Forum » Pomoč in nasveti » Kako povezati računalnik-zunanji trdi disk-TV
Kako povezati računalnik-zunanji trdi disk-TV
Muflon ::
Pozdravljeni.
Imam TV, ki ima USB priklop na katerega je trenutno priklopljen zunanji trdi disk. Za ogled fotografij, filmov moram vedno najprej prenesti datoteke iz računalnika na zunanji disk in nato ponovno priklopiti zunanji disk na TV.
Zanima me, če ima kdo izkušnje oz. ve kakšna je najcenejša / najboljša varianta za povezavo PC-zunanji disk-TV?
Nekatere možnosti sem že pregledal.
1. Zunanji trdi disk z wifi (problem, ker imajo skoraj vsi napajanje preko USB, jaz pa bom USB že porabil za povezavo s TVjem),
2. Mini PC (android?),
3. Stream boxi,
4. Zamenjava TV-ja s takšnim, ki ima trdi disk in wi-fi?
Še to, povezava bi bila brezžična PC-zunanji disk oz. PC-TV, ker bi bilo v uporabi z zunanjim diskom več PC-jev.
Hvala že vnaprej za odgovore.
Imam TV, ki ima USB priklop na katerega je trenutno priklopljen zunanji trdi disk. Za ogled fotografij, filmov moram vedno najprej prenesti datoteke iz računalnika na zunanji disk in nato ponovno priklopiti zunanji disk na TV.
Zanima me, če ima kdo izkušnje oz. ve kakšna je najcenejša / najboljša varianta za povezavo PC-zunanji disk-TV?
Nekatere možnosti sem že pregledal.
1. Zunanji trdi disk z wifi (problem, ker imajo skoraj vsi napajanje preko USB, jaz pa bom USB že porabil za povezavo s TVjem),
2. Mini PC (android?),
3. Stream boxi,
4. Zamenjava TV-ja s takšnim, ki ima trdi disk in wi-fi?
Še to, povezava bi bila brezžična PC-zunanji disk oz. PC-TV, ker bi bilo v uporabi z zunanjim diskom več PC-jev.
Hvala že vnaprej za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | backup programOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (843) | Žiga127 |
» | Android telefon in zunanje napraveOddelek: Pomoč in nasveti | 3481 (3321) | wooted |
» | Rad bi, da se USB vhod računalnika obnaša kot trdi diskOddelek: Strojna oprema | 1758 (1503) | valvoline1 |
» | Linksys WRT54G in zunanji trdi disk?!?Oddelek: Strojna oprema | 1536 (1408) | Spajky |
» | DVD/Divx/mp3 predvajalnik za lenobnejše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 9977 (8298) | Gregor P |