Forum » Programska oprema » Angleški tehnični slovar
Angleški tehnični slovar
B-king ::
Pozdravljeni,
Zanima me,če mi lahko kdo od tukaj prisotnih svetuje ali obstaja kak obsežen angleško-angleški tehnični slovar v elektronski obliki iz področja elektrotehnike in strojništva.
V mislih imam kak slovar podoben kot je Oxford Advanced Learner’s Dictionary 9th Edition le da bi vseboval več tehničnih besed.
hvala
Zanima me,če mi lahko kdo od tukaj prisotnih svetuje ali obstaja kak obsežen angleško-angleški tehnični slovar v elektronski obliki iz področja elektrotehnike in strojništva.
V mislih imam kak slovar podoben kot je Oxford Advanced Learner’s Dictionary 9th Edition le da bi vseboval več tehničnih besed.
hvala
noraguta ::
Leksifob si anede
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: B-king ()
ZloTech ::
Ja, obstaja.
B-king ::
Ja, obstaja.
A me lahko razsvetliš z imenom tega slovarja...
p.s. Iščem kak dober tehnični slova in ne iščem samo navadnega slovarja z +10 tehničnimi izrazi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovar slo-ang in ang-sloOddelek: Mobilne tehnologije | 3850 (3567) | dunda |
» | Zapostljivost diplomantov FMF, FKKT, FSOddelek: Šola | 3259 (2962) | Smurf |
» | Seznam slo besed v txt formatuOddelek: Pomoč in nasveti | 4463 (3486) | DeeCoy |
» | slovarOddelek: Pomoč in nasveti | 3186 (3094) | Zvedavec |
» | Programi za prevajanje Ang - SloOddelek: Programska oprema | 5954 (5804) | 2tiLen |