Forum » Mobilne tehnologije » Ukinitev aplikacije Preveri ceno
Ukinitev aplikacije Preveri ceno
jb_j ::
Živjo!
Zanima me zakaj se pri nas ukinja podpora aplikaciji preveri ceno, kjer se lahko primerja cene skoraj vseh "malih" artiklov v posameznih trgovinah. Zelo zanimivo, da se ne vmeša vmes Zveza Potrošnikov Slovenije, glede na njihove akcije za "dobro" državljanov. Super aplikacija, ki bi morala biti podprta s strani uporabnikov, Zveze potrošnikov, mogoče kakšnega slovenskega medija, ampak se v primerjavi z drugimi državami to ukinja. Ne poznam ustvarjalca aplikacije, samo res škoda, da se take stvari ukinjajo.
lp,
Zanima me zakaj se pri nas ukinja podpora aplikaciji preveri ceno, kjer se lahko primerja cene skoraj vseh "malih" artiklov v posameznih trgovinah. Zelo zanimivo, da se ne vmeša vmes Zveza Potrošnikov Slovenije, glede na njihove akcije za "dobro" državljanov. Super aplikacija, ki bi morala biti podprta s strani uporabnikov, Zveze potrošnikov, mogoče kakšnega slovenskega medija, ampak se v primerjavi z drugimi državami to ukinja. Ne poznam ustvarjalca aplikacije, samo res škoda, da se take stvari ukinjajo.
lp,
- spremenil: jb_j ()
Mare2 ::
Sem sprobal pred 6 meseci in cene niso bile ažurne. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | planika obutevOddelek: Loža | 7777 (868) | mojsterleo |
» | Tablete za pomivanje posode.Oddelek: Loža | 2060 (1756) | anketar |
» | Google ukinja izobraževalni program App InventorOddelek: Novice / Android | 16225 (13612) | CaqKa |
» | 3 leta gledam televizor ki ga nisem kupil? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7745 (5436) | shotalick |
» | za tiste ki imate nokije-servisOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1145) | markk1 |