Forum » Pomoč in nasveti » Kateri TV paket?
Kateri TV paket?
Bezukhoff ::
Živijo,
Mati gredo soon v penzion, in ker ne potrebuje ne telefonije, niti internetzov, želi izključno in samo TV paket pri enem izmed operaterjev. Torej, sploh kateri operater nudi TV paket, ali je vse skupaj zavito v dvojčkov ali trojčkov celofan?
In če je možno, katerega operaterja priporočate, z kakšnimle simpl TV vmesnikom, ter zanesljivostjo delovanja?
Mati gredo soon v penzion, in ker ne potrebuje ne telefonije, niti internetzov, želi izključno in samo TV paket pri enem izmed operaterjev. Torej, sploh kateri operater nudi TV paket, ali je vse skupaj zavito v dvojčkov ali trojčkov celofan?
In če je možno, katerega operaterja priporočate, z kakšnimle simpl TV vmesnikom, ter zanesljivostjo delovanja?
Noynac ::
Osebno sem pri A1 kjer se da dobiti samo NET in TV brez telefona (vtem paketu ki ga imam jaz - KOMBO L). Trenutno imajo neko akcijo za cca 19€ na mesec.
Moram pa povedat, da sem prvi teden preživel 4 popoldneve ali na telefonu z njihovo tehnično službo ali sem čakal da me njihova tehnična služba pokliče nazaj. Pošiljal so me od "strokovnjaka" do "strokovnjaka" pa še doma so mi težil zakaj zadeve ne delajo tako da mi je šlo en kup živce. Moram pa tudi reči, da zadeve sedaj delajo super tudi mobilno številko imam pri njih in nobenih težav.
Moram pa povedat, da sem prvi teden preživel 4 popoldneve ali na telefonu z njihovo tehnično službo ali sem čakal da me njihova tehnična služba pokliče nazaj. Pošiljal so me od "strokovnjaka" do "strokovnjaka" pa še doma so mi težil zakaj zadeve ne delajo tako da mi je šlo en kup živce. Moram pa tudi reči, da zadeve sedaj delajo super tudi mobilno številko imam pri njih in nobenih težav.
Han ::
Pri Telemachu je verjetno še na voljo "Super babi" z nekaj več programi kot jih ima Začetni paket. Cena naj bi bila okrog 22 eur/mesec.
https://telemach.si/televizija/tv-paketi
https://telemach.si/televizija/tv-paketi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smiselnost TV paketov in alternative (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20948 (9930) | kanarin |
» | Telemach (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16991 (5500) | zavajon |
» | Poljubno spreminjanje gesla-elektronska pošta "..@siol.net"Oddelek: Omrežja in internet | 5724 (5239) | mirkuma |
» | Menjava operaterja. Koga izbrati?Oddelek: Mobilne tehnologije | 8026 (4789) | krneki0001 |
» | Odpiranje portovOddelek: Omrežja in internet | 660 (628) | TrusT94 |