Forum » Loža » Zdravniški pregled za podaljševanje vozniške
Zdravniški pregled za podaljševanje vozniške
anketar ::
Kmalu mi bo poteklo dovoljenje, ker vozim z očali/lečami. Zanima me katerega izvajalca priporočate za zdravniški pregled? Pred 7 leti sm bil pri borisu štoparju za medicijno dela, prometa ... pa sem prebral, da je preminil in kokr sm bral na dugih forumih ne dajo več za dlje kokr 3 ali 5 let, če je dioptrija več kot -5. Ima kdo kkšne izkušnje, da so mu podaljšal za več kot 3 in kater izvajalec je bil?
sesobebo ::
meni so (prejšnji mesec) na inštitutu za medicino športa v ljubljani izdali potrdilo za podaljšanje za 5 let.
zdravnik mi je razložil, da se pri dioptriji pod -5 / nad +5 zdravnik sam odloča, za koliko bo podaljšal (med 3 in 10 let). če bi prišel na pregled s pisno izjavo svojega okulista, da se mi dioptrija ne spreminja že od konca pubertete, bi mi brez porblema podaljšal za 10 let.
aja, pri njih sem se naročil, ker so bili edini v ljubljani s čakalno dobo krajšo od 1 meseca.
zdravnik mi je razložil, da se pri dioptriji pod -5 / nad +5 zdravnik sam odloča, za koliko bo podaljšal (med 3 in 10 let). če bi prišel na pregled s pisno izjavo svojega okulista, da se mi dioptrija ne spreminja že od konca pubertete, bi mi brez porblema podaljšal za 10 let.
aja, pri njih sem se naročil, ker so bili edini v ljubljani s čakalno dobo krajšo od 1 meseca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vozniska izkaznical za tiste, ki imajo ocala (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16571 (4940) | m0LN4r |
» | Vozniško veljavno do 80let, sedaj rabim očalaOddelek: Loža | 5787 (4141) | starfotr |
» | Tečaj varne vožnje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 32131 (18952) | Twixz |
» | Vozniška - obnovitevOddelek: Loža | 7490 (6208) | Gregor P |
» | Kako podaljšati vozniško dovoljenje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15718 (12980) | dejanslo |