Forum » Na cesti » "Talenti" na slovenskih cestah
"Talenti" na slovenskih cestah
Temo vidijo: vsi
scipascapa ::
Problem je samo eden in izključno: NI KONTROLE. Ena redkih držav, ki nimamo avtocestne Policije...sramota.
In to je krivda vseh VLAD.
Če že so, so napovedane in predvajane na netu in po radiu...to ne pomaga nikomur.
Če že so, so napovedane in predvajane na netu in po radiu...to ne pomaga nikomur.
shotalick ::
Ma jst bi mu vrgu neki v avto. Pa ne moreš vrjet, da se to res konstantno dogaja, kljub vsem opozorilom. Kaj temu folku dogaja v glavi? Kar se tiče AC policije, se strinjam.
b3D_950 ::
Nima smisla, da se igraš policaja. Spustiš naprej, itak potem nabasa kakšno kolono ali šleparja, ker ima bolj kratek "domet" in ne razmišljajo 5 sekund naprej...
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: b3D_950 ()
krneki0001 ::
Škoda ker ni za tako bedarijo kazni 10.000 evrov in še avto v prešo.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
m0LN4r ::
Danes sem pa bil jaz asshole na cesti:) Damn, it felt good:)
Nehote sem se enemu prilimal na rit na 180° ovinku navkreber, ker sem mislil da ga bo normalno zvozil, pa je "zamucal" in se skoraj ustavil. Tak tempo je nadaljeval do naslednjega ovinka (cca 100m), nato je pospesil. Tistih 100m sem mu bil tik za ritjo, hitrost cca 20kmph.
Ko je pospesil sem pustil vmes konkretno razdaljo. Nato mi tip cez cca pol kilometra vklopi zadnji meglenki (jp, jih je imel na obeh straneh). Brez pardona sem vklopil dolge luci:)
Da mi je vedet kaj se mu je dogajalo v glavi.. :)
Aja.. luci nimam niti priblizno nastimane previsoko:)
Dve meglenki in dolge? Ljubezen na prvi pogled, sta pol sla vsaj na sladoled?
Se mi je tut zgodil neki podobnga, sn srecal punco v White Pearl GTIju, jaz pa zravn nje v Crnem GTIju, ljubezen na prvi pogled. Sma se vstric pelala in obcudovala xD Matr je bla fina deklina. Se zdj mi je zal, da se nisva bolj ujela.
PS:
Meni se zdi, da bolj ko gres iz SV Slovenije proti JZ, se stevilo kretenov in idiotov in mesanice obeh sorazmerno povecuje na vsakih 25km, najhuj je ko se priblizujes ljubljani in nadaljujes proti primorski. Posavje proti Zagrebu, tam recimo Krsko, so tudi posebne sorte kreteni doma. Vozijo se kot da bi bila cesta (oba pasa) njihova.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Unknown_001 ::
Danes sem pa bil jaz asshole na cesti:) Damn, it felt good:)
Nehote sem se enemu prilimal na rit na 180° ovinku navkreber, ker sem mislil da ga bo normalno zvozil, pa je "zamucal" in se skoraj ustavil. Tak tempo je nadaljeval do naslednjega ovinka (cca 100m), nato je pospesil. Tistih 100m sem mu bil tik za ritjo, hitrost cca 20kmph.
Ko je pospesil sem pustil vmes konkretno razdaljo. Nato mi tip cez cca pol kilometra vklopi zadnji meglenki (jp, jih je imel na obeh straneh). Brez pardona sem vklopil dolge luci:)
Da mi je vedet kaj se mu je dogajalo v glavi.. :)
Aja.. luci nimam niti priblizno nastimane previsoko:)
Dve meglenki in dolge? Ljubezen na prvi pogled, sta pol sla vsaj na sladoled?
Se mi je tut zgodil neki podobnga, sn srecal punco v White Pearl GTIju, jaz pa zravn nje v Crnem GTIju, ljubezen na prvi pogled. Sma se vstric pelala in obcudovala xD Matr je bla fina deklina. Se zdj mi je zal, da se nisva bolj ujela.
PS:
Meni se zdi, da bolj ko gres iz SV Slovenije proti JZ, se stevilo kretenov in idiotov in mesanice obeh sorazmerno povecuje na vsakih 25km, najhuj je ko se priblizujes ljubljani in nadaljujes proti primorski. Posavje proti Zagrebu, tam recimo Krsko, so tudi posebne sorte kreteni doma. Vozijo se kot da bi bila cesta (oba pasa) njihova.
Krško niti ni tako grozno tbh. Sem že na mnogo mnogo slabše voznike naletel. Res pa je da so tam na avtocestah pogosti purgerji, katere smatram za posebne sorte psihopate ceste.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
MrStein ::
Vzvratna vožnja v križišču, n-tič...
Izven naselja seveda, kjer se vozi 90 (omejitev je sicer 60, ampak se redkokdo drži).
In seveda meter po meter, vmes razmislek o smislu življenja, kaj je Paris Hilton ta teden naredila itd...
Ponoči.
Neki Italijan, če sem prav videl.
Izven naselja seveda, kjer se vozi 90 (omejitev je sicer 60, ampak se redkokdo drži).
In seveda meter po meter, vmes razmislek o smislu življenja, kaj je Paris Hilton ta teden naredila itd...
Ponoči.
Neki Italijan, če sem prav videl.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zdravilo za ritopike:
Se zavedaš, da z naletom odzadaj tvegaš, da boš tudi sam verjtno prvi zletel s ceste?
Begabt
Begabt
facepalm ::
Si pa vsaj pripravljen na trk:))
Tisti, ki je zaviral vsekakor ni ravnal prav, ampak tistemu zadaj prav privoscim pripetljaj:)
Je iskal, je dobil, morda se je se cesa naucil.
Tisti, ki je zaviral vsekakor ni ravnal prav, ampak tistemu zadaj prav privoscim pripetljaj:)
Si ku*ac pripravljen. Ti sploh veš kako je, če te nekdo odzadaj nabije? Ni prijetno, ko ti glavo nabije v naslon pri tem pa večina voznikov refleksno trzne. Plus, pri tako visokih hitrostih te bo odneslo, če te ne nabije v sredino. Ko se ljudje nalimajo na rit, se v 3/4 primerov postavijo na skrajno levi rob prehitevalnega pasu, da vidijo mimo tebe in čmimprej pohodijo gas, ko se boš umikal. Zabremzaj ko bo nepripravljen, pa lahko delaš piruete, sploh ko bo cesta mokra.
Begabt
Begabt
@Raptor_F16 Vem kako je, ko dobis ritopika v avto. Sicer ne pri takih hitrosti. In sem videl tudi razliko v pripravljenosti na trk (jaz) in o nepripravljenosti na trk (zena). Ona se je udarila s kolenom v armaturno, ocala ji je odneslo v vetrobransko steklo in njo je celo pretreslo (bolecine v vratu in hrbtu naslednji dan). Mene pa ni niti streslo. Sem se oprijel volana in stopalk pred trkom. Par sekund kasneje sem ze slikaru dogodek, da cim hitreje spraznemo vozisce.
Ona se leta po nesreci trza za vsak k, jaz sem nesreco pozabil takoj ko sem kupil drugi avto:)
Ona se leta po nesreci trza za vsak k, jaz sem nesreco pozabil takoj ko sem kupil drugi avto:)
St235 ::
A si razmisljal o kaksnem zdravljenju? Ker to da socloveku privoscis da zleti iz ceste, ter se po moznosti resno poskoduje zelo meji na resne motnje v dusevnem razvoju. Poggoglaj termin “sociopat”.
Sam se je spravil v tako situacijo in glede na nesreco, bi rekel da jo je odnesel brez zlomov.
Sociopat ali ne, raje vidim (je bolj posteno), da se je razbil sam, kakor da bi cez kak km potegnil se koga s sabo.
Sociopat ali ne, raje vidim (je bolj posteno), da se je razbil sam, kakor da bi cez kak km potegnil se koga s sabo.
IL_DIAVOLO ::
SimplyMiha je izjavil:
Nič bolj od tistega zadaj. Vozi na ustrezni razdalji, pa do tega ne more priti.
In kdo si ti, da bos sodil o tem? Zato imamo pristojne organe.
Tvoja naloga je, da se umaknes nestrpnezu, ne pa da ogrozas zivljenje ostalih. To je tudi storil, ko je videl kaj je povzrocil.
Za kaj takega te lahko kaznujejo za namerno povzrocitev telesnih poskodb oz. uboja iz malomarnosti. Voznika zadaj lahko kaznujejo kvecjemu zaradi neprimerne razdalje, v kolikor prezivi taksen trk.
Skuliraj se.
SimplyMiha je izjavil:
Kakšen sociopat je šele tisti, ki namenoma vozi na milimeterski razdalji!
Popolnoma enak kot tisti spredaj, ki namenoma pohodi bremzo, kjub temu da je bilo vec kot dovolj moznosti da povsem brez ogrozanja kogarkoli razresi situacijo.
@Raptor_F16 Vem kako je, ko dobis ritopika v avto. Sicer ne pri takih hitrosti. In sem videl tudi razliko v pripravljenosti na trk (jaz) in o nepripravljenosti na trk (zena). Ona se je udarila s kolenom v armaturno, ocala ji je odneslo v vetrobransko steklo in njo je celo pretreslo (bolecine v vratu in hrbtu naslednji dan). Mene pa ni niti streslo. Sem se oprijel volana in stopalk pred trkom. Par sekund kasneje sem ze slikaru dogodek, da cim hitreje spraznemo vozisce.
Kot si lahko občutil, prijetno ravno ni. Ti si uspel obvladati situacijo, zdaj si pa predstavljaj, da bi takoj po šoku moral še avto lovit (ok malo bi ti ESP rešil rit).
Begabt
Begabt
SimplyMiha ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
SimplyMiha je izjavil:
Tvoja naloga je, da se umaknes nestrpnezu, ne pa da ogrozas zivljenje ostalih. To je tudi storil, ko je videl kaj je povzrocil.
Za kaj takega te lahko kaznujejo za namerno povzrocitev telesnih poskodb oz. uboja iz malomarnosti. Voznika zadaj lahko kaznujejo kvecjemu zaradi neprimerne razdalje, v kolikor prezivi taksen trk.
Skuliraj se.
Ne. Tvoja naloga je, da ne ogrožaš soudeležencev v prometu.
Čas je, da vrneš svoj izpit in navedeš naziv avtošole, ki ti ga je prodala, da jo zapremo.
Po možnosti še preden koga ubiješ.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SimplyMiha ()
Sam se je spravil v tako situacijo in glede na nesreco, bi rekel da jo je odnesel brez zlomov.
Normalno, ker to da bi se mirno umaknil na vozni pas pri sociopatih pogosto pozrocni resne tezave z erekcijo.
SimplyMiha je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
SimplyMiha je izjavil:
Skuliraj se.
Čas je, da vrneš svoj izpit in navedeš naziv avtošole, ki ti ga je prodala, da jo zapremo.
Kako tocno ne ogrozas soudelezencev v prometu, ce brez razloga zaviras zato, da pumpas svoj ego in igras policaja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
SimplyMiha je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
SimplyMiha je izjavil:
Skuliraj se.
Ne vozim za ritjo, samo govorim o tem kaksen bolnik moras bit, da namerno stopis na bremzo in s tem ogrozis svoje in zivljenje drugih.
Nimam besed.
Daj si enkrat poglej posnetek pa ne nakladaj. Prostora umaknit se je bilo dovolj, prav tako ni bilo nikakrsnega razloga za nenadno zaviranje
Zgodovina sprememb…
@Lakotnik29 sem tudi sam pomislil, da bi se moral umaknit vendar sklepam, da tega ni storil, ker se je priblizeval dovozu in tako omogocil vkljucevanje tretjemu vozilu.
Nimam pojma zakaj je bil tako butthurt, da je kasneje zabremzal namesto, da bi pospesil in se umaknil. Ne zagovarjam tega pocetja, ker so posledice lahko zelo hude (verizno trcenje). Privoscim pa ritopiku, da se mu je ogrozanje tuje varnosti povrnilo.
Nimam pojma zakaj je bil tako butthurt, da je kasneje zabremzal namesto, da bi pospesil in se umaknil. Ne zagovarjam tega pocetja, ker so posledice lahko zelo hude (verizno trcenje). Privoscim pa ritopiku, da se mu je ogrozanje tuje varnosti povrnilo.
SimplyMiha je izjavil:
Pa kakšen bolnik moraš biti, da zagovarjaš vožnjo za ritjo?
Kaksen bolnik moras bit, da zagovarjas ogrozanje ostalih v prometu?
Lahko pa mi najdes eno izjavo kjer zagovarjam prekratko varnostno razdaljo?
Zgodovina sprememb…
Tisti, ki vozi tik za ritjo, je ustvaril nevarne razmere in živciral voznika pred sabo. Razmisli o tem, ko vračaš svoj izpit.
@Lakotnik29 sem tudi sam pomislil, da bi se moral umaknit vendar sklepam, da tega ni storil, ker se je priblizeval dovozu in tako omogocil vkljucevanje tretjemu vozilu.
Bistveno bolj verjetno je da je pac nadaljeval s prehitevanjem se srebrnega enoprostorca, ker je pa vozil na max omejitvi in se ne bo nikomur umikal. Pac kot ponavadi, dva mehkokurcna kretena na kupu in je sranje. Kar se pa tega tice, da ostalim privoscis nesreco, pa kot ze receno. Poisci profesionalno pomoc dokler je se cas.
SimplyMiha je izjavil:
Tisti, ki vozi tik za ritjo, je ustvaril nevarne razmere in živciral voznika pred sabo. Razmisli o tem, ko vračaš svoj izpit.
Se enkrat, ce imas zaradi voznika s premajhno varnostno razdaljo tako hude tezave z erekcijo, da moras naklepno povzrocit prometno nesreco, potem poisci profesionalno pomoc.
Se zdaj pa ne razumem zakaj naj bi vrnil ispit? Ker za razliko od tebe se kretenu raje umaknen kot da povzrocim nesreco?
Daj razmisli malo o tem, ko bos v oblazinjeni sobi.
Zgodovina sprememb…
Z drugimi besedami...i am a fucking hypocrit.
Lakotnik29 ko srecam psihoterapevta (enega poznam), mu bom pokazal ta del teme in povprasal za mnenje:)
Ne pa prevec resno jemat poste in svoje poslanstvo tukaj:))
IL_DIAVOLO obrazlozi prosim. Enovrsticnice are so Q2/2018.
Ne pa prevec resno jemat poste in svoje poslanstvo tukaj:))
IL_DIAVOLO obrazlozi prosim. Enovrsticnice are so Q2/2018.
louser ::
scipascapa je izjavil:
Problem je samo eden in izključno: NI KONTROLE. Ena redkih držav, ki nimamo avtocestne Policije...sramota.
No ja, Kitajska je tudi nima. Globi pa vse uporabnike njihovih avtocest zgolj na podlagi videoposnetkov, ker imajo lajk cel autobahn pokrit s kamerami.
EnStot ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Zdravilo za ritopike:
Res ful odgovorno dejanje.
Bedak.
Lepo si se podpisal, bravo!
SimplyMiha je izjavil:
Tako je! In takšnih sociopatov je cel kup na tem forumu. Vozilo spredaj ne določa varnostne razdalje vozilu zadaj. Vožnja za ritjo je zelo očitna grožnja in na grožnje se odzovem z agresivno obrambo mojih pravic.
AndrejO ::
SimplyMiha je izjavil:
Tako je! In takšnih sociopatov je cel kup na tem forumu. Vozilo spredaj ne določa varnostne razdalje vozilu zadaj. Vožnja za ritjo je zelo očitna grožnja in na grožnje se odzovem z agresivno obrambo mojih pravic.
Kadarkoli nekdo napiše nekaj o "agresivni obrambi" v javnem prometu, pred seboj zagledam podobe pogreba in žalujočih preživelih.
Nekaj, kar se najraje zgodi takrat, ko se cesti srečata dve osebi, ki nista sposobni kontrolirati lastnih impulzov.
Tako je, zato vozite na primerni razdalji, pa se boste ognili pogrebu. Res ni nujno, da izzivate - svoj ego lahko jačate drugje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SimplyMiha ()
Kaj mečeš v isti koš žrtev in storilca? Ti sosledje vzroka in posledice ni jasno? Ritopik se obnaša agresivno napadalno, proti takšnim pa je pravo zdravilo agresivna obramba.
Kaj mečeš v isti koš žrtev in storilca? Ti sosledje vzroka in posledice ni jasno? Ritopik se obnaša agresivno napadalno, proti takšnim pa je pravo zdravilo agresivna obramba.
Absolutno drzi, ce si resno dusevno motena oseba.
Še ena dobra z vidika ritopika:
Hehehehe
Fascinantno, kako neskoncno moras imet zavozeno zivljenje da se naslajas nad nesrecami drugih. Ja, dokler bodo taki sociopati na cestah nam ne bo manjkalo nesrec. Enkrat je premajhna varnostna razdalja, drugic napacni prehitevanje, tretjic otrok na cesti... ce krsi prometne prometne predpise ima da crkne.
Zgodovina sprememb…
Kje vidiš kaksni zrtev? Tisto sekundo ko sunkovito zaviras samo zato da ogrozas vozilo za sabo si povsem enak mehkokurcni kreten.
Ne, je razlika v tem, če namenoma ogrožaš nekoga, ki te ne ogroža, ter nekoga, ki te ogroža.
Temu se reče samoobramba.
Temu se reče samoobramba.
Nope, temu se rece racionalizacija sociopatskih izpadov zaradi erektilne disfunkcionalnosti.
Na tem drugem videu sta se nasla prava talenta.
Prvemu ni bilo dovolj, da je ritopika zgolj prestrasil in je moral zaviranje ponovit. Drugemu pa se ni posvetilo s kaksnim idiotom ima opravka in je se naprej silil v rit.
Prvemu ni bilo dovolj, da je ritopika zgolj prestrasil in je moral zaviranje ponovit. Drugemu pa se ni posvetilo s kaksnim idiotom ima opravka in je se naprej silil v rit.