Forum » Programiranje » Zastonj sms service na spletni strani
Zastonj sms service na spletni strani
Miha9888 ::
Na svoji strani bi rad imel sms service: sms bi bil poslan od 1x do 2x na dan. Stran je samo hobi projekt in bi jo rad izdelal z 0€. Zanima me, če poznate kakšen zaston sms service, ki bi se ga dalo implementirati v mojo stran, oziroma ce obstaja kaksen *hack*, da uporabis naprimer sms service od facebooka ali twitterja?
LP
LP
xardas ::
Prede nekaj leti si na strani nexmo.com dobil 2EUR dobroimetja ob odprtju računa. Ne vem kako je sedaj.
EDIT: Sicer praviš, da bi poslal do 2x na dan, kar bi hitro skurlo tisto dobroimetje, ampak vseeno. :)
EDIT: Sicer praviš, da bi poslal do 2x na dan, kar bi hitro skurlo tisto dobroimetje, ampak vseeno. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xardas ()
Ice-Heki ::
Cena enega sporočila pri Nexmo je 0,0223 EUR, kar pomeni, da če pošlješ dve sporočili na dan (0,0446 EUR / dan) ti to zadostuje za skoraj 45 dni. To pomeni 16 EUR / letno.
amacar ::
Lahko uporabis najdi.si skripto, imas 40sms dnevno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Ice-Heki ::
Excavator ::
Lahko uporabis najdi.si skripto, imas 40sms dnevno.
Mislim da je discontinued. Beri => skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil
Miha9888 ::
malce offtopic: Kako se da (če se da) narediti nov odstavek, ko posiljas sporocilo iz najdi.si. Za posiljanje sporočila uporabljam skripto in ne vnašam ročno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miha9888 ()
amacar ::
@amacar
kot "login", sem mislil kaj uporabljaš kot username, password?
mi lahko sem nalepiš samo source od posljisms.php, github mi melje v prazno
EDIT: meče mi errorje, bom se malo poigral
Deluje, hvala vseeno
kot "login", sem mislil kaj uporabljaš kot username, password?
mi lahko sem nalepiš samo source od posljisms.php, github mi melje v prazno
EDIT: meče mi errorje, bom se malo poigral
Deluje, hvala vseeno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Excavator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 44530 (9770) | AštiriL |
» | Smsapi.si - pošiljanje SMS-ov je otročje lahko (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17197 (5847) | Invictus |
» | mail to sms gatewayOddelek: Omrežja in internet | 3918 (2921) | kunigunda |
» | Povabi.si - organizacija dogodkovOddelek: Izdelava spletišč | 5866 (4213) | mrezna |
» | ICINGA / NAGIOSOddelek: Programska oprema | 1521 (1395) | Blisk |