoke, na enem se je odlotal WIFI modul in deluje 50% časa, na drugem pa so nedelujoče obe kameri in flash.

zmaugy ::

LG G3, ki je pri nas doma, dela brez težav. Ne crkne niti v mrazu...>:D

blackbfm ::

g2 sm mel nekje 2 leti, najprej je odletu bluetooth, potem pa so se začeli neki freezi in random booti.. sem pričakoval mal več od življenjske dobe

bambam20 ::

LG nima niti enega oblikovno lepega modela. Ne moreš prodajat mobilnih telefonov, če nisi sposoben zadeve spravit v privlačno obliko.

NEXUS je googlov telefon, ki ga je izdeloval LG. Ne to mešat z LG-jevimi modeli.

Dr_M je izjavil:


To dela, ne pa samsungi in appli, ko ti sam od sebe razpade po 2 letih.



Mhm. zato pa vsi apple , samsunge pa huawaie kupujejo. Saj vem. Nimajo pojma. Morali bi LG-ja pa Lumie, ker to so lepi telefoni. ;((

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Pezdicek ()

blackbfm ::

NEXUS je googlov telefon, ki ga je izdeloval LG. Ne to mešat z LG-jevimi modeli.


nexus 5 je samo rebrandan g2.. s tem da so še bolj šparal na materialih>:D

darkz ::

tudi moja zgodovina me ni razočarala z LG-om .. mel sem

-optimus 4x hd
-g2
-g4
-v10

in še dandanes mi vsi delajo brez problemou razen g4ke :) . Gledam za zamenjavo za v30 .. je pa res kar je napisano "ni imel odlike, ki bi ga razlikovala od konkurence"
Je pa res velika stvar ki jo cenim ojačevalec za slušalke, ki je nima noben drugi flagship. Tudi foto pri Lgju je bil zmeraj pri vrhu glede kvalitete.
|ryzen 3900x|, |2x8 ddr4 3600|, |x470-f rog|
|970pro 512|, |5700 xt|, |nzxt x52|, |omen 32|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: darkz ()

blackbfm ::

Tudi foto pri Lgju je bil zmeraj pri vrhu glede kvalitete.


Nevem kaj je zate kvaliteta amapak tok slabega fotkica kot ga je imel g2 jz nisem vidu na nobenem flagshipu :))

Ales ::

Ko je G2 prišel ven in še kar nekaj časa po tem je bil njegov fotkič več kot konkurenčen, boljši od npr. Samsunga S4, kaj si pa ti gledal pa samo bog ve.

LG G2 do G6 in cela V serija, V10, V20 in V30 so na področju fotografije in zvoka vedno bili v vrhu med svojo konkurenco, mirno si poglej kateri koli primerjalni test.

Je pa žalostna resnica, da je G2 v marsičem bil eden najbolj inovativnih telefonov svoje generacije in na trg je prišel pred svojo konkurenco, od tam naprej pa je prednost LG-ja kopnela vse do LG G4, po katerem se LG ni več ujel.

V10 npr. je prav tako bil odličen in inovativen telefon, ki je v prodajo dejansko prišel cele mesece za tem, ko so ga prestavili in pol generacije za konkurenco. G5 je bil dober poskus a tržno neuspešen in ponovno pol leta za konkurenco. G6 je več ali manj "samo" odličen telefon, ki se po dizajnu morda lahko kosa z S7 z S8 pa nikakor ne in ponovno je bil prepozen, V30 prav tako prepozen.

Če bi G7 enako zaostajal za S8 ali S9 jim niti ne preostane nič drugega, kot strateški umik. Si pa ne želim, da LG izgine s področja mobilnih telefonov, ker Samsung potrebuje direktno konkurenco v Južni Koreji in nasploh je LG vedno bil dobra protiutež Samsungu, ne glede na tržni delež. Brez njega bomo potrošniki še na slabšem, kot že tako smo v tej poplavi istovetnih Android jajc.

Sicer pa imajo v osnovi čisto prav. Koji k... rabimo vsako leto nov ultra drugačen in 20-30% dražji model telefona?? Po ceni in za to, kar nudi, je LG G6 trenutno eden najugodnejših nakupov.

klinker ::

Dr_M je izjavil:


To dela, ne pa samsungi in appli, ko ti sam od sebe razpade po 2 letih.


Do zdaj sem ravno razpadajoce Sonyje in LGja vidu, nobenega Samsunga, Applea, itd >:D

poweroff ::

Kebo je izjavil:

Doma imam 3 Nexus 5ke, na 2 od treh se zatika knof, iz vseh treh so popadale posamične črke napisa "Nexus"

A to tiste, ki so vrezkane v plastiko? :))
sudo poweroff

Markoff ::

Moj prvi in edini LG je bil prvi poceni touch screen po imenu cookie, ne spomnim se točnega imena modela. Nekaj tednov po izteku garancije (1 leto) je desna stran ekrana nehala delati. Po drugi strani so njihovi monitorji in TVji odlični. Nobenih mrtvih pikslov, slika dobra, ...

Pač, vsak produkt znotraj znamke je skoraj enako kot produkt različnih podjetij.
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
in neizprosen boj proti neobstoječemu sovražniku - v zameno za državni denar
in neprofitno najemno stanovanje v središču Ljubljane. -- Tomaž Štih, 2021

Pezdicek ::

bambam20 je izjavil:

LG nima niti enega oblikovno lepega modela. Ne moreš prodajat mobilnih telefonov, če nisi sposoben zadeve spravit v privlačno obliko.

NEXUS je googlov telefon, ki ga je izdeloval LG. Ne to mešat z LG-jevimi modeli.

Dr_M je izjavil:


To dela, ne pa samsungi in appli, ko ti sam od sebe razpade po 2 letih.



Mhm. zato pa vsi apple , samsunge pa huawaie kupujejo. Saj vem. Nimajo pojma. Morali bi LG-ja pa Lumie, ker to so lepi telefoni. ;((


Nima lepega telefona? Še 5x si poglej V30.

Ne pa daljinci od jajc s8 in note 8

||_^_|| ::

En od problemov je to, da ne podkupujejo operaterjev in zaposlenih pri operaterjih/posrednikih, tako kot to počno druge velike znamke.

Invictus ::

Naj raje vložijo več časa in denarja v support softwara na starih telefonih.

Marsikdo bi za update tudi plačal, če bi bila cena normalna (10-20 EUR) in bi telefon delal dobro še naprej...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

jizzer ::

V30 bi takoj nabavil. Pa mogoče tudi kerega že prej. Ampak nisem nikoli zaradi LGjevega Androida, ki ga ne prenesem. Poznam pa načeloma več ljudi ki jim je LG všeč in niso meli problemov, kot takih ki so imeli probleme. Zaradi tega mi ni to najbolj jasno, je pa res da vsaki telefon zamudijo ;((

@Invictus
se strinjam, ampak glede na tehnologijo je to pomoje zelo težko izvedljivo, nonstop neke nove stvari vključujejo v android. Ne splača se vsega tega hendlat, poleg tega pa je tudi fizično zelo težko pazit na telefon toliko časa. Tudi če ti enkrat dol ne pade, je izpostavljen toliko različnim scenarijem, in klimam da ga že to zmrda.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jizzer ()

s1m0n ::

Jaz sem LGja zapustil prav zaradi posodobitev. Telefon je ta čas bil top flagship in je dobil le 3 posodobitve.
Pa še to je bilo iz 4.1 na 4.2...

poweroff ::

Kako pa se obnese LG K10?
sudo poweroff

Izi ::

Moj simpatično majhen LG Optimus L3 je star že častitljivih 6 let :))
Še vedno dela ko urca in je videti praktično kot nov. Na začetku je baterija držala 10 dni sedaj pa okoli 5 dni. Prednost majhnega ekrana. Še vedno je prva in originalna baterija, prižgana 24/7 vseh 6 let. V šestih letih sem ga polnil okoli 300-krat.
Gor je Android 2.4 in še vedno lahko naložim praktično ves današnji software, edino kakšna novejša igra zahteva novejši OS ampak iger tako ali tako ne igram na telefonu.

Imam ga zato, ker je ravno prav velik za telefon. Dimenzije so 6 x 10 cm :D. Kar je več so neuporabne kište, ki ti pokrijejo pol glave ko telefoniraš in ne gredo v noben žep.
Kar je daljše od 10 cm zame ni več telefon, zato današnjega sranja ne uporabljam, čeprav mi zastonj ponujajo 15 in več centimetrske dolgine.

Ledstorm ::

Zakaj mu ne gre. Hja to je vsem jasno, le njim in ostalim ne. Lepi več niso, razen lanskih modelov.

Jaz sem pred leti, kupil LG F60 D390n, malo kasneje še tablico LF G Pad 10.1 v700 (prvi model)
Oba sta si podobna jajce jajcu, lepa podobna Nexus 5, a cenejši verziji letega.
Še danes sta funkcionalna, bolj kot opevani Asus Transformer 300t, temu je šel gumb že po letu dni, kar pri LGju ne.

Prav lepo delujeta. Le mali F60 ima težave, a odlične zvočnike, da celo močno gluhi lahko kaj sliši.

Ko pa sledim trgu novih telefonov, le redki pridejo ven lepi in cenejši. :8)

Lepi so meni recimo: LG v10 in ja ta G7

Kar povem, posebej mi je važna nadgradilnost Androida, slišal sem da to zmorejo le Android One modeli, tako obljubljajo.
No ja pri nadgradnjah nikoli ne veš, ali bodo ali ne. ;((
Narava je najboljše zdravilo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ledstorm ()

filip007 ::

Pri nas imata starša LG Bello in Magna, pa ni nobenih posebnih problemov.

Sploh pa ne kupujemo telefonov višjega razreda, saj ni potrebe.
Palačinka z Ajvarjem in stopljenim sirom v mikrovalovki.

blackbfm ::

Ko je G2 prišel ven in še kar nekaj časa po tem je bil njegov fotkič več kot konkurenčen, boljši od npr. Samsunga S4, kaj si pa ti gledal pa samo bog ve.


Nikoli, iphone 4 ki je bil dve, ali celo tri generacije starejsi je delal boljse fotke in videje..sem mel oba. Lg je imel tak denoise filter cez fotke da ti je slabo ratal, pri videu seje dogajal framerate drop v temnejsih pogojih, exposure control mnogokrat faljen, avtofokus nikakav brez moznosti manualnega. Pa zvok je clipu. Tako sranje od kamere jz res nikjer drugje nisem vidu kot na tem lg

next3steps ::

jizzer je izjavil:

V30 bi takoj nabavil. Pa mogoče tudi kerega že prej. Ampak nisem nikoli zaradi LGjevega Androida, ki ga ne prenesem. Poznam pa načeloma več ljudi ki jim je LG všeč in niso meli problemov, kot takih ki so imeli probleme. Zaradi tega mi ni to najbolj jasno, je pa res da vsaki telefon zamudijo ;((

@Invictus
se strinjam, ampak glede na tehnologijo je to pomoje zelo težko izvedljivo, nonstop neke nove stvari vključujejo v android. Ne splača se vsega tega hendlat, poleg tega pa je tudi fizično zelo težko pazit na telefon toliko časa. Tudi če ti enkrat dol ne pade, je izpostavljen toliko različnim scenarijem, in klimam da ga že to zmrda.

Lumia se še danes dobro obnese.

Ledstorm je izjavil:

Zakaj mu ne gre. Hja to je vsem jasno, le njim in ostalim ne. Lepi več niso, razen lanskih modelov.

Jaz sem pred leti, kupil LG F60 D390n, malo kasneje še tablico LF G Pad 10.1 v700 (prvi model)
Oba sta si podobna jajce jajcu, lepa podobna Nexus 5, a cenejši verziji letega.
Še danes sta funkcionalna, bolj kot opevani Asus Transformer 300t, temu je šel gumb že po letu dni, kar pri LGju ne.

Prav lepo delujeta. Le mali F60 ima težave, a odlične zvočnike, da celo močno gluhi lahko kaj sliši.

Ko pa sledim trgu novih telefonov, le redki pridejo ven lepi in cenejši. :8)

Lepi so meni recimo: LG v10 in ja ta G7

Kar povem, posebej mi je važna nadgradilnost Androida, slišal sem da to zmorejo le Android One modeli, tako obljubljajo.
No ja pri nadgradnjah nikoli ne veš, ali bodo ali ne. ;((

Project Treble bo temu delno naredil konec.

Zgodovina sprememb…

thetech ::

A se meni samo zdi, da je tale LG malo out? Kako se obnesejo novejši modeli?

Massacra ::

Moj LG G6 je po malo manj kot 2 letih kot nov. In dela BP.

bambam20 ::

Pezdicek je izjavil:



Nima lepega telefona? Še 5x si poglej V30.

Ne pa daljinci od jajc s8 in note 8


V redu. Nisem vedel, d aimajo oblikovno spodoben telefon, ker nihče nikjer ne govori, nima LG-ja. Veš kaj jaz vidim naokoli. Samsunge, iphone in Huaweie.

Oni lahko iščejo koliko želijo. V glavah potrošnikov oz. ko potrošniki se odločijo za nakup novega mobilnika nimajo v mislih LG-ja.

Imeli so preveč časa, pa so se odločili delati jajce od telefonov po oblikovni plati: enako kot Sony in HTC. Sami so si krivi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

Linko ::

Zakaj imajo izgubo, zakaj se telefoni ne prodajajo? Kekci.

Naj naredijo flagship za 400€ ne pa za 900€ - LG V30 tebe gledam!!!!!! Kaj ti pomaga prodanih 10 telefonov po 900€, če bi jih lahko prodal 10000 če bi imel po 400€

bambam20 ::

Linko je izjavil:

Zakaj imajo izgubo, zakaj se telefoni ne prodajajo? Kekci.

Naj naredijo flagship za 400€ ne pa za 900€ - LG V30 tebe gledam!!!!!! Kaj ti pomaga prodanih 10 telefonov po 900€, če bi jih lahko prodal 10000 če bi imel po 400€


Ni vse v ceni. V podzavesti potrošnikov LG skoraj ne obstaja. Bi lahko vedel, kako se uspešne znamke prodajajo oz. tržijo. S tem, da pridejo ljudem v podzavest. Ko se odločajo o nakupu novega produkta najprej oz. v ožjem izboru pomislijo na določeno znamke , znamke. Tako deluje zadeva.

Linko ::

Kako da ni v ceni? Zakaj pa potem folk kupuje 1+1? Pa razne xaomi kitajste jajce?

Kaj bi raje kupil? za 1000€ samsunga ali 400€ lg ?

blackbfm ::

Kaj bi raje kupil? za 1000€ samsunga ali 400€ lg ?


samsunga za 400:))

Dimnik ::

Linko je izjavil:

Kako da ni v ceni? Zakaj pa potem folk kupuje 1+1? Pa razne xaomi kitajste jajce?

Kaj bi raje kupil? za 1000€ samsunga ali 400€ lg ?


To da so kitajci jajca, misliš ti....
Piše se xiaomi, ne xaomi...ajajjj

Massacra ::

Massacra je izjavil:

Moj LG G6 je po malo manj kot 2 letih kot nov. In dela BP.


Ups, LG G5. Modularen.

Mato989 ::

Zanimivo meni je bil pa zadnji lep in dober LGjev telefon prvi Optimus G... delal mi je 3 leta enkratno, potem mi je pa padel na tla :( No potem sem prešel na Huawei Lite in ni mi žal.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

MrStein ::

Iz novice:
LG G7 odpovedan. Pričakovali smo ga na MWC-ju v Barceloni, ki bo potekal konec februarja. Toda viri blizu podjetja pravijo, da se to ne bo zgodilo. Novi telefon, ki se ne bo imenoval LG G7, bo nared šele aprila ali pozneje, ker se je LG odločil za popoln redizajn.

Torej v dveh-treh mesecoih bodo naredili popolnoma nov telefon? Res? Ali je poudarek bolj na "ali pozneje"?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Ales ::

Verjetno zaostajajo z novim modelom kot vsa zadnja leta in jim pride tak izgovor / izjava prav. Upam samo, da slej ko prej bo.

Do takrat pa naj V30 še pade cena in G6 naj ostane v prodaji s trenutno ali še malo nižjo ceno, pa bo vse v redu... Upam le, da jim bo finančno še nekaj časa zneslo, ker trg mobilnih naprav je postal neverjetna klavnica. Komaj kdo je sploh v plusu, večina tako tolče lep minus.

noraguta ::

Linko je izjavil:

Kako da ni v ceni? Zakaj pa potem folk kupuje 1+1? Pa razne xaomi kitajste jajce?

Kaj bi raje kupil? za 1000€ samsunga ali 400€ lg ?

Šaomi rn4 je glede izdelave in supporta svetlobno leto pred lg g4.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

next3steps ::

Linko je izjavil:

Zakaj imajo izgubo, zakaj se telefoni ne prodajajo? Kekci.

Naj naredijo flagship za 400€ ne pa za 900€ - LG V30 tebe gledam!!!!!! Kaj ti pomaga prodanih 10 telefonov po 900€, če bi jih lahko prodal 10000 če bi imel po 400€

Ne razumeš, da ti nisi ciljna publika tega telefona. Samo DAC je vreden kakšnih 150eur zraven.

V30 trenutno stane okrog 700 eur, kar je zeelo dobra cena glede na to, da gre za premium telefon ( isti rang kot IphoneX, Mi Mix, Mate10, Note8)

Zgodovina sprememb…

next3steps ::

rate the purity, faithfulness, and power of LG's V30 output right up there with dedicated music players such as the Fiio X5 and X7. Given how my favorite music player is the $1,000 Astell & Kern Kann, it's not entirely crazy to think of the V30 as a cheaper high-fidelity media player with a much more modern Android interface and a lot of other good things thrown in. It just depends on how important audio is to you and your daily life.

klinker ::

noraguta je izjavil:


Šaomi rn4 je glede izdelave in supporta svetlobno leto pred lg g4.


Lol. Se gorilla glass nima. Saomi zmaga samo v supportu, pa se to odvisno iz perspektive, ker bugast support ni bas nekaj za se hvalit. Sploh RN pa razen akumulatorja res nima nic nadpovprecnega.

next3steps ::

Gorilla Glass je blagovna znamka in ne tip tehnologije.
Nekako tako, kot je Persil detergent.

Ales ::

Kar se mene tiče je podpora starejšim modelom edina negativna stran LG-ja. Zadnji update za V10 npr. je bil prehod na Android 7, update je prišel nekje v avgustu ali septembru 2017, če se prav spomnim, kar je približno 2 leti po izidu telefona. Upam, da bo kmalu prišel še kak monthly update, telefon naj bi bil še podprt, LG Security Bulletin ga veselo omenja še naprej, mesečne posodobitve naj bi bile na voljo... a nič.

Podpora za G4 recimo pa se je končala v septembru 2017, kar je dve leti in 5 mesecev po izidu. Dobil je še Android 7 in konec, nobenih mesečnih posodobitev ne bo več.

Od proizvajalcev si želim podporo vsaj 4 ali 5 let od izida telefona in dovolj odprto okolje, da lahko kdo tretji nadaljuje, če želi. Saj bi rekel še kako leto več, a že to bi bil napredek za večino. Samo mesečne posodobitve, ni potrebno nič več.

Ne pa nov model vsakih 10 mesecev. Ampak očitno smo dovolj zblojeni, da še vedno mečemo denar v te luknje brez dna...

noraguta ::

klinker je izjavil:

noraguta je izjavil:


Šaomi rn4 je glede izdelave in supporta svetlobno leto pred lg g4.


Lol. Se gorilla glass nima. Saomi zmaga samo v supportu, pa se to odvisno iz perspektive, ker bugast support ni bas nekaj za se hvalit. Sploh RN pa razen akumulatorja res nima nic nadpovprecnega.

Glej g4 so bolj ali manj vsi pocrkal z bootlopom. Niti sama izdelava ko stvar v roke primeš ni primerljiva.
Sama podpora pri xiaomiju vsaj je tud krpanje lukenj. Pri lg jih pač ni. Pa gre za telefona povsem različnih cenovnih razredov.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

MTB ::

Ko bereš komentarje, dobiš občutek, da nekateri menjate telefone vsak mesec. Po drugi strani mi pa ni jasno, če si lastiš super truper telefon, pa naj bo to jabčk ali samsung, kako lahko ugotoviš da ti dela par let, če si vmes imel še 5 slabih telefonov?

noraguta ::

Jst use zbijm kr mam.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

MrStein ::

next3steps je izjavil:

Linko je izjavil:

Zakaj imajo izgubo, zakaj se telefoni ne prodajajo? Kekci.

Naj naredijo flagship za 400€ ne pa za 900€ - LG V30 tebe gledam!!!!!! Kaj ti pomaga prodanih 10 telefonov po 900€, če bi jih lahko prodal 10000 če bi imel po 400€

Ne razumeš, da ti nisi ciljna publika tega telefona. Samo DAC je vreden kakšnih 150eur zraven.

V30 trenutno stane okrog 700 eur, kar je zeelo dobra cena glede na to, da gre za premium telefon ( isti rang kot IphoneX, Mi Mix, Mate10, Note8)

He he, klasični "imel bi mercedesa za ceno cliota". :)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

MrStein ::

Ales je izjavil:


Od proizvajalcev si želim podporo vsaj 4 ali 5 let od izida telefona in dovolj odprto okolje, da lahko kdo tretji nadaljuje, če želi. Saj bi rekel še kako leto več, a že to bi bil napredek za večino. Samo mesečne posodobitve, ni potrebno nič več.

iPhone 5 je imel zadnji update točno pet let po izidu.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

noraguta ::

MrStein je izjavil:

Ales je izjavil:


Od proizvajalcev si želim podporo vsaj 4 ali 5 let od izida telefona in dovolj odprto okolje, da lahko kdo tretji nadaljuje, če želi. Saj bi rekel še kako leto več, a že to bi bil napredek za večino. Samo mesečne posodobitve, ni potrebno nič več.

iPhone 5 je imel zadnji update točno pet let po izidu.

Vemo kaki so od appla updatei. Je bilo zadost črnila prelitga o tem.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LG se pri proizvodnji telefonov želi vrniti k dobičkonosnosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
5811338 (9125) klinker
»

LG išče pot iz težav pri prodaji pametnih telefonov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
8314514 (10627) bambam20
»

Prihaja LG G6 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7114487 (9394) boris82
»

CES 2015: Ukrivljen LG G Flex 2

Oddelek: Novice / Android
158661 (6915) PlayTheGame

Več podobnih tem