Forum » Operacijski sistemi » MS konferenca
MS konferenca
andrej ::
Vse, ki zelijo na prihajajoco MS konferenco v Portorozu v mesecu Maju (vec podatkov na MS web-u, da ne bo zledalo, kot da gre za reklamo) naj opozorim, da je naval izjemen. To pomeni, da bodo v kratkem koncali s sprejemanjem prijav. Torej, ce zelite na konferenco se prijavite cimprej - najboljse se ta teden, ali pa zacetku naslednjega! Da neboste rekli, da niste vedli ko bo prepozno.
Torej, ta zadeva mogoce ni tako zanimiva za povprecnega Slo-techerja, vendar je tudi veliko obiskovalcev iz rac. podjetij, ki jih bi to lahko zanimalo.
Torej, ta zadeva mogoce ni tako zanimiva za povprecnega Slo-techerja, vendar je tudi veliko obiskovalcev iz rac. podjetij, ki jih bi to lahko zanimalo.
berni ::
btw:
Kotizacije (vse cene vključujejo 19% DDV):
Predprijave (do vključno 20. marca): 45.000 SIT
Polna cena (po 20. marcu): 60.000 SIT
Dnevna vstopnica: 35.000 SIT
Spremljevalna oseba*: 20.000 SIT
IBM forum v Portorožu od 4.-6. aprila je brezplačen!
Kotizacije (vse cene vključujejo 19% DDV):
Predprijave (do vključno 20. marca): 45.000 SIT
Polna cena (po 20. marcu): 60.000 SIT
Dnevna vstopnica: 35.000 SIT
Spremljevalna oseba*: 20.000 SIT
IBM forum v Portorožu od 4.-6. aprila je brezplačen!
cene so res kar visoke, vendar ne smes pozabit kaj dobis zato - bistveno vec predavanj in kontakt z ljudmi, ki so experti na svojih podrocjih. Ne smemo pa niti pozabiti na spremljevalne dajavnosti, ki so tradicionalno odlicne
a na NT konferenci? Ja tam je vse vkljuceno v ceno - od 4 kosil, vecerij, predavanj, in cage vsako vecer.
gre za spremljevalne dejavnosti in tudi vkljucuje zenske - predvsem mlade, pa veckrat tudi zelo pomankljivo oblecene. Lahko se jim celo priblizaz
hm, ce si blizu je ze lahko, ce pa si dalec stran od nje pa bolj tezko. Upam, da tvoja Tinka tega ne bere, ker te potem nebi spusla
TinkaPinka ::
Hm jaz bi raje imela spremljevalce moškega spola. Tudi pomanjkljivo oblečene. Imajo to tudi tam?
I am easy to please as long as I get my way.
seveda imajo. pa tudi bolj pomankljivo so obleceni, kaj vec pa ti ne vem povedat, ker jih ravno ne gledam...
Ribicija ::
Heh, kdo bi gledal moške. Glavno da je hrana, pijača in ženske.
Aja pa baje bo ful cool predavanje na temo WHISTLER server. Andrej a kaj veš o tem?
lp
Aja pa baje bo ful cool predavanje na temo WHISTLER server. Andrej a kaj veš o tem?
lp
TinkaPinka ::
Jaz bi z velikim veseljem gledala moške. Tako da lahko jaz rečem: glavno, da je hrana, pijača, in dobri moški s čvrstimi zadnjicami.
I am easy to please as long as I get my way.
Ribicija: ja sem vido ja za XP-je. Pride en tip direkt iz Redmonda pa bo mel o Xp-jih, pol pa se en slovenski tip, ki bo mel o whistler serverju. mislim, da bo zlo cool. poglej agendo
Johan: Ne morem ti cisto 100% rect ce bojo CD-ji ali ne, vendar mislim, da bodo. Bom se pozanimal. ce ne drugace bom vsaj probal zrihtat nekaj kopij za moje predavanje o whistlerju. ampak obljubit ne morem nic - to je odvisno od MS...
Johan: Ne morem ti cisto 100% rect ce bojo CD-ji ali ne, vendar mislim, da bodo. Bom se pozanimal. ce ne drugace bom vsaj probal zrihtat nekaj kopij za moje predavanje o whistlerju. ampak obljubit ne morem nic - to je odvisno od MS...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NT Konferenca 2008Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6442 (4282) | Looooooka |
» | PlayboyOddelek: Loža | 5309 (3651) | bajsibajsi |
⊘ | Informacije o tech tipihOddelek: Operacijski sistemi | 1083 (879) | andrej |
» | Whitler (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8403 (6845) | zetko |
» | windows meOddelek: Programska oprema | 2030 (1553) | JLP |