Forum » Zvok in slika » Računalnik hoče jpeg sliko shraniti kot bmp
Računalnik hoče jpeg sliko shraniti kot bmp
Gill ::
Iz spletne strani sem hotel shraniti (Save as..)sliko, ki je jpg, vendar mi ponudi Save picture: Save as type samo kot bmp. Nikakor ne morem shraniti kot jpeg. Kje bi lahko bil vzrok tega?
freejack ::
a.) ne shranjevat xxx slik
b.) zaščita ?
c.) če uporabljaš IE, si mogoče probal "interno" shranjevanje slik? ko držiš kazalec na sliki, se ti v zgornjem levem kotu slike pojavi gumbek za shranit? ne vem, če sicer pomaga, nisem še nikol probal,..
b.) zaščita ?
c.) če uporabljaš IE, si mogoče probal "interno" shranjevanje slik? ko držiš kazalec na sliki, se ti v zgornjem levem kotu slike pojavi gumbek za shranit? ne vem, če sicer pomaga, nisem še nikol probal,..
Vesoljc ::
pa jo pač shrani kot bmp in pol s pomočjo kakšnega program, kot je recimo ACDSee, convertaš slikce v željeni format. proggy tud omogoča preimenovanje serije slikc...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Gill ::
Saj sem konvertiral iz bmp v jpg v drugem programu. Je pa malo zamudno. Zato sem kasneje v Internet tools> Internet options izbrisal zgodovino in vse file. Potem pa sem zopet lahko takoj shranjeval s save as v jpg formatu. Ne vem sicer če je bilo v temu vzrok, a za enkrat je pomagalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Shranjevanje fotk v Adobe Photoshop CS3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1133 (798) | Jazzie |
» | gif format grafikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1224) | IceLove |
» | Internet Explorer in shranjevanje slikOddelek: Programska oprema | 1009 (916) | iration |
» | download jpg. ??? cudna tezava...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1524 (1272) | boštjan |
» | Shranjenvanje slikOddelek: Pomoč in nasveti | 1012 (896) | Heisenberg |