Forum » Programiranje » New message - ACS
New message - ACS
Lucifix ::
Zanima me ali kdo pozna kakšen acs (microsoft agent) datoteko, ki ti samo pokaže: NEW MESSAGE?
Uporabljam IMAP notification, katerega lahko naštimaš da ti pokaže "microsoft agenta". A ker me le ta moti bi rad da mi pokaže samo text: NEW MESSAGE ali kaj podobnega. Pozna kdo kakšen link, kjer bi se to dalo dobiti?
Uporabljam IMAP notification, katerega lahko naštimaš da ti pokaže "microsoft agenta". A ker me le ta moti bi rad da mi pokaže samo text: NEW MESSAGE ali kaj podobnega. Pozna kdo kakšen link, kjer bi se to dalo dobiti?
Lucifix ::
Sam tuki lahko narediš samo agenta (osebo), ki ti v oblačku pove recimo new message ali bilo kaj drugega.
Jst pa bi vse kar želim, samo da se ti tekst izpiše (lahko tudi kot animacijo - iz leve proti desno).
Jst pa bi vse kar želim, samo da se ti tekst izpiše (lahko tudi kot animacijo - iz leve proti desno).
noraguta ::
ja kaj pa ce bi bil ta tvoj tekst kar oseba? pa disablas use une neumnosti z baloncki in syntom?das za image osebe pac neko slikco na kateri pise "new msg".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava HTML protokola z JavaScriptOddelek: Programiranje | 1894 (1173) | andrejmb |
» | [JAVA] Izpis imen vseh datotek iz direktorija in poddirektorijevOddelek: Programiranje | 4931 (2960) | Slovenet |
» | Google+ ne uspe prepričati uporabnikovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 11012 (6947) | Furbo |
» | Facebook sporočilnik ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 1021 (982) | Ciklamen |
» | Težave z Ericssonom T610Oddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (893) | Sergio |