Forum » Hlajenje in modifikacije » Kje dobit barvne ventilatorjr oz. vent. z led diodami?
Kje dobit barvne ventilatorjr oz. vent. z led diodami?
asPeteR ::
Imajo jih v redratu. Lahko jih narocis po posti, tako, da ni blema.
http://blog.stegnar.com
flipflop ::
Evercool Color LED 3x/80mm (1.440 SIT z DDV) pri mlacomu,isto lahko naročiš po pošti,je pa res da ne sveti samo modro,ampak v treh barvah.
C_maniak ::
SonGoku ::
saj mi ni problem anaročit po pošti samo poštnina me zanima kolko bi vse skupaj prišlo?vsaj približno???
SoNgOkO ::
Jst sm ze nekaj casa nazaj narocil celo ohisje iz Mlacoma, ki so mi ga dostavili preko kurirske sluzbe in je bila postnina okoli 1.000SIT. V kolikor narocas robo v Sloveniji je cena postnine zanemarljiva.
LP!
LP!
flipflop ::
Cena je pri večini odvisna od teže paketa. Cenmike pa najdeš na strani od podjetij ki dostavljajo (yellogistics,intereuropa,...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2x 120mm ventilator na ohišju (katerega)?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2462 (1756) | goba |
» | katere ventilatorje za na radiator?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2020 (1492) | GUFY |
» | Athlon XP barton 2800+ ali 2500+ ?Oddelek: Kaj kupiti | 1385 (1043) | Tilen |
» | Vantec NXP-201 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5037 (4048) | C_maniak |
» | Kje v Kokoški kupiti 'Blow Fane'?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 851 (814) | Sid Izprijeni |