Forum » Loža » Mobilne hiške pozimi
Mobilne hiške pozimi
barossa45 ::
Pozdravljeni,
Ker nisem bil še nikoli v mobilni hiški me zanima kako gre kaj to pozimi.
Je prehladno, da bi lahko prenočil v njej ? Oziroma če je dobro počutje kot npr. v hiši.
Lp.
Ker nisem bil še nikoli v mobilni hiški me zanima kako gre kaj to pozimi.
Je prehladno, da bi lahko prenočil v njej ? Oziroma če je dobro počutje kot npr. v hiši.
Lp.
z3ro ::
Tako kot je povedal Magic, če je ogrevanje poštimano pol ni problema, za vsak slučaj pa lahko vzameš kak kalorifer zraven. Jaz sem bil lansko leto prvi v mobilni hiški in grem letos spet.
ToniT ::
Mobilne hiške imajo običajno klimo, ki se lahko uporabi za ogrevanje. Problem zna biti samo v spalnici, če so vrata zaprta in se hitro ohladi.
Se pa zato bolj stisneš k boljši polovici :)
Se pa zato bolj stisneš k boljši polovici :)
Magic1 ::
Če ni hiška konstantno v uporabi, zahtevaj da ti kakšen dan prej uklopijo ogrevanje (če je vsa oprema na 5°C zna bit malo nelagodno prvi dan). Pa kalorifer imej vseeno za razervo s sabo.
Magic
2f4u ::
Oj,
Bil sem na Gardi; nekje decembra - načeloma ok preko dneva; ponoči se pa preko okn, preko zaves nekako vali "hladen zrak". Res odvisno od kvalitete gradnje. Sam sem imel tudi problem sušenja cunj (šport)... Z otroci ne bi šel; nekako za "tamočne" al pa romantike.
Drugaće pa raje priporočam book ali pa air. Ziher je ziher.
Bil sem na Gardi; nekje decembra - načeloma ok preko dneva; ponoči se pa preko okn, preko zaves nekako vali "hladen zrak". Res odvisno od kvalitete gradnje. Sam sem imel tudi problem sušenja cunj (šport)... Z otroci ne bi šel; nekako za "tamočne" al pa romantike.
Drugaće pa raje priporočam book ali pa air. Ziher je ziher.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gradbeno dovoljenjeOddelek: Loža | 11439 (221) | hipertija |
» | mobilne hiške - zakonodaja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 54855 (37753) | liberluminus |
» | Nakup in oddajanje mobilne hiškeOddelek: Loža | 6641 (6199) | jernejl |
» | Gradnja v dvoje ali celo troje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10639 (8329) | MIHAc27 |
» | Vikend, nezazidljiva parcela, dovoljenja?Oddelek: Loža | 27897 (26395) | Magic1 |