» »

Robusten dežnik

Robusten dežnik

darkolord ::

Iščem malo bolj robusten dežnik. Tak, ki se ne polomi ob najmanjšem pišu vetra v napačno smer.

Iščem že kar nekaj časa (sicer "usput", ne dedicated), pa kar sem videl, je vse isti šmorn. Špice tako švoh, da se polomijo, samo da jih pogledaš; tkanina tako tanka, da se raztegne, potem pa vse skupaj plapola in se še prej polomi.

Navadni se mi lomijo kot za stavo, pa ne ravnam posebej grdo z njimi. Večinoma je kakšen sunek vetra, ki ga obrne in je konec veselja, ali pa se strga/sname eden od čepkov, potem pa tkanina ni več napeta in se življenjska doba skrajša eksponentno.

Ima kdo kak predlog za kakšno malo bolj robustno zadevo? Ni važno, v kakšnem formatu je, samo da se ga da uporabiti malo več kot desetkrat.

perci ::

Jst imam tole https://www.toko.si/dodatki/558-deznik-... že par let in sem zadovoljen. Kot nov.

borisk ::

kupi takega, ki ima fiberglas špice in steblo. pred leti sem ga kupil pa je še sedaj takšen kot takrat.

Tomson ::

Tole sem zadnjič že sam gledal, lahko poizkusiš, Xiaomi Umbrella, je še trenutno v akciji iz 36EUR na 18EUR, če je kvaliteta Xiaomija kot na področju elektronike, zna bit dobra opcija. Je iz aluminija in fiberglassa, vse ojačano, glede na opis se sliši super:

- UVtex FABRICS coating with high color fastness, high strength and other characteristics, has the features of great light shading, excellent shielding and heat insulation, which can effectively block the harmful ultraviolet rays and do achieve UV protection
Durable and Practical Umbrella Skeleton

- The umbrella stands are made of aluminum and fiberglass material with the advantages of high quality and lightweight, uneasy to break and rust. Selected high-quality steel, uneasy to bend. Electric process to make it more resistant to friction, corrosion resistance, can be used for a long time
Safety Anti-rebound Structure

- Security lock device to prevent the emergence of a rebound in the process of closing the umbrella. The selection of SPCC41 iron as the rod part gives high strength and toughness
Hidden Umbrella Beads

- Innovative umbrella beads hidden in the umbrella cloth not only improve the safety of the umbrella, but also make the umbrella more elegant
New Upgrade Umbrella

- Wind resistant structure design, strengthen the ribs. Strengthen all the details by 5182 aluminum alloy and glass fiber, making the whole ribs higher strength, better toughness
Seiko Secret Agents

- Double fine to do every place, the umbrella undergoes 1000 times the opening and closing test, layers of rigorous control, good implementation of the standard ensures that the process and quality of each umbrella
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

donvito ::

Če si blizu Kranja, obvezno kupi pri TEMU
Je v starem delu mesta. Sam sem kupil Knirpsov dežnik leta nazaj, ki ga imam še danes in niti ena špica še ni odletela. Ima pa ojačane špice in je bil malo dražji. Je zložljiv in vreden vsakega €.
Ne bo ti žal.
Na spletu pa imaš TUKAJ
će iščeš kvaliteto.

matobeli ::

ThinkPad ::

Kisha :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ThinkPad ()

noraguta ::

Dopplerje so imeli vačasih v modiani. Sem imel povečanega zložljivega. Kar solidna zadeva. Na zadnje sem ga izgubil v nekem popivanju po Amsterdamu.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Scaramouche ::

Kaj pa te večji dežniki ki niso samo zato da ti ohranijo zgorniji del suh, te majhni so priročni samo ti vedno noge zmoči!

perci ::

Ne, tisti, ki sem ga jst linkal je velik (kot nezložljivi) in ima nek dober sistem zlaganja.

Redorange ::

V Kibubi prodajajo nemško znamko Euroschirm ga imam že nevem koliko let in je še vedno kot nov.

https://goo.gl/yQEHvJ

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Kupi takega, ki se cim manj prelaga, torej zlozljivi dezniki odpadejo. Sicer pa pogledas kako se odpira in zapira in takoj ves kaj je kvalitetno in kaj ni.

darkolord ::

O kul, hvala lepa vsem (razen rdečemu).

Bom malo pogledal, pa nabavil verjetno dva ali tri.

Na prvi pogled mi je tale doppler zelo všeč, ker ima 5 let garancije pa specifično je testiran na močnem vetru.

Samsonite zgleda uredu, nisem pa našel prav dosti informacij o njem.

Xiaomi je pa tudi morda za sprobat ...

Alec999 ::

Še en glas za Doppler.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Resident Evil: The Final Chapter (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5513247 (6152) bambam20
»

Walt Disney kupuje 21st Century Fox

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
127374 (5790) Markoff
»

Dežnik

Oddelek: Loža
439050 (5503) Smurf
»

Hekerji vdirajo prek podnapisov na spletnih platformah za pretočne video vsebine

Oddelek: Novice / Varnost
3414465 (10890) MrStein
»

Protipiratski Vistin SP1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
536291 (6289) Jst

Več podobnih tem