Forum » Loža » Začetnik pri kriptovalutah
Začetnik pri kriptovalutah
konjski bit ::
Pozdravljeni
zanima me, kaj bi vi, ki imate že nekaj izkušenj s kriptovalutami svetovali popolnemu začetniku. Recimo da želim vložit neko manjšo vsoto denarjo (ki se jo pripravljen izgubit).. kakšno naložbo se pri teh kriptovalutah dela? Recimo trgujete vsak dan z njimi? Vsako uro, minuto? Ali vložite in pustite več časa? Na kateri strani je najbolj pametno začet? Nekaj sem bral o vsem tem, pač blockchain, bitcoin, etherum.. približno mi je jasno kako stvar deluje.. Na kateri menjalnici kriptovalut je najbolje začet?
zanima me, kaj bi vi, ki imate že nekaj izkušenj s kriptovalutami svetovali popolnemu začetniku. Recimo da želim vložit neko manjšo vsoto denarjo (ki se jo pripravljen izgubit).. kakšno naložbo se pri teh kriptovalutah dela? Recimo trgujete vsak dan z njimi? Vsako uro, minuto? Ali vložite in pustite več časa? Na kateri strani je najbolj pametno začet? Nekaj sem bral o vsem tem, pač blockchain, bitcoin, etherum.. približno mi je jasno kako stvar deluje.. Na kateri menjalnici kriptovalut je najbolje začet?
- zaklenil: Mavrik ()
run2 ::
Daš 300 EUR na Bitstamp. Od navdušenja klikaš buy in sell ko zmešan vsako minuto. Čez 2 uri si na 100 EUR, se razhudiš, zapreš vsek skup, se čez 3 mesce spomneš, da je še nekaj ostalo takrat, in je po 4-kratni rasti gor 400 EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: run2 ()
konjski bit ::
Daš 300 EUR na Bitstamp. Od navdušenja klikaš buy in sell ko zmešan vsako minuto. Čez 2 uri si na 100 EUR, se razhudiš, zapreš vsek skup, se čez 3 mesce spomneš, da je še nekaj ostalo takrat, in je po 4-kratni rasti gor 400 EUR.
Haha, dobra razlaga :)) in verjetno tudi tudi kar realna :))
Mavrik ::
Vsaj dve drugi temi o kriptovalutah obstajata, prosim piši tja.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativne kriptovalute (Altcoin-i) (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 894748 (256238) | Machete |
» | Bitstamp in vračilo denarjaOddelek: Kriptovalute in blockchain | 3720 (2720) | marekmarko |
» | Bitcoin presegel 10.000 dolarjev (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 83551 (73308) | Machete |
⊘ | Začetek trgovanja s kriptovalutamiOddelek: Loža | 2825 (2558) | zee |