» »

Game Collection da/ne

Game Collection da/ne

cahahopie ::

Zadnjič me pokliče ena bivša sošolka (dobro kolegica), ki živi vsaj 50km stran od mene in mi reče če pridem na kavico na Dobrno (od tam sem jaz), da mi ima nekaj za pokazat.
In tako se dobim z njo, z njeno sestro in še nekim neznancem na kavi. Ob kavi izvem, da mi nudi nek posel in da me je priporočila ravno ta kolegica. Neznanec začne, da je to nek posel kjer lahko zaslužiš tudi 200 do 300 jurjev mesečno. Da lahko delam od doma, kdajkoli, neki zvezi z računalniki, ni pa nujno. (Glede na to, da tam dela moja sošolka, ki še ve ne kje se računanik vžge....dokaj sumljivo). Vprašam ga po imenu podjetja za katerega bi naj delu, pa mi odgovori, da mi ne sme povedat. Pove mi, če me zanima, da moram dati 5000 SIT za rezervacijo, ki je potrebna, da se lahko udeležiš sestanka, ki bo ob jutranjih urah nekje v Primorju. Zraven imej osebno (ne vozniške). Na sestanek pridi oblečen v suknjiču.
Potem mi tip začne govorit, da se to zlo splača, da je občutek in priložnost, ki ga nudi to podjetje na ravni prvega pristanka na luni. Da pozna enga mulca, ki si je kupo mercedesa slk.
Če povzamem, nudi se mi posel (meni ki imam samo gimnazijo narejeno) za 200 do 300 čukov mesečno, delam lahko kdajkoli in kjerkoli, ne vem imena podjetja, ne vem kaj sploh bom delu, za koga bom delu, ne vem kje je to podjetje, kje bo ta sestanek, če že bom delu kaj zvezi z računalniki ...hmm... zakaj pol ne vzamejo raje kakega uni.dipl.ing.rač.
Zaradi te sumnjičavosti nisem hotel dati rezervacije. Toda, ko je začel govoriti da si je ta sestra od moje kolegice (bila je prisotna pri pogovoru) kupila 95 letnik Puntota (prej pa je imela nek star poklapan Golf 1) me je to prepričalo, da je le mogoče res in sem dal 5 čukov za rezervacijo.

Potem se povedal svojemu frendu to zadevo, ta pa mi je reku, da je že en ko ga pozna imel enako zadevo in da je to le en svetovni nateg. Enako kot jaz je moral priti v suknjiču in z osebno. Prav tako ni vedel kam sploh gre in kakšen posel mu ponujajo. Prav tako je prvo dal 5000 sit za rezervacijo. Rekel je da te peljejo na Hrvaško v neke toplice (za to rabijo osebno verjetno) kjer te še naprej psihološko pumpajo kako so nekateri postali tako uspešni, da bo on tud tako uspešen. Nato so mu naenkrat ponudili da naj investira v nek skupen produkt 2500 kun. Človeku ni bilo nič več jasno (ali je prišo sem zaradi službe ali investicij). Nato je moral še prej podpisat neko pogodbo o molčečnosti, da o tem nebo nobenmu govoru. Rekel je tudi da so bila okna v tej dvorani (v nekih toplicah na Hravaškem) vsa zastrta in da je kar mrgolelo paznikov. Precej sumljivo ne. Pod drugo su mu ponudili še eno pogodbo da kupi neke knjige kjer je moral navedit svoj tekoči račun. Seveda tega ni hotel storiti, ter vsem rekel, da je to navadna piramida sistem, ti vložiš, potem pa moraš najdit nekaj hajekov da storijo isto kot ti, nakar se po enem mesecu tvoj del verige sesuje in ti nimaš denarja...ali nekaj takega, ne vem čist kako to deluje a baje je ilegalno, vsaj pri nas, zato pa se to odvija na hrvaški strani. No na koncu so ga vrgli ven.

Zdaj mi pa povejte a je to to (torej ta Game Collection kakor se imenuje ta stvar) ali pa je res šlo za kako pravo ponudbo službe in s tem zamujeno priložnost, ker se sestanka nisem udeležil.

Daedalus ::

Klasični piramidni "posel". Zakaj pa misliš, da sestankujejo na Hrvaškem? Ker bi jih pri nas vse zaprli.

Tak da ne nasedat, ker te lahko drago stane.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

BigWhale ::

Jest tud vem za eno tako stvar... Lej v bistvu je cist izi, poznam vsaj ene pet ljudi, k se vozijo z mercedesi, pa BMW X5 in vse kar ces, majo svoje jahte... Lej ti dej men najprej 5 jurjev, pol ti jest vse razlozim kako to gre, delas lahk kjerkoli, lahk si tud na baliju al pa v nikaragvi... Pol ce ti se tri kolege prpeles zraven, ...

...

To so eni sektasi!!1 Oprali ti bodo mozgane in potem bos delal samo za njih, pa satanisti, pa sigurno so kriminalci....

Mnja...


PS: Ne me prevec resno jemat...;>

DSmidgy ::

Če bi se men to zgodil bi policiji prijavu. To ti samo denar poborejo dobiš pa nič. Z SLKjem se pa mogoče vozijo tisti, ki ti ta denar poberejo.

Če te ženske ne poznaš zelo dobro jo prijavi na policijo - in povej da je samo žrtev in da je bila z enim moškim (ali še bolje samo njenega kolega, če izveš ime).

Ker drugače bo še več folka okol prnesu.

5000SIT + 2500KUN + tiste knjige.

Kokrat je blo že po TVju da je folk kr po 500.000SIT pa več nakazoval na ene tuje račune. In potem ko dajo prispevek na TV da je to goljufija folk še kar nakazuje kut ... kaj pa novinarji vejo. Smešni in žalostno. Dej poglejte - še rdeči križ goljufa ... pol boš pa enmu neznancu vrjel al pa naivnmu kolegu k je sam v to padu.

Popeye ::

Moj stric je su ze tok dalec, da ko so mu na sestanku rekli naj investira 500 k si jih je sel sposodit dnar, vendar mu je teta v zadnjem trenutku preprecla. Itak nebi nikol vec vidu dnarja, ce bi ga dal tem barabam.
Men gre full na k****, da nategujejo tak folk, k ze tko nima dnarja za stran metat.;(( Nej grejo poslance nategovat.........>:D

lp

Daedalus ::

Lej, sej si je folk sam kriv. Pred nekako 10 leti (verjetno več),je bla popularna piramida Catch the cash. Itak da je par ljudi pobralo vse in zginlo. In od takrat se vsakih par let pojavi kakšen podoben biznis in folk pridno naseda - kjub opozorilom. Ergo - folk je sam kriv, če se pa pusti nategnit>:D

Pravljice o bogastvu čez noč so zgleda zelo privlačne. Obenem pa še pokažejo, kak folk se sprehaja po svetu.>:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Sid Izprijeni ::

Narod je zmešan, če misli, da bo z luftanjem lahko zaslužil bajne denarje, zato ker jim neki masleni gospodje neznanega porekla tako pravijo. :\

Onemu drekaču bi pa moral že na licu mesta zagrozit s policijo in po možnosti še zobe polomit! Mah, kaj zagrozit, kar takoj poklicat! Sestri od te kolegice pa ušesa navit!

;((
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.

Bass0 ::

Pri nas je mnogo žrtev te nategavščine, vključno s podpisanim. Moja izkušnja je bil Network 21, a sem hitro odnehal, ker enostavno to ni bilo zame. To je sistem, s katerim izgubiš denar, in kar je huje, prijatelje, saj so ti zelo ...khm... hvaležni, ko si nategnil še njih! :\

Moj najboljši prijatelj je dobil novo ponudbo, neka organizacija Schwartz, seveda ni smel izvedeti ničesar (te zadeve so vedno ovite v skrivnost). In smo se skupaj odpravili v Šiško na "sestanek". Možakar srednjih let s kravato z Mikijem Miško (yuck, kje mu je okus!) je okrog dvajsetim ljudem začel bluzit meni že znane fore o sanjah, prihodnosti, prostem času, denarju, motivaciji... in o popolnem sistemu...

Odločil sem se, da mu dam vetra, zato sem se usedel v prvo vrsto in pridno kimal. Čez čas me je nagovoril: "Vi, mladenič, ste pa videti precej navdušeni. Gotovo imate kake sanje..." Ok, dovolj, da ne bruham. Naslednje pol ure me je praktično non stop nagovarjal, ker je v meni že videl najboljšega potencialnega kandidata za "biznis". Kakšno faco je naredil, ko sem mu med pavzo razložil, da sem pred leti že bil član neke druge organizacije, a sem se izpisal, ker nisem maral lagati prijateljem in jih izgubljati... Seveda sem to povedal dovolj na glas, da so me slišali še drugi. :D

Moj prijatelj verjetno ni dojel, kakšna nevarnost mu je pretila, in še vedno se ne zaveda, kako hvaležen mi je lahko. 0:)

Vse te organizacije so samo krinka, za katero se skriva ameriško (kajpak) podjetje Amway. Ob tej besedi kar pot pod noge in NE OZIRAJTE SE!

Sicer pa nevernim tomažem ta napotek: v Googlu vtipkajte dve besedi:

amway truth

Asgard ::

ma de bi ga jest dobil takega modela ga prijavim na policijo, pa se sam mu pokazem kako se pripravis da se krvavo vsekne. Mislim take modele je za na mestu namlatit, pol pa se kepse poklicat de ga vlecejo prasca.

Jackal ::

No... o tem amwayu in network21 pa je že tekla beseda, tako da ... klik in klik
Walking the way is something completely different than imagining the way.

freejack ::

Folk, za vse večne čase si zapomnite, lahkega in hitrega denarja ni. Kdorkoli te hoče prepričat drugače, še posebej sedaj, ko je toliko revščine, laže, po vsej verjetnosti, da bi sam ali njegovi nadrejeni zaslužili.

Podobni zadevi sem pred leti izgubil očeta, ki se je ful navdušil nad neko tako stvarjo. Skoz je okrog letal za neko firmo, služil nič, delal pa vedno večje dolgove. Skratka, moja dva sta že neki cajta ločena, to pove vse.

Dr_M ::

sram nej bo tvojo kolegico, ki te je hotla tko nategnit...jest bi jo nazaj>:D :D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Veliki denarji in malo dela (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11117448 (10841) Elemen_T
»

Jutri že bogat ? Nova piramida ?

Oddelek: Loža
393754 (2065) darkolord
»

Velika poslovna priložnost - nateg ali kaj če je vse le res - Amway (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5413539 (9850) DSmidgy

Več podobnih tem